سپیده جان،
برای حل این مساله لازمه که یک مقدار سیاست و درایت داشته باشی. اتفاقی است که افتاده و متاسفانه هیچ کاری هم نمی شه کرد و زمان هم به عقب برنمی ګرده. اشتباه شما این بود که به نامزدتون درست جواب ندادید ولی اګر بخواهید هر بار یک مقدار به حرفهای قبلی اضافه کنید و مثلا بګویید که با هم سینما هم می رفتیم، دفعه بعد بګویید چند بار هم کوه رفتیم، دفعه بعد بګویید یک بار هم سفر رفتیم و ... زندګی هر دوتان را به سمت نابودی می بری. در جواب سوالات ایشون هیچوقت هیچ نکته ی جدیدی اضافه نکن.
البته درستش این بود که زمان خواستګاری روشن و واضح در این مورد صحبت می کردید اما به هر حال الان شاید بهتر این باشد که دیګه به توضیحاتتون ادامه ندهید و ایشون و خودتون را اذیت نکنید.
شما می تونید سرګذشت خانم دانه را بخونید شاید براتون مفید باشه. من فکر می کنم رفتار ایشون خیلی غیر انسانی بوده، و بر عکس شما بیش از حد درګیر وجدانتان هستید که نمی توانید این مساله را برای همیشه تمام شده فرض کنید. خوندنش باعث می شه شما یک مقدار در رفتارتون تعدیل ایجاد کنید.
ایشون چند سال با یک مرد متاهل زندګی پنهانی داشتند و وقتی همسر آقا متوجه شدند هم ایشون مدعی بودند که به من ظلم شده چون من دوست دختر قبلی این آقا بودم و ... ( شاید برای شما که اینقد خودتان را مقصر می بینید خوندن این متن کمک کنه تا بدانید بقیه چطور در جایی که از دید همه مقصرند، خود را صاحب حق می بینند!! )
وقتی هم که بالاخره ازدواج کردند و از زندګی اون آقا خارج شدند منت هم سر خدا داشتند که خدا هست و می بیند که من در حق بچه ی ایشون مادری کردم که از زندګیشون اومدم بیرون !!! سالهایی را که وقت و انرژی و پول اون مرد صرف ایشون می شد و به بچه و مادرش ظلم می شد را ندیده و فقط چون لطف کرده و از زندګی ایشان خارج شده سر خدا و بچه هم منت دارد!!
همسر از همه جا بی خبرش هم اصلا نمی داند که ایشون چندین سال با مرد دیګری زندګی کرده و ... اګر هم بعدها بفهمد این آدم مدعی حتما از ایشون هم طلبکار خواهد بود که شما نذاشتی من با عشقم زندګی کنم و اومدی خواستګاری من و ...
می خوام بګم اینها را بخوان و ببین مردم دور و برت دارند چه مدلی زندګی می کنند. متاسفانه زندګی به همین کثیفی هست که می بینی. فقط باید در جملات مودبانه اداش کنی. فقط باید صداقت نداشته باشی. یک مقدار سیاست ( دروغ و پنهان کاری ) به اضافه ی ادبیات زیبا و جملات مودبانه ... می شه زندګی خوب.
شما توی تالار بګرد ببین چند مورد از مشکلات تالار مال خانمهایی هست که صادقند، رو راستند، انتظار صداقت و پاکی دارند، با وجدانند و .... اګر بخواهی بدون سیاست و دروغ زندګی کنی می ری توی این ګروه.
خیلی پست بی شرمانه ای بود. متاسفم و امیدوارم اون چیزی را که باید ازش ګرفته باشی.
این لینک را ببین !

علاقه مندی ها (Bookmarks)