سلام دوست من. قبول شدنتون رو توی دانشگاه بهتون تبریک می گم و خیلی خوشحال شدم از اینکه توی رشته مورد علاقه ات قبول شدی.
همینطور یه خاطر عزیزی که از دست دادین بهتون تسلیت میگم. امیدوارم هر چه زودتر بتونید خودتون رو با شرایط وفق بدین و قدرت سابقتون رو به دست بیارید تا بتونید این مرحله رو پشت سر بذارید.
اینکه شما تا به امروز شاگرد اول بودید نشون میده که انسان خیلی خیلی با اراده و با پشتکار بالایی هستید. اینکه شما پیام نور قبول شدید دلیل بر ضعفتون نیست، اتفاقا کسایی که از دانشگاه پیام نور فارغ التحصیل میشن بار علمی خیلی بیشتری نسبت به دانشجوهای دیگه دارن چون سیستم پیام نور به این شکل پایه ریزی شده که خیلی بیشتر از دانشگاه های دیگه دانشجو محور هست.
مشروط شدن شما هم دلیل بر ضعف شما نیست، بلکه دلیل بر شرایط روحی و فکری شمادر یک مرحله از زندگیتون هست، که اگه بخواین می تونید اون رو هم پشت سر بگذارید و در ترم جاری به روال قبل برگردید، البته طبیعیه که دوران دبیرستان و مدرسه با دوران دانشگاه متفاوته اما کسی که تونسته 12 سال شاگرد اول باشه قطعا می تونه که باقی عمرش هم شاگرد اول بمونه.
خودتون رو به خاطر این موارد مواخذه نکنید، مخصوصا به خاطر گواهینامه، خیلی کم پیش میاد که افراد در امتحان اولشون بتونن گواهینامه رو بگیرن، من هم چند سال قبل از اینکه بخوام آزمون بدم رانندگی میکردم حتی مسابقه هم میدادماما موقع امتحان دو بار رد شدم تا تونستم گواهینامه ام رو بگیرم.
شما در مقطعی هستین که ناخوداگاه دارید خودتون رو ضعیف می کنید اونم با افکارتون و دارید اعتماد به نفس خودتون رو از بین می برید. بهتره کمتر به خودتون سخت بگیرید و به خاطر موفقیتهایی که داشتین از خودتون تمجید کنید نه اینکه دنبال نقاط ضعف خودتون باشید و اونها رو پررنگ کنید.

اما موقع امتحان دو بار رد شدم تا تونستم گواهینامه ام رو بگیرم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)