فکر می کنم به این قضیه می شه یکم مثبت تر هم نگاه کرد.
اگر تا به حال با کسی درگیری فیزیکی نداشتید، نشان می دهد که توانایی این رو دارید که مشکلات خودتون و همینطور اختلافات رو از راههای عاقلانه و صحیح تر حل کنید.
این افکار که فلانی بلد است کتک کاری کند، یا صحنه های اکشن در فیلمها و غیره که مثبت نشان داده می شوند، در اصل اعمال وحشیانه هستند. افرادی که بلد نیستند ارتباط صحیح برقرار کنند، یا اینکه کوته نظر هستند، سعی می کنند با قلدری و زورگویی بر دیگران غلبه کنند.
فرض کنیم خدایی نکرده در خیابان فردی به شما یا همسر شما چیزی بگوید. من اصلاً فکر نمی کنم که صحیح ترین راه این باشد که شما فوراً یک مشت پای چشم او بکوبید. فهم او در همین حد است و حرف یک آدم نفهم چیزی از ارزشهای شما کم نمی کند. پس می توانید بی تفاوت از کنار او رد شوید. یا اینکه به او بگویید احترام خود را نگه دارد. اگر مزاحمت در حد زیادی بود و نمی توانستید از او دور شوید، فکر می کنم یکی از وظایف پلیس دفاع از شما در همین مواقع باشد. به نظر من غیرت مرد در این نیست که زور بازوی او برای کتک زدن دیگران چقدر است.
اگر هم روزی واقعاً کسی (دزد، خلافکار) به شما یا خانواده شما حمله کند مطمئن باشید در آن لحظه ناخودآگاه شما از خود و خانواده تان دفاع خواهید کرد. این در غریزه ما هست. ولی امیدوارم هیچ وقت نیاز به این کار نباشد.
من فکر می کنم این افکار شما به خاطر یک سری حرفهای دوستان در دوران نوجوانی و جوانی است. بیشتر به خودتون تلقین کردید که ضعیف هستید. من هم خیلی از آدمها رو دیدم که تمام فکر و ذکرشون زور بازو و شیوه های مبارزه بوده.
سعی کنید در برابر مشکلات زندگی قوی باشید و آنجا قدرت خود را به خودتون ثابت کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)