به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 35
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 تیر 90 [ 14:12]
    سطح
    32
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,381

تشکرشده 1,389 در 345 پست

Array

RE: چرا منو پس زد؟

خب مهتاب جان من قبلا نظرم رو گفته ام.ولی برای کامل کردنش :

این آقا قصد ناراحتی و یا به بازی گرفتن احساسات شما را نداشته.با این اطلاعات نمی توان قضاوت کرد ولی اینکه انتظار داشته باشید یک آقا با یک نگاه دست خانواده اش را بگیرد و بیاید خواستگاری ، انتظار زیادی است.اینکه با وی ارتباط تلفنی داشتید هیچ اشکالی نداشته.شما مدت خیلی کوتاهی فقط برای شناخت اولیه با وی صحبت کردید که ببینید اصلا به درد هم می خورید که همان اول قضیه منتفی شد.این اتفاق ممکنه 100 بار دیگر هم بیفتد.

چیزی که مهم است این است که بدانید :

1 - شما مشکلی نداشتید که این رابطه تمام شده.بلکه تفاهم نداشتید.این شیوه ای است که خیلی ها برای پیدا کردن شریک زندگیشان از آن استفاده می کنند.اگر قرار بود با یک صحبت تلفنی و بیرون رفتن رابطه شکل بگیرد که خیلی بد می شد.همه حداقل یک مدتی را صرف آشنا شدن با طرف مقابلشان می گذرانند

2 - چیزی که باید حتما به آن توجه داشته باشید این است که در مرحله ی شناخت احساساتتون را درگیر نکنید.

-چرا؟

- چون اسمش مرحله ی شناخت است.یعنی ممکنه به ازدواج ختم شود یا نه!مثل همین الان.شما اشکال کارتان اینجا بود که احساساتتان را درگیر کردید.باید خیلی رسمی و متواضع فقط در مورد آینده و عقایدتان حرف می زدید و لاغیر.

فرد مورد نظر برای اینکه صحبتش با شما گرم شود از عقایدتان تعریف و تمجید کرده و موجب شده احساسات شما درگیر شود.تقصیر هر دو است.شما نباید اینقدر سریع راه را برای قلیان احساساتتان باز می کردید و آقا هم باید وقتی می دید دارید دلبسته می شوید از تعریف و تمجید هاش کم می کرد و خشک تر رفتار می کرد

امیدوارم توانسته باشم کمکی بکنم
    ارادتمند

2. 4 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

arix (پنجشنبه 21 بهمن 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اردیبهشت 91 [ 11:05]
    سطح
    24
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 11 پست

Array

arix عزیز ممنون از نظراتتون.من نمی دونستم شما اقا هستینببخشین توروخدا.من کلا در مورد کنترل احساساتم مشکل دارم.اگه کسی کوچکترین توجهی به من بکنه سریع درگیر احساسات میشم و این منو با مشکل مواجه کرده.در رابطه با این اقا هم نمی دونستم باید چطور رفتار کنم؟جدی و خالی از احساس که می ترسیدم ادمی به خوش مشربی و مهربونی اونو از دست بدم!در واقع دوست نداشتم وارد احساس بشم اما فکر می کردم که من از نظر اون انتخاب شده هستم اونم به دلیل نوع حرف زدنش بود.به هر حال می دونم که خیلی بی تجربه هستم و می خوام کمکم کنید که ارتباط خوب و متینی با اطرافیانم داشته باشم و دیگه این اشتباهمو تکرار نکنم.ممنون میشم.

4. 2 کاربر از پست مفید مهتاب در شب بارانی تشکرکرده اند .

مهتاب در شب بارانی (جمعه 22 بهمن 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آذر 91 [ 18:02]
    سطح
    34
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,056

تشکرشده 2,054 در 617 پست

Array

سلام مهتاب خانوم،

اول یه آفرین بگم به شما که حواست به احساساتت هست و نمی خوای بی خودی درگیرش کنی و نمی خوای شکست عاطفی بخوری.
    اما ...
    من فکر می کنم یک هفته اگه عاشقانه ترین حرفها هم رد و بدل بشه، زمان خیلی کوتاهیه برای این همه وابستگی که شما ازش صحبت می کنید. پس بهتره یک مقدار هم روی خودتون کار کنید که اینقد سریع وابسته نشید و اینقدر از قطع یک ارتباط احساس شکست و پس زده شدن و ... نکنید.

فکر نمی کنم کار اون آقا خیلی عجیب بوده. یک هفته با شما ارتباط داشتند و خیلی سریع هم اومدن شما را دیدند و صراحتا نظرشون را اعلام کردند.

دلیل ایشون هر چیزی که بوده مهم نیست. مهم اینه که خیلی زود و خوب و قاطع نظرشون را گفتند.

اصلا هم فکر نکنید که حتما شما اشکالی داشتید که ایشون منصرف شدند. قرار نیست که همه از شما خوششون بیاد و شما را برای ازدواج بپسندند. به هر حال نپسندیده. کاملا طبیعی و عادیه. کما اینکه ممکن بود شما نپسندید.
    اصلا خودت پسندیده بودی؟ راضی بودی؟ به کم بیشتر فکر کن.

6. 6 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

بهشت (جمعه 22 بهمن 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,381

تشکرشده 1,389 در 345 پست

Array

ببخشین توروخدا
    اختیار دارید.حرفی نزدید که بخواهم ببخشم.

ببینید به نظر من شما با آقایان خیلی کم ارتباط داشتید و از آنجا که با توجه به شرایط سنی و چیزی که خدا در شما قرار داده به این ارتباط به شدت احساس نیاز می کنید ، اگر یک آقایی به شما توجهی بکند حال هر چقدر هم که کوچک درگیر احساسات می شوید.
    خب اگر قرار باشد این اتفاق چند بار دیگر هم خدای ناکرده بیفتد و شما احساساتتون خدشه دار شود ، خدای ناکرده ضربه خواهید خورد.

شما باید تمرین کنید که با آقایان هم در حد معمول ارتباط داشته باشید ، باهاشون گفتگو بکنید ، کار علمی انجام دهید و ... و مرتبا در این حین تمرین کنید که احساساتتون درگیر نشود و سعی کنید باهاشون همانطور که با دختر ها رفتار می کنید رفتار کنید البته همیشه سنگینی و متانتتان را حفظ کنید و رویشان همان حسابی را باز کنید که روی دوست های دخترتان باز می کنید (اجازه ندهید ذهنتان مدام به آن آقا فکر کند).این طور باعث می شود این انرژی درون شما تخلیه شود و اینقدر احساس نیاز نکید.به هر حال اگر آن آقایی که خواستگارتان بود ، همسرتان هم می شد این همه ابراز علاقه در همان ابتدای کار درست نبود.

<strike>برای شروع می توانید از دوستی با کسی که دست نیافتنی است شروع کنید.مثلا با یک آقا در اینترنت دوست شوید (با تاکید بر کلمه ی دوست نه دوست ِ پسر) و گاهگداری برایش ایمیل بفرستید و درد و دل نمایید.همین که گاهی برای هم معنی دوستی را زنده نگهدارید کافی است.همین که بدانید هیچ موقع به آن آقا دست نخواهید یافت موجب می شود که راحت تر بتوانید احساساتتان را کنترل نمایید.مسلما همان ابتدای امر حتی در این دوستی اینترنتی هم کمی احساس دلبستگی خواهید کرد.ولی شما با تمرین می توانید بر این احساستان غلبه کنید تا انشاالله بتوانید یک تعامل موفق و به دور از آسیب با آقایان داشته باشید
    </strike>
    (ويرايش مدير همدردي: اگر اين مراجع تا كنون يه آسيبي از رابطه ديده است، با اين نسخه فاتحه زندگيشو خوانديد. لطفا دقت كنيد زندگي آدمها خيلي مهم هستند، با يك نظر خام ، زندگيشون را متلاشي نكنيد. آتش ارتباطات اينترنتي ويرانگرتر هست، البته تشكر مي كنم از جمله زير كه به مراجع تلويحاً پيام درست را داده ايد.)

البته من زیاد در این امر صاحب نظر نیستم.نظر دوستان را هم جویا شوید

8. 2 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

arix (جمعه 22 بهمن 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اردیبهشت 91 [ 11:05]
    سطح
    24
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 11 پست

Array

دوستان عزیز من واقعا از نظرات همتون ممنونم.کاملا حق با شماست.من ارتباط بسیار محدودی با پسرها داشتم و شاید تا همین یه سال پیش فقط بلد بودم درس بخونم و بلوغ عاطفی و هوش هیجانی رو در خودم تقویت نکردم.اینه که الان با مشکل روبه رو شدم چون تازه دارم با اقایون ارتباط برقرار می کنم.می خوام بدونم اگه شخص دیگه ای با ابراز علاقه جلو اومد برای شناخت و ازدواج چه واکنشی نشون بدم؟همون اول کار بگم بیا خونه؟یه چیز دیگه که اذیتم می کنه احساس ناامیدیه و اینکه نکنه دیگه کسی عاشقم نشه و من مجبور شم بدون عشق ازدواج کنم یا حتی تنها بمونم.

10. کاربر روبرو از پست مفید مهتاب در شب بارانی تشکرکرده است .

مهتاب در شب بارانی (جمعه 22 بهمن 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,381

تشکرشده 1,389 در 345 پست

Array

می خوام بدونم اگه شخص دیگه ای با ابراز علاقه جلو اومد برای شناخت و ازدواج چه واکنشی نشون بدم؟همون اول کار بگم بیا خونه؟
    بحث در این مورد زیاد شده و به نتیجه هم نرسیده!
    <strike>اینکه همان اول بگید بیا خواستگاری با احتمال خیلی بالا شانستان را در خیلی موارد از دست می دهید.</strike> (ويرايش مدير همدردي: به عكس، شانس به دام افتادنشان را كاهش مي دهند و شانس ازدواجشان را بالا مي برند)
    خیلی ها که واقعا هم قصدشان ازدواج است ترجیح می دهند ابتدا کمی آشنایی صورت بگیرد و بعد ... که البته اگر طرف از آشنایان مثلا فامیل یا همکلاسی ها و ... باشد این قضیه خود به خود حل می شود
    در عوض وقتی خانواده ها اقدام می کنند قضیه جدی تر می شود ، تعهدات بیشتر می شود ،خانواده تان از شما پشتیبانی می کنند و شما را از آسیب های احتمالی مصون نگه می دارند.
    دیگر انتخاب اینکه کدام روش را برگزینید با خودتان

یه چیز دیگه که اذیتم می کنه احساس ناامیدیه و اینکه نکنه دیگه کسی عاشقم نشه و من مجبور شم بدون عشق ازدواج کنم یا حتی تنها بمونم.
    اول اینکه قبل از ازدواج هیچ عشقی به وجود نمی آید.دوست داشتن به وجود می آید.عشق واقعی فقط وقتی حاصل می شود که یک آقا و خانوم یکدیگر را کاملا بشناسند ، مدت طولانی زیر یک سقف زندگی کنند و با هم رابطه ی عمیق عاطفی و جسمی داشته باشند.
    چه بسا زوج هایی که قبل ازدواج خیلی ادعای عاشقی می کردند و بعد ازدواج زندگی مشترکشان یک سال هم دوام نیاورده است!

همچنین شما که هنوز خیییییییییییلی جوان هستید.حالا کو تا آن موقع.یکی از بزرگان می گوید:

فردا همان چیزی خواهی شد که امروز به آن فکر می کنی
    پس به چیز های خوب فکر کنید تا فرداهای خوب داشته باشید

سخت نگیرید.رهایش کنید موقعیتش خود به خود به وجود می آید.شما جایی که نشستید و به این چیز هایی که هیچ کدام اتفاق نیفتاده فکر کنید و غصه ی چیزی که اصلا وجود ندارد را بخورید خیلی راحت به زندگی زیبایی که خداوند به شما داده برسید و ازش لذت ببرید.

می توانید زبان بخوانید ، یک ورزش را حرفه ای دنبال کنید ، موسیقی مورد علاقه تان را آموزش ببینید

چیزی که باید به آن توجه کنید این است که اینطور نشسته اید و غصه می خورید قطعا هیچ آقایی از شما خواستگاری نمی کند.چون دلیلی ندارد کسی از یک خانومی که مدام ناراحت و غمگین است خواستگاری کند.
    در عوض با تقویت روحیه تان ، حضور در اجتماع ، پرهیز از خانه نشینی و تعامل با جامعه مطمعن باشید صد ها موقعیت مناسب تر و خیلی بهتر از این به دست خواهید آورد

برای اینکه حال و هوایتان هم بهتر شود :

آنهایی که ازدواج کرده اند هیچ تحفه ای نشده اند که شما بر آن ها غبطه بخورید

یک جمله ای بود که می گفت : ازدواج مثل دستشویی می ماند ، آن هایی که داخل هستند می خواهند بیایند بیرون و آن هایی که بیرون هستند این پا و اون پا می کنند بروند داخل!

بهترین آرزوها نثار شما

12. 3 کاربر از پست مفید arix تشکرکرده اند .

arix (جمعه 22 بهمن 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 15:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط مهتاب در شب بارانی
    واقعا ممنون از راهنمایی همتون.می تونم از اقایون تالار خواهش کنم که منو از نظراتشون بهره مند کنن؟ می خوام از دیدگاه مردها هم به این موضوع نگاه کنم و اینکه شروع یه رابطه به منظور ازدواج و شناخت با احساسات و ابراز علاقه ی شدید چه مفهومی داره؟
    سلام
    1 - ورود احساسي به مقوله شناخت توسط يك آقا يعني: در مسائلي كه آقا بايد با منطق انتخاب كند، با احساس وارد مي شود. و احساس هم معمولا قائم به لحظه و شرايط و موقعيت فرد هست و از ثبات كمي برخوردارست.
    اينگونه افراد گاهي تا مرز افراط و گاهي تا مرز تفريط پيش مي روند و تصميمات آنها ثبات ندارد.

2 - همچنين ممكن است آگاهانه يا ناآگاهانه براي از بين بردن حق انتخاب طرف مقابل به اين روش اقدام كند،(يعني به جاي مسائل شناختي و منطقي از راه عاطفه و احساس جلو بيايد) يعني با وابسته كردن فرد، بعداً آن خانم مانند معتاد به دنبال اين آقا مي دود، حتي اگر اين آقا مشكلاتي داشته باشد.

3 - متاسفانه در بيشتر مواقع هم اقدام غير رسمي يا پنهاني به همراه صميمي كردن و احساسي كردن رابطه براي سوء استفاده مي باشد و تصميم ازدواج در ميان نيست.

14. 9 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (شنبه 18 تیر 90)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط arix
    این آقا قصد ناراحتی و یا به بازی گرفتن احساسات شما را نداشته.
    با سلام
    ممكنه آقايي چنين قصدي را نداشته باشد(گاهي اوقات)، اما معمولا ناخودآگاه در رابطه هاي غير رسمي آقايون با شروع بازي احساسي، هم خودشان را و هم طرف مقابل را در انتخاب صحيح به اشتباه مي اندازند.
    به هر حال چه قصد داشته باشند يا نداشته باشند، وقتي فاز صميميت و احساس در مراحل شناخت شروع شود احتمال وابستگي و تحريف شناخت زياد مي شود.

اینکه انتظار داشته باشید یک آقا با یک نگاه دست خانواده اش را بگیرد و بیاید خواستگاری ، انتظار زیادی است.
    متاسفانه خيلي ها به اشتباه فكر مي كنند خواستگاري به معني انتخاب قطعي هست. يعني هر كس خواستگاري دختري رفت بايد حتما عقدش كنه.
    نه اينطور نيست ، بلكه خواستگاري رسمي (يعني غير پنهان) يعني بستري مناسب،‌ و كم استرس وهموار كه فرصت شناخت منطقي را به دختر و پسر مي دهد.
    با اين توضيح اصلا انتظار زيادي نيست كه پسر و دختر براي شناخت هم از اول آشكار و رسمي و با خواستگاري شروع كنند و بدون احساسات و .... به ارزيابي يكديگر بپردازند.

اینکه با وی ارتباط تلفنی داشتید هیچ اشکالی نداشته.شما مدت خیلی کوتاهی فقط برای شناخت اولیه با وی صحبت کردید که ببینید اصلا به درد هم می خورید که همان اول قضیه منتفی شد.این اتفاق ممکنه 100 بار دیگر هم بیفتد.
    ارتباط تلفني به عنوان شروع و تكرار 10 باره در روز، در حاليكه ارتباط رسمي و حضوري شروع نشده است مي تواند آسيب زا باشد و اشكال دارد(چون روش مطمئن شناخت در آغاز كار نيست و فاز احساسي بيشتر در آن تقويت مي شود)
    نبايد اين موارد 100 بار اتفاق بيفتد، چون اينطوري يك دختر مي شكند.
    لذا مهتاب گرامي، شما در گام اول به جاي اينكه شماره خودتون را مي داديد، بايد شماره پدرتون يا منزل را مي داديد و مي گفتيد براي شناخت بيشتر خوشحال مي شويم در خدمتتون باشيم.

چیزی که مهم است این است که بدانید :
    1.....این شیوه ای است که خیلی ها برای پیدا کردن شریک زندگیشان از آن استفاده می کنند. (تلفني و غير رسمي)
    اگر قرار بود با یک صحبت تلفنی و بیرون رفتن رابطه شکل بگیرد که خیلی بد می شد.همه حداقل یک مدتی را صرف آشنا شدن با طرف مقابلشان می گذرانند
    متاسفانه همين خيلي ها كه به اين روش كار مي كنند دچار خيلي مشكلات مي شوند در همين تالار مي توانيد صدها مورد آن را ببينيد
    و اينكه مي گوييد خيلي بد مي شود كه اينطوري رابطه شكل بگيرد. درست مي فرماييد. و واقعا بد هم شده. چون رابطه ها همين طور شكل مي گيرند و از اين بدتر هم اين رابطه ها گسسته مي شود.(چه قبل از ادواج،‌چه بعد از ازدواج)

2 - چیزی که باید حتما به آن توجه داشته باشید این است که در مرحله ی شناخت احساساتتون را درگیر نکنید.

-چرا؟

- چون اسمش مرحله ی شناخت است.یعنی ممکنه به ازدواج ختم شود یا نه!مثل همین الان.شما اشکال کارتان اینجا بود که احساساتتان را درگیر کردید.باید خیلی رسمی و متواضع فقط در مورد آینده و عقایدتان حرف می زدید و لاغیر.

احسنت. درسته
    اما فقط با توصيه اينكه در اين رابطه ها احساسي نشويد، مشكل حل نمي شود. بلكه بايد بستر احساسي شدن را از بين برد. و آن اينست كه رابطه از شكل غير حضوري و پنهاني در آيد.

16. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (جمعه 22 بهمن 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 مرداد 90 [ 21:19]
    سطح
    26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    تشکرها
    315

تشکرشده 315 در 112 پست

Array

سلام خانوم دکتر ...
    البته شک نکنید به هوش و درایت خودتون ...فکر نکنید حالا چون اون اقا گفته و رفت پی کارش حرف بیخودی زده ...همین که شما احساسات خودتونو شناختید و میدونید درچه mode ی هستید خیلی عالیه و اینکه با توجه به سنتون و شناختی که دوست دارید پیدا کنید و همینکه الان اینجا هستید اینو نشون میده که دختر عاقل و بااحتیاطی هستید و خط قرمزاتونو برای خودتون مشخص کردید ...گه این عالیه ...
    ---
    در مورد شناخت از مردا گفته بودید خیلی خوب دوستان صحبت کردند وخودمم خودمو بهتر شناختم
    ولی چنتا نکته ...مخصوصا که شما در محل کارتون احتمال داره از این مسایل زیاد براتون پیش بیاد ...
    اولا از رابطه تلفنی شدیدا بپرهیزید ...چون خودم و دوستان نزدیکم هم تجربش کردند و میدونم هرچی هم دو نفر بهم ابراز علاقه کنند ...بهم بگند همیدگرو شناختیم ...بهم بگند تو چقدر ماهی و از این حرفا ...بهتون بگم درکل و یک کلام همش کشک.
    پس به هیچ وجه ..خب خودتونو تجربه کردید ..اقایی که امده جلو یکی از پزشکان محل کارتون بهتون پیشنهاد داده بهتون ..پس نمیشه گفت خیلی ادم داقونی بوده ..ولی باز هم ببینید چی شد !!! پس حواستونو خوب جمع کنید ...البته اون اقا شدیدا کوته فکر بوده که با یک جلسه دیدن گفته دیگه همیدگرو نبینیم ...اگه به دیدن بود که الان همه خوشبخت بودن پس بهتر که کات شد ..!!
    سعی کنید همیشه خانوادتونو در جریان بزارید ..تا به جای جلوگیری بی مورد راه را بهتون نشون بدند و با حمایت وپشتیبانی اونا جلو برید ( برای خودم که اینطوری بوده )
    سعی کنید در اشنایی های اولیه اصلا باب عاشقانه رو باز نکنید ...در رابطه تلفنی نمیدونم پشتش چی خوابیده ..چه سری داره ولی فقط جز وابستگی و بیچارگی چیزی نداره ...فقط رودرو ...اونم تازه با یک هفته ۲ هفته نیست و....
    سعی کنید چشماتونو باز کنید ..میدونم مهار کردن احساساتون در این سن با توجه به علایقتون خیلی سخته ..ولی سعی کنید در برخورد های اولیه جدیت خودتونو حفظ کنید ( نه سردی بلکه جدیت ) ...
    امیدوارم به دردتون بخوره
    لاقربطا

18. 6 کاربر از پست مفید iMoon تشکرکرده اند .

iMoon (شنبه 18 تیر 90)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array

<strike>برای شروع می توانید از دوستی با کسی که دست نیافتنی است شروع کنید.مثلا با یک آقا در اینترنت دوست شوید (با تاکید بر کلمه ی دوست نه دوست ِ پسر) و گاهگداری برایش ایمیل بفرستید و درد و دل نمایید.همین که گاهی برای هم معنی دوستی را زنده نگهدارید کافی است.همین که بدانید هیچ موقع به آن آقا دست نخواهید یافت موجب می شود که راحت تر بتوانید احساساتتان را کنترل نمایید.مسلما همان ابتدای امر حتی در این دوستی اینترنتی هم کمی احساس دلبستگی خواهید کرد.ولی شما با تمرین می توانید بر این احساستان غلبه کنید تا انشاالله بتوانید یک تعامل موفق و به دور از آسیب با آقایان داشته باشید
    </strike>
    البته من زیاد در این امر صاحب نظر نیستم.نظر دوستان را هم جویا شوید
    [/color]

(ويرايش مدير همدردي: اگر اين مراجع تا كنون يه آسيبي از رابطه ديده است، با اين نسخه فاتحه زندگيشو خوانديد. لطفا دقت كنيد زندگي آدمها خيلي مهم هستند، با يك نظر خام ، زندگيشون را متلاشي نكنيد. آتش ارتباطات اينترنتي ويرانگرتر هست، البته تشكر مي كنم از جمله آخرتون كه به مراجع تلويحاً پيام درست را داده ايد.)

20. 8 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (شنبه 23 بهمن 89)

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)