سلام
من دیر اومدم ، خیلی عقب موندم...
یعنی یه دختر حاضر نیست که 3 سال سختی بکشه، عوضش یه عمر دو نفری کیفش را ببریم.
دخترهای تالار میشه بگین که همچین موقعیتی براتون گیر بیاد حاضرین یا نه؟
در جواب این سوالتون نظر شخصی من اینه:
تو تایپک خودم گفتم که اگه کسی میعارهای عمده و اصلی منو داشته باشه اگه دانشجو باشه و نیاز به ادامه تحصیل داشته باشه خودم حاضرم از هر لحاظ حمایتش کنم .برای همیشه که نمیخواد درس بخونه، بالاخره بعد از دوسه سال درسش تموم میشه و اونوقت ثمره اشو میبینیم.
البته درست نیست پسر به امید حمایت و کمک دیگران خصوصا خانواده دختر بخواد همچین کاری بکنه چون اصلا درست نیست و توقع نابجاییه اما دختر میتونه وقتی کسی رو بعنوان همسر پذیرفت، اگه کمکی از دستش بربیاد دریغ نکنه.و خود من از خدامه و افتخار میکنم که همسرم همزمان بتونه درس بخونه و اراده داشته باشه.
در مورد سوال دیگه تون هم به نظر من اول از همه با پدرتون صحبت کنید و مطمئن بشید دوستش(پدر دختر) چه کسان دیگه ای رو در جریان گذاشته؟ و باید متوجه بشید دختر خانم خودش ا خواستگاری برادرتون مطلع شده یا نه ؟
چون دیدگاه اون خانم به مسئله هم به اندازه شما و شاید بیشتر مهم باشه!
اصلا شاید همون موقع دوست پدرتون قضیه رو به دخترش گفته باشه و این نظر خود دختر بوده باشه که مثلا شما پسرهای دیکه ای هم دارید! چون فکر نمیکنم پدرش کاملا از طرف خودش و بدون اطلاع دخترش همچین حرفی زده باشه!
بعد هم با برادرتون صحبت کنید و ببینید تا چه حد خواهان اون خانم بوده و اگه شما باهاش ازدواج کنید نظرش چیه ؟ و بعد هم در این مورد با خانمش صحبت کنه و نظرش رو بدونه یا حتی ممکنه زمان ازدواجش این موضوع رو بهش گفته باشه.
اما در کل این موضوع بستگی داره به اخلاق خانواده تون و اون خانم(اینطور که معلومه خانواده ش مشکلی ندارن) چون بعضیها ازش یه مشکل بزرگ میسازن و حتی خود دختر و پسری هم که قبلا موضوع خواستگاری براشون مطرح شده، به شدت حساس میشن و نمیتونن حضور طرف رو تو خانواده بپذیرن.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)