اولین مکان رو برای این تاپیک انجمن آزاد انتخاب کردم اما گویی فعال نیست ، ممنون میشم اگر انتقال یابد
تکه برداری از جملات من کاری جالب از دوستمان بود که ممنونم از او .
حرف های جالبی زدید ، من اصلا دنبال ناراحت کردن نیستم ، دنبال توهین نیستم .
کمی رو به جلو بودن بد نیست ؟
arix همچون دادستان عمل کردی !خوب بود ازت ممنونم اما کمی صبر کن عجول نباش ، حرف ها را همیشه سعی کن سبک - سنگین کنی .
توهین به جامعه ؟ نه من فکر نمیکنم .
هنوز جهان سومی بودنم نمایانه ، منظورم شخص تو نیست .
رنج جامعه که ما داریم مثل یه مریضه دیابتی میمونه که داره قند از داخل تموم بدنشو میخوره ، ولی ظاهرش نشون نمیده .
پس بهتره یه کم بیشتر نگاه کنیم .
نسل های جوان مثل ما پایه گذار آینده خواهیم بود ، پس بهتره خودمون رو گول نزنیم .
ما باید به روز بشیم ، باید جهانی بشیم ، باید مدرن بشیم .
اما چه جوری ؟
با چه داشته هایی ؟
به چه امیدی ؟
مثل تیم فوتبال که با یه برد همه امیدوار میشن و با یه باخت دنبال مقصر و .......
نه .
میشه همین آلان همه چیز رو یه جوری سرهم کرد و بحث تموم کرد .
اما این که ما چه قدر از اون که خودمون رو نشون میدیم با اون چیزی که هستیم تفاوت داریم ، مهمه !!!!!!!
نباید خودمون رو گول بزنیم . من نمی خوام کسی رو متهم کنم .
میخوام حرف بزنیم و حداقل تو این دهکده کوچک مجازی ، یه فرهنگ خوشگل درست کنیم که الزاما همه چیز که من یا یک نفر خاص که می گوید صحیح نیست .
عزیزکم ، کانادا کشوری چند ملیتی است که با سرمایه گذاران خارجی سرپاست .
اما ایرانی که دارای تمدن و پشوانه دیرین است و با بهترین سرمایه و بهترین مردم کمی بی انصافی است که با کشور چند ملیتی مقایسه بشه .
قبول که اونها از ما جلوتر هستند اما دلیل بر خیلی مسایل نیست !
پس متشکر میشم که از گوشه گوشه این ایران ، صادقانه حرف بزنیم و خودمون به خودمون کمک کنیم که هیچ کسی برای ما دل نخواهد سوزاند .
این مشکل روانشناسی عمومی و اجتماعی جامعه ماست که گرچه به عنوان 100 درصد درمان نمشه اما بهتر و در آینده عالی خواهد شد .
آمارهای دقیق هم دیگه قربونش برم دم دسته همه هست ، یه نگاه به پسران و دختران عضب و مردان و زنان مطلقه بفرمایید همه چیز .......
ما باید شروع کنیم حتی از همین جا![]()

خوب بود ازت ممنونم اما کمی صبر کن عجول نباش ، حرف ها را همیشه سعی کن سبک - سنگین کنی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)