ممنون دوستم عزيزم . منم اميدوارم شما هر چه زودتر مشكلت حل بشه و به آرامشي كه دوست داري و لايقش هستي تو زندگيت برسينوشته اصلی توسط سابینا
محتاج دعاي شما دوستاي گلم و همراهي و دلگرميتون هستم
نوشته اصلی توسط sisili
سلام سيسيلي عزير
ممنون كه وقت گذاشتي و برام نوشتي
حق باشماست علي اينقدر اخلاقاي خوب داره كه يه وقتاي از خودم شاكي ميشم كه چرا من اينقدر قدرنشناسم . وقتي مشكلات بقيه دوستان رو توي تالار ميخونم مي بينم شوهر من ميتونست خيلي اخلاقاي بد ديگه داشته باشه و نداره . به قول دوستاي گلم علي يه بيماره و بايد كمكش كنم بيماريش درمان بشه
تصميم خودم رو گرفتم من زندگيمو و شوهرم رو دوست دارم و بابتش ميخوام تو خودم تغييرات اساسي بدم همون صحبت بالهاي صداقت عزيز كه وقتي قفل عوض بشه بايد كليد رو هم عوض كرد
با كمك شما دوستاي گلم و استفاده از مطالب اين سايت دارم رو خودم كار ميكنم . خيلي از لحاظ روحي بهترم
منم دوستتون دارم و اينكه با اين سايت و دوستاي گلي مثل شما اشنا شدم رو لطف بزرگ خدا در حق خودم و زندگيم ميدونم
سلام خواهر مهربونمنیاز جان سلام
خوشحالم که با صبر کردن به این نقطه رسیدی
جایی که نقطه آغاز برای توست
همون طوری که نوشتی قدم اول دقیق شدن روی خودت و سپس برطرف کردن اشکالاتت هست
ممنون از معرفي مقالات
همشون رو با دقت ميخونم و نتيجه رو بهتون اعلام ميكنم
اما چند نكته كه با خوندن تاپيك شما و مطالب مدير همدردي عزيزو صحبت دوستان دستگيرم شد اينه
1- صبر
2- توكل
3- آرامش
4- تمركز روي خودم و خصوصيات و علايق
منم همراه شوهرم واسه ترك اقدام كردم اون ترك مواد و منم ترك اخلاقاي بد و ذهن مريضم
اينم ليست يكسري از تصميمات من
همونطور كه سيسيلي عزيز گفت دارم محيط خونه رو آروم و دلپذير ميكنم واسش
مثلا شوهرم دوست داره من تو خونه آرايش كنم و لباساي مرتب و شيك ( به قول خودموني لباس مهموني )بپوشم . من برنامه دارم هر چند شبي يكبار سورپرايزش كنم(اگه هر شب باشه تكراري ميشه و جناب علي آقا پررو ميشن)
يا واسه كاراي خوبي كه انجام ميده حالا چه تو كار خونه كمكم كنه چه تو رفتارش با اعضاي خانواده ازش تشكر ميكنم
اون گيردادنها و سوال و جوابهاي پليسي ممنوع
ميخوام شاد باشم و محيط خونه رو شاد كنم
يه مقدار از لحاظ احساسي ازش فاصله بگيرم يعني مثل قبل آويزونش نباشم و بزارم حالا اون واسم دلتنگ بشه و بهم نزديك بشه
خوب بسه خسته تون كردم
اگه فكر ميكنيد جايي اشتباه ميكنم و رفتارم درست نيستخوشحال ميشم راهنماييم كنيد
دوستتون دارم و بهترين ها رو براتون آرزومندم[/quote]
سلام خواهر مهربونمنیاز جان سلام
خوشحالم که با صبر کردن به این نقطه رسیدی
جایی که نقطه آغاز برای توست
همون طوری که نوشتی قدم اول دقیق شدن روی خودت و سپس برطرف کردن اشکالاتت هست
ممنون از معرفي مقالات
همشون رو با دقت ميخونم و نتيجه رو بهتون اعلام ميكنم
اما چند نكته كه با خوندن تاپيك شما و مطالب مدير همدردي عزيزو صحبت دوستان دستگيرم شد اينه
1- صبر
2- توكل
3- آرامش
4- تمركز روي خودم و خصوصيات و علايق
منم همراه شوهرم واسه ترك اقدام كردم اون ترك مواد و منم ترك اخلاقاي بد و ذهن مريضم
اينم ليست يكسري از تصميمات من
همونطور كه سيسيلي عزيز گفت دارم محيط خونه رو آروم و دلپذير ميكنم واسش
مثلا شوهرم دوست داره من تو خونه آرايش كنم و لباساي مرتب و شيك ( به قول خودموني لباس مهموني )بپوشم . من برنامه دارم هر چند شبي يكبار سورپرايزش كنم(اگه هر شب باشه تكراري ميشه و جناب علي آقا پررو ميشن)
يا واسه كاراي خوبي كه انجام ميده حالا چه تو كار خونه كمكم كنه چه تو رفتارش با اعضاي خانواده ازش تشكر ميكنم
اون گيردادنها و سوال و جوابهاي پليسي ممنوع
ميخوام شاد باشم و محيط خونه رو شاد كنم
يه مقدار از لحاظ احساسي ازش فاصله بگيرم يعني مثل قبل آويزونش نباشم و بزارم حالا اون واسم دلتنگ بشه و بهم نزديك بشه
خوب بسه خسته تون كردم
اگه فكر ميكنيد جايي اشتباه ميكنم و رفتارم درست نيستخوشحال ميشم راهنماييم كنيد
دوستتون دارم و بهترين ها رو براتون آرزومندم

)

خوشحال ميشم راهنماييم كنيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)