به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 13 خرداد 02 [ 09:29]
    سطح
    65
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    69

تشکرشده 71 در 22 پست

Array

RE: فایده خوب بودن در این اوضاع بد جامعه چیه؟

با سلام
    واقعا این سوال design برای خیلی ها و گاهی اوقات خودم نیز پیش اومده، که چرا من باید تحمل کنم؟ دوستی که هیچ، چرا غریزه ی ج ن س ی خودم رو ارضا نکنم؟ چرا دیگران فکر کنن من عرضه ندارم؟ چرا فکر کنن من توانایی بی بند و باری رو ندارم؟ چرا اینقدر با خودم کلنجار برم تا بلکه این افکار و احساسات رو کنترل کنم؟

من برای خودم و دیگر دوستان (اگه قابل بدونن) جواب های اساس و قابل قبولی دارم:
    - عقاید، باور ها، ایمان
    - من یک مسلمانم و به دینم و به راهم عشق میورزم. مکتبم برای من حد و قصور و قوانینی را مشخص کرده و من چون این مکتب را برگزیده ام و به تمام آن عشق میورزم پس اینرا قبول کرده که این روابط من مضر است، هم در این دنیا و این جامعه و هم در آخرت.
    من به رب و الهم عشق میورزم و او نیز به من عشق میورزد، آیا درست است که من او را ناراحت کنم در حالی که او خالق من است و طبیب من است و از نهان من آگاه است و روزی مرا هر روز میدهد؟
    تلک حدود الله فلا تقربوها
    تلک حدود الله فلا تعدودها
    پس من حرمت حریم او را نمیشکنم.

- هیچ لذت استقامت، پایداری و قربانی دادن و قربانی شدن در راه ارزش ها و اهداف را چشیده اید؟ و یا شنیده اید؟ هیچ میدانید که این همان رمز ماندگاری انسان های بزرگ در تاریخ است؟ هیچ میدانید این دلیل موفقیت های بزرگ است؟
    هیچ دانسته اید که این بزرگترین عزت نفس است؟
    همین امروز که به پیشنهادی (هر جند با کنایه) جواب رد دادم، چقدر به خودم بالیدم.
    من به خودم می بالم و من ارزشمندم چون بر اهدافی که با آگاهی و اختیار و عشق انتخاب کرده ام پایداری میکنم.

- من با دوست شدن با یک دختر در واقع دامن پاکم را آلوده کردم و دیگر نمی توانم در فردایم پدر پاکی برای بچه هایم باشم، دیگر نمی توانم خواهان مادر پاکی برای بچه هایم باشم، دیگر نمی توانم الگوی پاکی برای جامعه و بچه هایم باشم. در واقع من دیگر صفر نیستم، کارکرده ام! این چه مزیتی دارد؟؟؟؟؟ این از بزرگترین ارزش هاست، این پاکی است. این مزین شدن یک انسان به جواهرات نایاب است.
    هر چه آسمان تاریکتر باشد، ستارگان درخشانتر خوهند بود.

- با بودن با دختر دیگر من لذت داشتن اولین عشق و تنها عشقم را دارم و او فرمانروای قلبی است که تاکنون کسی به آن پای ننهاده است. همسرم ملکه قلبم است و او همیشه به من افتخار خواهد کرد و ما لذتی را تجربه خواهیم کرد که کسی آنرا نمیداند.
    design:
    [color=#FF4500]من به عنوان یه دختر که رابطه دوستی با جنس مخالفو تجربه نکردم-چرا باید اینکارو در اینده هم نکنم وقتی احتمال 90% همسر اینده من این رابطه رو داشته؟؟؟ و واسم چه تضمینی وجود داره که گیر همچین ادمی نیفتم؟[/
    color]
    [size=x-large]من پاک بودن را بخاطر پاکی میخواهم نه فقط بخاطر اینکه می خواهم با پاکان باشم

تازه این فقط یک سری مزایاست و جدا از آن همه معایبی است که قبلا مطرح شده و من نیز بعدا خواهم نوشت.
    خیلی دوست دارم بیشتر بنویسم اما ان شا الله وقتی دیگه.
    [/size]

شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست.

2. 9 کاربر از پست مفید Soheil.Aval تشکرکرده اند .

Soheil.Aval (سه شنبه 26 بهمن 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)