ببين دوست عزيز ، بر اساس تجربه اي كه من بر اساس شكست عاطفي ام داشتم ،ميتونم بگم كه اگه زمان جداييش از شوهرش نزديك زمان ازدواجش با شما بوده اين حالات خيلي طبيعيه !!!
ببين خوب ممكنه كه اون خانم از لحاظ احساسي عاشق شوهرش بوده ولي از نظر عقلاني ديده كه نميتونه باهاش زندگي كنه و به همين دليل ازش طلاق گرفته در حالي كه هنوز دوستش داره !!!
من فقط تاكيدم به اينه كه اين خانم كي طلاق گرفته ؟؟؟آيا چند ماه قبل از آشنايي و ازدواج با شما طلاق گرفته يا خيلي وقته كه اين كار رو كرده ؟؟؟؟
خوب ببينيد منم دوست پسرم رو خيلي دوستش داشتم ولي ايشون خيلي من رو اذيت ميكرد با كارهاش يعني مثلا يه بار به من خيانت ميكرد ، يه بار بي محلي ميكرد و جوابمو نميداد اما وقتي كه ازش جدا ميشدم به گريه زاري و التماس ميوفتاد و دوباره ميخواست رابطه رو باهاش شروع كنم .....
من وقتي كه به طور قطع ازش جدا شدم زماني بود كه واقعا از دست كارهاش ذله شده بودم و واقعا به اين نتيجه رسيده بودم كه اصلا با ايشون خوشبخت نميشم ولي با اين كه عقلم اينو ميگفت ولي تا چند وقت نميتونستم دوريش رو تحمل كنم و همش گريه ميكردم و خلاصه خيلي عذاب آور بود و حتي گاهي به شدت دلم تنگ ميشد واسش و دلم ميخواست كه بهش زنگ بزنم و يا گاهي كه بهم زنگ ميزد دلم ميخواست جوابشو بدم و دوباره باهاش رابطمو شروع كنم كه البته يكي دوبار اين كار رو كردم ولي ديگه بعدش به طور كامل ازش جدا شدم و ديگه هيچ رابطه اي باهاش نداشتم در عين حال هنوزم دوستش داشتم
ولي الان بعد از يك سال و نيم از جداييمون ديگه به اون فكر نميكنم شايد هنوز يه كمي دوستش دارم ولي ديگه واسم عادي شده و ديگه بهش فكر نميكنم و هرچقدر هم كه اصرار ميكنه به ازدواج قبول نميكنم
ميخوام بگم كه خوب طول ميكشه كه آدم كسي رو كه دوستش داره فراموشش كنه !!! و البته در زمان جدايي خيلي دلش ميخواد كه با يكي درد و دل كنه چون واقعا سخته
به نظر من اگه خانمتون به تازگي از شوهر قبليشون جدا شدن اين تا حدي طبيعي هستش چون هنوز كامل فراموشش نكرده و شايد براي درد و دل كردن با دوستش ايميل بهش فرستاده چون آدم براي اينجور مواقع خيلي نياز به همدم داره
به نظر من بايد يه كم بيشتر بهش زمان بدين ، تا بتونه شوهر سابقش رو فراموش كنه و البته بيشتر بهش محبت كنين تا خوبي هاي شما بتونه كمكش كنه كه راحت تر شوهرش رو فراموش كنه
به نظر من يكي دوماه خيلي كمه كه دونفر بتونن به هم عادت كنن و عاشق هم بشن چون مثل اينكه شما قبل از اون رابطه ي اينترنتي داشتين و خوب اين خيلي نميتونه بهتون كمك كنه كه صميمي بشين ،بازم تاكيد ميكنم اگه خيلي وقته كه از شوهرش جدا شده و هنوزم اينجوري عاشقه كه خوب يه بحث ديگه است ......
نظر من اينه !! البته من كارشناس نيستم ولي بر اساس تجربه اي كه خودم داشتم نظر دادم .....

علاقه مندی ها (Bookmarks)