به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 94

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

RE: در جستجوی عشق...

دوستان عزیز را دعوت می کنم به این که از مخاطب قرار دادن یکدیگر و نقد نظر همدیگر در تاپیکی که کسی درخواست راهنمایی کرده بپرهیزند و در صورت احساس نیاز به سئوال از نظر یا پاسخ دیگر دوستان با پیام خصوصی این کار را انجام دهید و در اینجا فقط بر مشکل مراجع و راه حل هایی که می شود داد تمرکز شود .

و اما

m.m .a عزیز

دوست خوب و فهیم

این قابل درکه که شما وقتی با وجود خلاء هایی که در زندگیتان احساس می کنید با کسی وارد گفتگو شدید که حداقلی از این خلاء ها را در حد گفتگو پوشش می دهد جذب شوید .

عزیزجان

وقتی سیستم ایمنی بدن ما ضعیفه و مستعد پذیرش ویروس و بیماری هستیم به مراقبت دعوت می شویم و سعی می کنیم اول خود را از مواجهه با ویروس دور داریم و بعد هم ایمنی خود را بالا ببریم . با وجود خلاء هایی که شما در زندگی خود احساس کردید ، طبیعیه که نزدیک شدن به فضای نت و چت که بنا به بررسی و پژوهش می گویم که 90 درصد مشتریهایش برای ارتباط برقرار کردن به خصوص از نوع سکس چت و یا حتی اگر بتوانند به رابطه حضوری بکشانند ، باعث گرفتار شدن شما در دام عواطف نسبت به شخصی دیگر می شده .

یعنی با شرایط روحی ای که شما داشتید انتظار به چنین وضعی گرفتار شدن می رفته . حال شما غفلت کردید و وارد شدید و چنین پیش آمده . اکنون همانطور که گفته شد اقدام اورژانسی برای شما اینه که راه های ارتباطی را کلاً قطع کنید ، همه راه ها ، را و در مقابل تسامح و تساهل خود برای باز گذاشتن حتی یک راه بایستید و به عبارتی ضربتی عمل کنید و به ندای نفس خود برای توجیح اصلاً گوش فرا ندهید .

و بعد از آن در پی رفع ریشه این نوع مشکل به طور اساسی بر آیید ، یعنی ایمنی درون را بالا ببرید . در درجه اول با بررسی کارشناسانه مشکلاتت با همسرت و در پیش گرفتن راه هایی که می تونه در رفع این مشکلات کمک کنه و شما را به عاشق همسرت شدن برسونه و در درجه بعد با تقویت روحی خود در طول این مسیر .

بدانید که راه های نرفته زیادی برای حل مشکلات بین شما و همسرت از نظر مهارتی و ... وجود دارد که تا شما اونها را در پیش نگرفته باشی نباید تن به ناامیدی و یأسی که آسیب زا است و امنیت درون شما را ضعیف می کند بدهید و باز بدانید نهایت راهی که شما دارید بعد از تلاش برای رفع مشکلاتی که دارید و در صورتی که نشد و شما صادقانه ، عالمانه و با پشتکار سهم خود را اول از اشتباهات پذیرفته و رفعشون کردی و بعد سهم خود را برای بهبود به کار گرفتی و نشد جدایی است ، در این صورت با وجدان راحت راه جدایی را می تونی در پیش بگیری و مطمئناً اگر با این روند باشد خدا هم یار شما خواهد بود .

من از شما سئوال کردم که انتظارات همسرت از شما چیه و به عبارتی در چه شرایطی از سوی شما ، شما را دوست می دارد و محبت می کند ؟

عزیزم این بیان مشکلات نیست که شما مایل نباشی بیان کنی . خیلی ساده بیان انتظارات همسرت از شماست . چون خودت گفتی که وقتی به راه و میل او باشی تو را دوست دارد ، ما هم می خواهیم با دانستن وضعیت شما بهتر راهنمائیتان کنیم که علاوه بر رفع اورژانسی این مسئله ای که دچارشی ، اساس دچار این آسیب ها شدن را بیابی و روزنه را کلاً به روی آسیب ببندی . چون یک طرف ماجرای تن به چنین ارتباطی دادن را همسرت می دانی نیازه که به مسائل بین خودت و همسرت ( به عنوان یک عامل آسیب پذیری ) به قصد رفع آنها متمرکز شوی .

چه اشکال داره که بگویی ایشان چه انتظاراتی از شما داره و در چه صورت شما را دوست خواهد داشت ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط m.m.a
    یک طرفه نمیشود.بهتر است که من و شوهرم هر دو به مشاوره برویم.
    من این قسمت از پستت رو ندیده بودم . لذا به شما عرض می کنم ، بسیار درست تشخیص داده ای و بهترین کار هم همینه ، حتماً نزد مشاور بروید ، وقتی امکان این هست ، بهترین کاریه که می تونید انجام دهید .

2. 5 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (جمعه 28 خرداد 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)