من نمیدونم آقای کامران چه اصراری دارین که میخواین مارک خیانت بزنین چرا نمیگین خطا اشتباه یا به قول یکی از دوستان بی وفایی که من خودم رو در زمره بی وفایی هم نمیدونم. حالا شما هر جور دوست دارین فکر کنین ما به اندازه کافی فهمیدیم که چقدر شما نسبت به این موضوع عصبانی هستید خب بگذارید افرادی هم با آرامش به این موضوع نگاه کنن و فکر میکنم تعریف خیانت رو از زبان ani قبلا در تایپیک دیگری خواندید.
بی وفایی یعنی چی؟
حتما در ارتباط برقرار کردن با کس دیگه ای صدق میکنه؟
رفتار حاکی از بی اعتنایی به احساسات که باعث اشک ریختن اون حتی در شب عروسی اون میشه بی وفایی نیست؟
لحظه هایی که منتظر هستی همسرت با بیشترین احساس بگه دلتنگتم و جات کنارم خالیه بی وفایی نیست؟
کارها و اعمالی رو که همسرت میدونه ناراحت و از اعماق وجودت غصه دارت میکنه باز تکرار و تکرار میکنه بی وفایی نیست؟
لحظه هایی رو که دوست داری همسرت با سورپریزی تو رو پر شور کنه اما سکوت و سردی رو میبینی بی وفایی نیست؟
لحظه هایی که منتظری همسرت جلو بقیه حمایتت کنه اما در کمال تعجب میبینی که کوچیکت میکند بی وفایی نیست؟
وقتی که دیگران از تو تعریف میکنن اما همسرت حالا از روی حسادت یا هر چیز دیگری به زبان بی زبونی مسخره ات میکند بی وفایی نیست؟
و هزاران مسئله دیگر
پس وفادار بودن یعنی همیشه روح و جسمت مال همسرت باشد؟
اون وقت تو پاک و مقدسی و لایق بهشتی؟
درسته؟
و آقای کامران قبلا هم فرشته مهربون ازم در مورد مشکلاتم با همسرم پرسیده بود.من تمایلی به بازگو کردنشان ندارم.هر چند اشاره هایی کردم.میدانم دوستان در کمک دریغ نخواهند کردواما یک طرفه نمیشود.بهتر است که من و شوهرم هر دو به مشاوره برویم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)