فیلو سارا چه تاپیک خوبی باز کرده اید .ممنون فیلسوف نازنین .
به واقع ،این تالار و هر یک از اعضا حامل پیامی برای آموختن هستند . من از هر یک از اعضا تالار نکته ای را آموخته ام که گمان می کنم اشاره تک تک به هر یک از آنها یک کتاب مفصل می شود .
اما به عنوان نمونه
گرد آفرید اولین همدلی بود که در تالار با او آشنا شدم ،و امروز بعد از گذشت یکسال و اندی تاثیرات حرفها و آموزه های او بر من به خوبی روشن شده است . او با روحیه ی حق طلبانه اش به مناظره صریح و بی پرده می پرداخت به نکاتی اشاره می کرد که هر چند تلخ عنوان می شد اما تاثیری جاودانه از خود باقی می گذاشت . او در میان آموزه های بسیارش ، چه قدرتمند و محکم به من آموخت که لزوم مثبت اندیشی و داشتن روحیه سازنده ، بر ندیدن و انکار نازیبایی ها و باورهای افراطی خوش بینانه نیست .
از آقای سنگ تراشان یاد گرفتم که ضمن اینکه می توان روحیه ای منعطف داشت نیاز به قاطعیت ضربتی دربعضی امور و مواقع ، لازم و واجب است و من این حداز قاطعیت ضربتی را نداشتم و سعی می کردم همیشه و در همه حال از خود نوعی خاص از انعطاف را نشان دهم !و...
از ستاره و آقای سنگ تراشان یاد گرفتم که در مواقعی که علم و عقل من را به درماندگی می کشاند از نیروی توکل به ذات الهی می توان بهره برد و در حد باورهای خودم توانستم این خلا را با دستگیری این دو عزیز تا حدی به دست بیاورم و آن را پر کنم و در حقیقت مسیری که امروز دنبال می کنم که خود می دانم چیست استارتش توسط این نازنین دوستان خورد و... . که اگر رهنمودهای بدون آلودگی و غیر افراطی این دو نفر نبود بنا به شناختی که از خود دارم نه تنها به این وادی پا نمی گذاشتم بلکه عمق و شکاف بیشتری از ..ستیزی در من ایجاد می شد .
کیوان نوعی از سکوت را به من معرفی کرد که با آن غریب بودم و نمی شناختم . این نوع سکوت را دوست دارم و در حال هضم و تمرین آن هستم .
نقاب و غزاله و..در عین جوانی نوعی پیوند و زمینه ی درک و تعامل با جوانان را در من ایجاد کردند که قبل تر در من وجود نداشت و عمق آن کمتر از امروز بود . امروز بهتر و عمیق تر می دانم که پیوند نزدیک دو نسل لازم و ملزوم یکدیگر است .
من زیاد اهل شوخی نیستم و بر اثر یک الودگی والدی حریم های تنگ و تاریکی در باب شوخی دارم اما baby و سارا و اخیرا آقای سنگ تراشان و بی دل در چند مورد به من یاد دادند ضمن رعایت احترام می توان بابی از طنازی و شوخی را تجربه کرد و من هنوز در راه تجربه و کسب لذت آن هستم .
و...

علاقه مندی ها (Bookmarks)