سلام soul
سال نو رو بهتون تبریک میگم
واقعا از خوندن ماجراتون متاثر شدم...
به نظر من مساله ی شما اصلا کوچیک و کم اهمیت نیست...بلکه خیلی هم مهمه!
درسته که شما تا الان کلی تلاش کردید که این وضع رو تغییر بدید اما به نظر من تلاش شما در جهت درستی نبوده.یعنی شما بیشتر می خواستید که پدر و مادرتون رو تغییر بدید...در حالی که این امر تقریبا غیر ممکنه.!کسانی که سنی ازشون گذشته و عمری با این خصوصیات اخلاقی و رفتارها زندگی کردند چه طور ممکنه که عوض بشند؟؟!مگه اینکه خودشون تصمیم به تغییر کردن بگیرند ..که در مورد پدر و مادر شما فکر نمی کنم این مورد صادق باشه!
جمله ی خیلی زیبایی توی نوشتتتون دیدم:""میگن برای تغییر دنیا باید از خودت شروع کنی ""کاملا درسته...
پس شما چرا از خودتون شروع نکردید؟؟خودتون رو تغییر بدید...روش زندگی تون رو ..از این کلیشه و روزمره گیی که توش گرفتار شدید بیرون بیاید...
نمی دونم ..شاید توی این راه هم خیلی تلاش کرده باشید ..اما نتیجه نداده باشه...که در این صورت باید روش مبارزه رو عوض کنید...
میگن :هر وقت توی زندگی به یه قفل بزرگ برخوردی ..ناامید نشو..چون اگه قرار بود اون قفل باز نشه به جاش دیوار می ذاشتن!
شما هم ناامید نشو...درسته که توی شرایط خیلی سختی هستی ..اما زندگی در حال جریانه!کاری هم به این نداره که خوب میگذره یا بد!!یکباره یه روزی می رسه که میبینیم لحظات خوب و مفید عمرمون گذشته بدون اینکه ازش لذتی برده باشیم...
به نظر من سعی نکنید که رفتار پدر و مادرتون رو عوض کنید و یا با صحبت کردن باهاشون تغییری توی حالاتشون بدید..چون بی فایدست!
خودتون و خواهرتون باید در حالی که احترامشون رو کاملا نگه می دارید و باهاشون با مهربونی رفتار می کنید ...سعی کنید روش زندگیتون رو تغییر بدید...با رفتن سر کار...با ازدواج...با رفتن به کلاسهای مختلف
در مورد مساله ی ازدواج هم فکر نمی کنم مادرتون نخواند که شما ازدواج کنید...اما اگه واقعا این طور باشه و مادرتون با ازدواج کردن شما مخالف باشند ..خب شما نباید دست روی دست بذارید..خودتون پیشنهادهای ازدواجی رو که بهتون میشه رو بررسی کنید .از یه بزرگتر که توی فامیل دارید و قابل اعتماد و دلسوز هستند برای حل این مساله کمک بگیریدو یا پیشنهادهایی که سابق بهتون شده بود رو.. اگه تا الان ازدواج نکردن و شما در مورد خاصی نظر مساعد دارید...بهشون اطلاع بدید..بگید که مادرتون بدون اطلاع شما اونها رو رد کرده و نظر شما کاملا مخالف نبوده..بالاخره برای تغییر باید از یه جایی شروع کرد..شاید خیلی سخت باشه اما ممکنه...
براتون آرزوی موفقیت می کنم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)