به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 فروردین 02 [ 01:54]
    سطح
    59
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    431

تشکرشده 358 در 165 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Niagara نمایش پست ها
    اگه اجازه بدین منم چند سئوال مطرح کنم فرزانه .. آسوناش را می پرسم دیگه

1- از امام صادق (ع) از معناى عشق سؤال شد، فرمودن: "قلوب خلت من ذکر الله فأذاقها الله حب غیره." قلب هایى که از یاد و ذکر خدا خالى باشند، خداوند مبتلا به حب غیر خود می‏نماید.
    بنا بر این ، دوستی و عشق به غیر ، که تمام قلب انسان را تسخیر کرده باشد؛ قلبی است که از وجود خدا خالی شده است .
    به نظرت فرزانه می تونیم نتیجه بگیریم در عشق زمینی ( عشق مجازی ) هم وابستگی نباید وجود داشته باشه چون این وابستگی باعث میشه نتونیم به عشق حقیقی برسیم ( خدا ) . یه جورایی دلبستگی از وابستگی قشنگ تر و سالم تره .
    تو نوشت هات در بالا نوشته بودی عشق زمینی وابستگی داره ؟بنظرت اشتباه نیست اگه وابستگی باشه ؟
    به عنوان مثال خیلی از دختر و پسرهایی که به هر دلیل نمی رسن به عشق زمینی شون یا زن و شوهرهایی که عزیزشون را از دست میدن یا حتی پدر و مادر ها برای فرزندانشون ، و اون عزیز می تونه عشق رامعنا کنه برای آنها . اگه وابستگی باشه می تونه حتی باعث آسیب اونها باشه .

2- نظرت در مورد این عکس ؟

3- حجاب در فضای مجازی را چی می بینی ؟

4 - مسئله بی حجابی خودش عامل آسیب هست به خانواده ها ،،اگه دختر داشتی و یه روز بهت گفت می خوام موهای سرم را بیرون بیریزم و لباس آنچنانی بپوشم ،
    دنیا عوض شده مامان ، باید امروزی باشیم ، چی بهش میگی ؟

5- ساده زیست هستی یا تجملاتی ؟ چرا ؟
    یک توصیه به افراد ولخرج ؟
    یک توصیه به افراد خسیس ؟

6- گفتی مجسمه سازی دستی توش داری فرزانه ،
    رشته دانشگاهیت بوده یا شخصا کارکردی ، دوست داری تو آینده هنرمند خوبی بشی؟برنامه ریزی جدی داری ؟

7 - یه پیشنهاد برای مدیریت احساسات و دوری از تخیل سازی در خواستگاری قبل ازدواج ، به دختر و پسرها ؟چقدر تو تاپیک های همدردی مشکل وجود داره دراین مسئله . و اینکه مسیر ازدواج اشتباه قدم برداشته میشه .
    حیا در دختر و پسر دراین مسائل باید چگونه باشه ؟
    چه مسیری درست تره ؟
    پیشنهاد بهترین مسیر ؟

8- به موارد زیر به خودت نمره بده فرزانه :( 0 تا 10 )
    کمالگرایت :
    مهربانیت :
    کینه ای بودن :
    شاد بودن :
    باهوش بودن :
    صبوری :
    همسر خوب بودن :

9 -نظرت در مورد این کاربرها :
    فرشته مهربان :
    نیاگارا :
    فرزانه 123 :
    لاله 123 :
    جناب امین :
    خانم یا آقای مسافر زمان ( فکر کنم مدیر انجمن هستن - خیلی وقته تشریف ندارن )
    جناب باغبان :
    جناب اثر راشومون :

سلام نیاگارای عزیز

1- البته توی این حدیث فرموده شده که اگه دل از یاد خدا خالی بشه! یعنی واقعا جایی برای ذکر و یاد خدا نمونده باشه. ولی به نظرم معنیش این نیست که باید بجز عشق خدا چیزی توی دل نباشه. چون به نظرم کسی که عشق خدا رو داره عشق به تمام جهان داره. (عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست) پس به نظر میرسه عشق الهی به معنی این نیست که ما از تمام دنیا دل بکنیم و محبتی به چیزی یا کسی نداشته باشیم.
    حتی به نظر من میزانی از احساس تعلق و دلبستگی لازمه که رابطه دو نفر که بهم محبت دارند (مثل ازدواج) بهتر و مسئولانه تر پیش برده بشه. ولی این وابستگی جایی می تونه آسیب زا باشه که احساسات ما بیش از حد وابسته به رفتار و حالت معشوق باشه. مثلا پسری که عاشق دختری بوده (دختر هم فرض کنیم خیلی خوب و عالی) و حال شرایطی پیش اومده که دخترخانم نمی تونه با این پسر ازدواج کنه. حالا پسر باید بتونه خودش رو جمع و جور کنه و نباید تا سالهای سال در ماتم فراق یار زندگیشو به خودش تلخ کنه (توی همین تالار یه تاپیک این مدلی دیده بودم). یا مادری که فرزندشو از دست میده تا یه مدت عزاداری می کنه که عادیه. ولی دیگه بعد از دوسال نباید مثل روزهای اول گریه و شیون کنه و زندگی رو برای خودش و خانوادش تلخ کنه. و برعکسش اگه عاشق به معشوقش رسید نباید دیگه فکر کنه که همه چی تموم شد و من خوشبخت عالمم. کلا منظورم اینه که به نظر من وابستگی و دلبستگی در عشق زمینی به حد اعتدالش به نظرم خوبه و عادیه.
    البته همیشه هم اینطوری نیست که عشق به یه شخص حالت خوبش رو داشته باشه و گاهی این وابستگی و دلبستگی از روی هوس هست (همونطور که مدیر محترم در پاسخ یکی از سوالات صندلی داغ اشاره کردن) که پسندیده نیست و بجز اذیت شدن شخص رهاورد دیگه ای نداره. در صورتی که اگر عشق پاک و معطوف به خوبی های اخلاقی یا معرفتی طرف مقابل باشه، مطمئنا باعث تعالی میشه و کسی که عاشق خوبی ها میشه خودش هم حتما خوبه و بالاخره اگه یه مسیرهایی برای رسیدن به عشق الهی پیدا می کنه.

2- متن زیباییه و کاملا قبول دارم.

3- عکس ها و ویدئوهای بی حجاب و خصوصی به اشتراک نگذاریم و عکس ها و ویدئوهای بی حجاب و بی حیا نبینیم. پیام های با محتوای نامناسب رو انتشار ندهیم و ...

4- به نظرم اگه از ابتدا بچه خوب تفهیم بشه این احتمال کمتره که بعدا بخواد مثلا 180 درجه متفاوت از فرهنگ خانوادش رفتار کنه. اگه دختر داشته باشم همه چیزو براش توضیح میدم. مرحله به مرحله و از همون بچگی. و در نهایت میذارم خودش انتخاب کنه (البته اونم تا یه حدی نه اینکه مثلا کامل بی حجاب باشه یا لباسای زننده بپوشه).

5- من راستش متوسط رو به ساده. تجملاتی نیستم. ولی دوست دارم از هزچیزی جنس خوب و با کیفیت تهیه کنم. یه خونه با دکوراسیون ساده و وسایل ساده رو به خونه ای با دکوراسیون سلطنتی و وسایل گرونقیمت ترجیح میدم. سادگی واقعا برام آرامشبخش تره. از نظر لباس و طلا اینا هم واقعا در حد متوسط هستم و حتی شاید ساده.

توصیه به افراد ولخرج: به فکر آینده باشید.
    توصیه به افراد خسیس: حتما خودتون رو درمان کنید. (چون معتقدم افراد خسیس یه مشکلی مثل اضطراب و اینا دارن)

6- رشته دانشگاهیم نبوده. ولی چون از اول به هنر علاقه داشتم از روی ویدئوهای آموزشی یه چیزهایی یاد گرفتم. اگر در آینده مشغله کمتر و وقت بیشتری داشته باشم حتما ادامه میدم ولی نه در حد تجاری سازی و ... برای دل خودم.

7- من خودم توی این مورد مشکل داشتم و دوره آشناییم رو خوب مدیریت نکردم. ولی با توجه به تجربه ام می تونم بگم که یه بستر مناسب لازمه که پسر و دختر باهم دوران آشنایی اولیه رو سپری کنن که خانواده ها در اون نقش بسیار مهمی دارند.
    مثلا پسر و دختر همدیگر را در جایی مثل محل کار می بینند و از هم خوششون میاد و با هم در تماس تلفنی یا حضوری قرار می گیرند. در این حالت باید زودتر هدف از این گفتگوها و ملاقات ها مشخص بشه. نهایتا یک ماه به نظر من. و بعد با اطلاع خانواده ها و به قصد ازدواج بقیه آشنایی صورت بگیره و از ابتدا هم به خانواده ها تفهیم بشه که این آشنایی ممکنه منجر به ازدواج نشه.دختر و پسر هم باید احساساتی نشوند و مسیر اشنایی را درست و ترجیحا با کمک یک مشاور طی کنند.

در آشنایی سنتی هم که دوباره به همین شکل. دختر و پسر و خانواده ها باید بدونن که ممکنه این آشنایی به ازدواج ختم نشه پس عجله ای نداشته باشن برای عقد فوری. در ضمن باید هم خانواده دختر و هم پسر جوری رفتار کنن که در صورت منصرف شدن دختر یا پسر، احساس عذاب وجدان بهشون دست نده. مثلا پسر فکر نکنه که چون دست به مهره شده دیگه تمام :))
    برای اینکه خیالپردازی نکنن هم به نظرم کنتررل فکر کمک کننده هست. اگه واقعا به خودمون تفهیم کنیم که بابا فعلا به اون مرحله نرسیدیم و باید حتما یه مرحله آشنایی طی بشه و ... دیگه سعی می کنیم فکر و تخیلاتمون رو کنترل کنیم.

ارتباطات دیگه دختر و پسر در قالبی بجز آشنایی برای ازدواج به نظر من اشتباهه و معمولا آسیبزا هست برای طرفین. پس بهتره اینجور ارتباط ها اگر هدف ازدواج رو نداره، فورا قطع بشه.

8- کمالگرایت :7
    مهربانیت :8
    کینه ای بودن :1
    شاد بودن :7
    باهوش بودن :8
    صبوری :8
    همسر خوب بودن :8
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه 123 نمایش پست ها
    ویژگی همسر خوب بودن رو اصلاح می کنم: 6
    9-
    فرشته مهربان : فرشته ای مهربان و دانا
    نیاگارا : به نظرم میاد دختری اهل فکر و مهربان
    لاله 123 : نمی دونم چرا احساس می کنم از نظر شخصیتی شبیهیم!
    جناب امین : زیاد ایشونو نمیشناسم متاسفانه
    خانم یا آقای مسافر زمان ( فکر کنم مدیر انجمن هستن - خیلی وقته تشریف ندارن ): اصلا نمیشناسم
    جناب باغبان : ایشون واقعا مطالب مفیدی در تاپیک ها می ذاشتن و فکر می کنم شخصی باحوصله و اهل فکر و تحقیق و شوخ طبع ...
    جناب اثر راشومون :تاپیک آخر ایشون رو خوندم و امیدوارم خدا راه درست رو پیش پاشون بذاره و ایشون به آرامش برسن.
    ویرایش توسط سحر بهاری : دوشنبه 07 تیر 00 در ساعت 19:50 دلیل: ادغام دو پست خانم فرزانه 123

2. 3 کاربر از پست مفید فرزانه 123 تشکرکرده اند .

Niagara (دوشنبه 07 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (دوشنبه 07 تیر 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)