به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 فروردین 02 [ 01:54]
    سطح
    59
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    431

تشکرشده 358 در 165 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mina_ نمایش پست ها
    سلام سلام
    فرزانه خانم این شما و اینم سوالای من :

1- اگر به ده سال پیش برگردی باز هم همین کارایی که کردی رو انجام میدی یا نه ؟
    2- اگر جواب سوال بالا نه هست چه چیزایی رو دوست داری تغییر بدی ؟

3- وقتی ی اشتباهی بکنی با خودت چه جوری رفتار میکنی؟
    4- آخرین باری که عمیقا از ته دلت خندیدی ( خنده معمولی منظورم نیست) کی بود؟

5- آخرین باری که به زندگی در جایی غیر از ایران فکر کردی کی بوده؟
    6- فکر میکنی واقعا آدمها جواب بدی رو میگیرند یا همش الکیه ؟؟

7- آخرین ظلمی که در حق خودت کردی چی بوده؟
    8- آخرین ظلمی که در حق همسرت کردی چی بوده؟

9- بهترین لحظه زندگیت کی بوده؟
    10- بدترین لحظه زندگیت کی بوده؟
    سلام مینا جان ممنون

1- اگه بر می گشتم به ده سال پیش ( با تاریخچه ای که از این ده سال دستمه و تجربیاتی که دارم) مسلما خیلی از اشتباهات رو تکرار نمی کردم. ولی خیلی از کارهایی رو هم که انجام دادم دوباره انجام می دادم. در کل مسیر همین مسیر بود فقط با اشتباهات کمتر.

2- چیزهایی که دوست داشتم تغییر بدم مثلا مسر آشنایی تا ازدواجم رو جور دیگه ای مدیریت می کردم. موقع عقد و عروسی برای تشریفات و مراسم و نوع برگزاری و ... زیاد حساسیت نشون نمی دادم. حتما یکی از شرایطم رو شروع زندگی در خانه ای مستقل از خانواده همسرم در نظر می گرفتم. در مقابل بی احترامی هایی که بهم میشد واکنش های مناسبتری انجام می دادم نه سکوت و انفعال. و ...

3- مونده به اشتباهی که کرده بشم و نتایجی که به بار آورده باشه. مسلما برای اشتباهات بزرگ ممکنه مدت بیشتری ناراحت باشم و تلاش بیشتری برای جبرانش داشته باشم. ولی اشتباهات کوچک زودتر یادم میره و دیگه اصلا بهش فکر نمی کنم. سعی می کنم هر انتخاب مهمی که دارم با مشورت باشه. اینجوری خیالم راحته که احتمال اشتباه کمتره. توی همین جریانی که چند ماه پیش برای من و همسرم پیش اومد من واقعا با مشورت پیش رفتم و همین باعث شده مطمئن باشم اشتباه کمتری رو در این مسیر مرتکب شدم. یعنی سعی کردم هرجا احساسات به من غلبه کرد حتما کنترل کنم و مشورت بگیرم تا تصمیم اشتباهی نگیرم که راه بازگشت نداشته باشه.

4- از ته دل ... خب خنده کلا به نظرم از ته دل هستش دیگه. من خیلی خوش خنده هستم و زیاد برای این موضوع خساست به خرج نمی دم. هرچیز خنده داری باشه واقعا از ته دل بهش می خندم. کلیپ، جک و ... ولی آخرین باری که ریسه رفتم از خنده فک کنم چند ماه پیش بود. یه جریانی پیش وامد که خیلی خنده دار بود. و من ده دقیقه تمام اشک ریختم و خندیدم.

5- هیچوقت به اقامت دائم فکر نکردم. ولی چندبار شرایطی پیش اومده برای اقامت موقت که فکر کردیم و بعد منصرف شدیم و جدی نشده.

6- بله ایمان دارم که خوبی نتیجه خوب داره و بدی نتیجه بد.

7- آخرین طلمی که در حق خودم کردم این بود که پریشب با کفش پاشنه بلند نامناسب مسیری طولانی رو پیاده رفتم و الان زانوهام درد می کنه.

8- آخرین ظلمی که به همسرم کردم نمی دونم. شاید با اشتباهاتم ناخواسته بهش ظلم کرده باشم.

9- بهترین لحظات زندگیم. یکی وقتی بود که مامانم جواب آزمایشی رو بعد از نمونه برداری گرفت و برخلاف نظر دکترها، آزمایش نتیجه اش خوب بود. مورد بعدی خواستگاری همسرم از من بود. مورد بعدی وقتی بود که اولین حقوقم رو گرفتم و باهاش کادو خریدم برای بقیه. و ....

10- بدترین لحظات زندگیم مربوط به دعواهای من و همسرم بود و همچنین یه جریانی که مربوط به رازی بود که باید بین و من و شخص دیگه ای می موند ولی متاسفانه برملا شد و تجربه تلخی بود.

ممنون مینا جان. خودت نمی خوای بشینی روی صندلی؟؟؟
    ویرایش توسط فرزانه 123 : شنبه 05 تیر 00 در ساعت 14:17

2. 4 کاربر از پست مفید فرزانه 123 تشکرکرده اند .

gholam1234 (شنبه 05 تیر 00), Niagara (دوشنبه 07 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (دوشنبه 07 تیر 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)