به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 173

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 فروردین 02 [ 01:54]
    سطح
    59
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    431

تشکرشده 358 در 165 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام م وقتتون بخیر

1- وقتی شب یلدا میشه و خانم میگه بریم خونه مادر من و مرد میگه بریم خونه مادر من، چه طور باید رفتار کرد؟
    ۲. اثرات منفی کار خانم ها در زمان تاهل بر زندگی

۳. اثرات مثبت کار خانم ها در زمان تاهل بر زندگی

۴. با توجه به جمع بندی جواب سوال سه و چهار توصیه اتون به خانم ها چیه؟

۵. فردی پس از اینکه متوجه شد به یک بیماری سخت مبتلا شده، پس از اندکی ناراحتی به خودش اومد و در دل خدا رو شکر کرد، دلیل اینکارش چی بود؟

۶. ، یه کتاب رو که خیلی براتون خوب بوده، چکیده کوتاهی ازش رو برامون بگید.

۷. برنامه تلویزیونی و رسانه ای در سال های اخیر بوده که تاثیر مثبت روی شما گذاشته باشه؟ اون تاثیر چه بوده؟
    ۸. پنج میلیون پول دارین، کجا هزینه میکنید؟ که بهترین بازخورد رو برای شما داشته باشه؟

سلام ممنون از سوالات خوبتون

1- برای این موارد باید از قبل برنامه ریزی بشه مثلا یک سال خونه مادرزن و یکسال خونه مادرشوهر.

2- تاثیر کار خانمها بر خانواده بستگی به خیلی چیزا داره: نوع کار، محیط کار، ساعات کاری، بچه داشتن یا نداشتن، میزان حقوق، حمایت همسر، همکاری همسر، توانایی خانم در مدیریت زمان، رسیدن به توافق جهت مسائل مالی برای زن و شوهر، انرژی ای که کار از خانم می گیره و ...
    تاثیر منفی زمانی هست که همه این فاکتورها نمره منفی داشته باشن.

3- تاثیر مثبت زمانی هست که همه فاکتورهای فوق نمره مثبت داشته باشن.

4- من نظرم اینه که اولا باید قبل از ازدواج توافق روی این موضوعات صورت بگیره. ثانیا در حین زندگی هم اگه مشکلی پیش اومد بهرحال زن و شوهر با هم این مسئله رو حل کنند و با اولویت قرار دادن مصلحت خانواده، تصمیم درستی رو بگیرن. وگرنه باعث بحران های بزرگ میشه. همه چی بستگی داره به طرفین. این بحث واقعا مفصله و چون خود من درگیرش هستم می تونم الان کلی در موردش بنویسم. ولی بهرحال محدودیت صندلی داغ هستش و نمیشه بیشتر از چند خط نوشت.

5- خب اون فرد احتمال داره با خودش فکر کنه که:
    حداقل یه مدت می تونم نعمت زندگی رو داشته باشم خداروشکر
    یا اینکه پیش خودش بگه خداروشکر هرچه از دوست رسد نیکوست.

6- کتاب کار عمیق رو جدیدا کامل مطالعه کردم. خیلی کتاب خوبی بود. برنامه زندگی کسانی که کارهای بزرگی توی زندگیشون انجام دادن رو تشریح کرده و گفته که برای عملی کردن برنامه ریزی ها چه رفتاری باید داشته باشیم. تاکید بر روی کار عمیق داشت یعنی مدت زمانی مداوم با ساعات کاری طولانی برای انجام یک کار و رسیدن به نتیجه. البته با در نظر داشتن سایر جنیه های مهم زندگی و حذف بعضی کارهای وقت گیر مثل پرسه زدن در شبکه های اجتماعی.

7- برنامه اردیبهشت که الان دارم ویدئوهاش رو می بینم. حدود 90 قسمته. در مورد تحلیل رفتار متقابل که عالیه. مفید ترین برنامه های تلویزیونی به نظرم برنامه ایی از این دست هستند. تاثیرش روی من و همسرم بالا بردن آگاهی و روشن شدن پس زمینه رفتارهای اشتباهمون و بالا بردن مهارت ارتباطیمون.

8- وسایلی که لازم داریم توی خونه میخرم. چون چندتا وسیله لازم دارم.

2. 4 کاربر از پست مفید فرزانه 123 تشکرکرده اند .

Mvaz (شنبه 05 تیر 00), Niagara (دوشنبه 07 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (شنبه 05 تیر 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)