به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ

بعدش :

هرجه نمی دونی چه کنی توقف کن تا راه روشن شود و یا راهنمایی بگیر .... این راهکار امام صادق علیه السلام است .... که هرگاه دچار شبهه شدی توقف کن

بعدش :

بدان که لایکلف الله الا وسعها

بعدش یه ماجرا جونم برات بگه که کمال گرائیت را از رو ببره :

شیخ مفید در زمان خود مرجع تقلید شیعیان بود روزی مردی با او مراجعه می کند و می گوید همسر 9 ماهه حامله اش فوت کرده آیا باید فرزند را از شکمش بیرون آورده جدا دفن کنیم یا همسرم را همانگونه که هست دفن کنیم . شیخ می گوید تکلیفی برای بیرون آوردن بچه ندارید همانگونه دفن شود ... چند سال بعد مرد همراه کودکی نزد شیخ می رود و می گوید ای شیخ این فرندم است که آن روز آمدم و شما اول چنان فتوا دادید ... بعد که رفتیم میانه راه جوانی در پی ما فرستادید که گفت شیخ گفته شکم را پاره کرده بچه را بیرون آورید و جدا دفن کنید ... ما چنین کردیم و بچه زنده بود و این کودک همان بچه آنروز است ... شیخ می گوید من کسی را دنبال شما نفرستادم آن جوان امام زمان بوده ... و بعد شیخ می گوید درب منزل را ببندید و کسی برای فتوا مراجعه نکد .... وقتی با یک فتوای اشتباه داشتم جانی را می گرفتم یعنی صلاحیت فتوا ندارم .... بعد از چند روز فردی به درب منزل می آید ... خدمتکار شیخ می گوید شیخ پذیرا نیست و فتوا نمی دهد و .... آن شخص توقیعی می دهد که به شیخ داده شود که در آن نوشته است شما به کارتان ادامه دهید هرجا اشتباهی شد ما کمک می کنیم ...

یعنی عزیز دلم ...

ما مامور به تکلیفیم نه نتیجه ... یعنی ماموریم به آنچه می دانیم عمل کنیم بقیه با خود خدا ... نشنیدی می فرماید یهدی من یشاء ؟

وقتی می گوید یهدی من یشاء و یضل من یشاء ...

ما هم می گوئیم آخدا:
    لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً ۚ إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ

و همینطور :

اهدنا صراط االمستقیم ........ والضالین

داشته باش که ما به هرچه مصر باشیم خدا راه را باز می کند ... در مسیر شر و خطا تاخیر می کند و گوشزد می کند ... حجت تمام می کند ... آنوقت اگر ما اصرار کردیم بر راه اشتباه ... یضل من یشاء پیش می آید

پس خواست و قدم ماست و اراده الهی ... وقتی بخواهیم حول حالنا الا احسن الحال را و در مسیرش قدم برداریم و عمل گرا باشیم ... او هم بهترینها را رقم می زند

دیگر چه جای دغدغه می ماند جان دلم ؟؟؟!!!!!

امام صادق علیهم السلام می فرماید :

شما به دانسته هایتان عمل کنید ... خدا نادانسته ها را برای شما روشن می کند ....

کافیست ما در مسیر باشیم و تقوی بورزیم ... خدا بصیرت می دهد ، راه برون رفت از مشکلات و رنجها را نشان می دهد (
    وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا) ....

خود وعده کرده که به اهل تقوی فرقان می دهد ... ( قدرت تشخیص )... مگه شوخی داره .. یا زبانم لال کذب میگه ....

این وسوسه های ترس آور و کمال گرایی های همراه با استرس ... از سوی ابلیس علیه العنه است ....

وقتی اینجوری وارد می شود و یاس می آفریند و ترس و دغدغه ، بهش بگو :

ان الله معنا ....

اعوذ بالله منک

فقط کافیست پای بند موازینی که خدا تعین کرده باشیم ..... همه چیز حل می شود

جمله زیر را شاید شنیده باشی ... من یادآوریش میکنم ... زیباست و پر مغز:

به خدا نگو من مشکل بزرگی دارم ... به مشکلات بگو من خدای بزرگی دارم

2. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

گیسو کمند (دوشنبه 23 مهر 97), الهه زیبایی ها (شنبه 21 مهر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)