نقل قول نوشته اصلی توسط خندون نمایش پست ها
من نمیدونم چرا دخترا و پسرا اینقدر از هم اشکال میگیرن و توپ رو توی زمین هم میندازن.خب اگه دختری به شما جواب منفی داد فدای سرتون.

تو دوست داشتن خودت رو در گروی دوست داشته شدن توسط بقیه یا همون جنس مخالف میدونی.

به نظرم اون دخترهایی که شما باهشون مراوده داشتین خیلی بی ادب بودن که فحاشی کردن و اتفاقا من اگه جای شما بودم خوشحال میشدم که ذاتشون رو زود نمایان کردن.

ببین اینقدر به خودت نگو کارگر.تو الان شاغل هستی و قرار نیست که تا همیشه تو این جایگاه بمونی.کم کم ارتقا پیدا میکنی تجربه پیدا میکنی درآمدت بیشتر میشه

من نمیدونم این ازدواج و جنس مخالف چی داره که اینقدر دختر پسرای ما روش کلیک کردن. آخه پیشرفت و موفقیت چه ربطی به ازدواج داره؟باور کن گاهی تصور ما در مورد ازدواج و همسر خیلی فانتزیه.
فکر میکنیم اگه ازدواج کنیم همسرمون انیس و مونسمون میشه و باعث میشه پله های موفقیت رو دوتا یکی بریم بالا!! نه بابا ازین خبرها نیست. موفقیت و پیشرفت لزوما به ازدواج ربطی نداره

در هر صورت ۳۰ درصد مشکلت مربوط به ظاهرته ۷۰ درصد مشکل از جای دیگه هست.
تو چون خودت رو زشت میدونی احتمالا خودت رو دست کم میگیری و زیادی لی لی به لالای دخترا میذاری. و فکر میکنی که طرف هم اگه بهت بله بگه داره لطف میکنه.
اگه اینجا مثنوی هفتاد من هم در مورد ظاهر پرستی و پول پرستی دخترا هم بنویسی هیچ چی تغییر نمیکنه.
فکرت و نگرشت رو در مورد خودت عوض کن کم کم اوضاع عوض میشه:
۱_به خودت احترام بذار و جمله من زشتم رو با خودت تکرار نکن.ذهن خیلی توانمنده و با هر بار تکرار در ناخودآگاهت این پیام ثبت میشه
۲_به خودت بیشتر از قبل برس.اصلا و ابدا به خاطر خوشامد بقیه نمیگم تو وقتی که به خودت بیشتر میرسی یعنی داری به ذهنت پیام میدی که من خوشپوشم و احترام خاصی حتی برای جسمم قائلم.
۳_شان و مقام شغلی خودت رو پایین نیار.تو جوان هستی و در حال کسب تجربه هستی.
۴_جنس مخالف و ازدواج اکسیر جادویی نیست.
۵_به هر دختری هم پیشنهاد ازدواج نده. یکم قبلش اخلاقش رو بشناس

پ.ن:دختر کالا نیست. که قبل و بعد سی سال فرق کند. اینو واسه این گفتم که خودم ۳۳ سالمه و از نظرات آقایون تعجب میکنم. والا از سن سی سال به بعد آدم سختگیرتر میشه و به معیارهاش اضافه میشه چون به ازدواج منطقی نگاه میکنه.
بنظر شما مثلا با صبر کردن و رسیدن سن از 29 سالگی به 33 سالگی قرار هست چه اتفاقی بی افته؟
شما فکر می کنین من رویایی فکر می کنم؟ نخیر اینطور نیست اتفاقا تو 29 سالگی دیدم به زندگی واقع بینانه هست ازدواج رو در کل یا اشتباه می دونم یا اگه قرار هست ازدواج بکنی باید تو سنین 27-29 سالگی باشه تا یه مدت زندگی بکنی...
در خصوص اینکه شما می فرمایید تو ازدواج خبری نیست اتفاقا باید توش خبری باشه
باید دو نفر باهم بسازن زندگی رو باید باهم سر کنن باهم باشن
اما متاسفانه الان شده یه بازار خرید و فروش که دوطرف فکرشون تو فروختن به قیمت هست
حقیقتن مسخره هست وقتی می بینی یکی تو رو برای خودت نمی خواد...
ازدواج فلسفش خوبه ولی تو این جامعه نه .