به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 314

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 16:46]
    سطح
    46
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    361

تشکرشده 311 در 123 پست

Array
    سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    سلام
    سلام
    وقت هست هنوز منم سوال بپرسم؟
    بله.البته اگر مدير دعوامون نكنه.
    اگر پول رو از زندگی تون حذف کنند، هم نیاز به پول و هم نیاز به پول درآوردن، زندگی تون چقدر تغییر میکنه؟ (نحوه زندگی کردنتون، اهداف، آرمانها و...)
    اي كاش اينطور بود.
    اگر پول تو زندگي اهميت نداشت دوباره شروع ميكردم به درس خوندن و تا آخر عمر فعاليت علمي ميكردم .
    به دور از تمام دغدغه هاي فعلي مسافرت چندماهه ميرفتم.

اگر دین رو از زندگی تون حذف کنند زندگی تون چقدر تغییر میکنه؟
    تغيير زيادي نداشت. چون انسان معتدلي هستم.
    تعریف خاصی برای روزی حلال دارید؟
    بله.من پولي را ميگم حلال كه با بركت باشه و سبب خير باشه.
    بزرگترین چیزی که تو زندگی تون دنبالش هستین چیه؟ (مادی و معنوی)
    دوست دارم مالك ي كمپاني بزرگ باشم و آنقدر پول داشته باشم كه بتونم ي خيريه بزرگ تاسيس كنم.
    چه مواقعی دروغ هاتون اسمشون میشه مصلحتی؟ البته اول باید بپرسم دروغ هم میگید؟
    بله گاهي اوقات دروغ ميگم البته به همه نه.
    در واقع باید بپذیریم که خیلی از افراد به شیوه‌های متفاوتی در زندگی دروغ می‌گویند. بسیاری از آن‌ها معتقدند که قرار گرفتن در بعضی شرایط ، آن‌ها را وادار به دروغ‌گویی می‌کند. در بعضی موارد دیگر، افراد برای حفظ منافع و علایق شخصی خود دروغ می‌گویند.به عقيده من كسي كه تحت هر شرايط وادار به دروغ گويي مي شود و دروغش جلوي ضرر و زيان هاي مادي و معنوي را ميگيرد ميتوان گفت دروغ مصلحتي گفته شده.

اگر یه روز بچه دار بشین به نظرتون شما پدر بهتری نسبت به پدرتون میشید؟
    فكر نميكنم نسبت به پدرم براي فرزندم پدر بهتري باشم.
    تا حالا به داشتن فرزندخوانده فکر کردین؟
    نه متاسفانه به صورت جدي به اين موضوع فكر نكردم فكر ميكنم شرايط سرپرستي (فرزند خوانده) يكم سخت باشه.
    ممنون از پاسخ گویی تون
    خواهش ميكنم .برايتان بهترين ها آرزو دارم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط اثر راشومون نمایش پست ها

سلام جناب sia518
    سلام جناب اثر راشومون
    اینم سوالات من:

آیا در یکی دو سال اخیر کارهایی رو انجام دادین که مثلا 10 سال قبل در مورد کسی که چنان کارهایی رو انجام بده قضاوت خیلی منفی داشتین و اون رو آدم خبیث و رذلی میدونستین؟ (سوالم واضح بود؟) اگر از نظر اخلاقی و عفت عمومی مورد دار نیست میتونین بگین چه کارهایی بودن؟
    بله متاسفانه انجام دادم.قبلا من افرادي كه براي پيش رفت كارشان شيريني ميداده اند را نكوهش ميكردم. الان خودم در زمره اين افراد قرار گرفته ام و ي جورهايي حس خوبي ندارم نسبت به اين موضوع.اما اي كاش سيستم هاي ما از ژاپن يا آلمان الگو برداري ميكردند.
    در مورد موارد اخلاقي و.... بنده خط قرمزهاي شديد و سخت گيرانه اي دارم.و اميدوارم تا آخر عمر مجبور نشوم خط قرمز هايم را تغيير بدهم.

چه موقع بیشترین حس حسادت رو در خودتون مشاهده کردین؟ کلا تا چه حد خودتون رو حسود میدونین؟
    خوشبختانه آدم حسودي نبوده و نيستم.

به چه چیزی در نظام طبیعت و دنیا اعتراض دارین؟ (البته اگر مثل مدیر همدردی عارف واصل نیستین که به قطعیت میگن خطا بر قلم صنع نرفت و اعتراضی دارین چند تا از اعتراضات خودتون رو به نظام حاکم بر طبیعت بنویسین)
    چرا كشورمون روي كمربند خشك واقع شده؟
    چرا فرهنگ مون مثل ژاپن يا كشور هاي اروپايي نيست؟
    چرا فقر و گرسنگي هست؟

و....
    دو بار آخری که حس عصبانیت شدید رو تجربه کردین تعریف کنین.
    چند ماه پيش ماشينم عوض كردم. ماشين جديد را حسابي مواظبش بودم و باهاش مهربون بودم... قبل عيد ي خانم محترم با من تصادف كرد و ماشينم حدود15تومن خرج برداشت متاسفانه بيمه ايشان تا مبلغ 7 تومن خسارت پوشش ميده من از اون خانم خسارتي نگرفتم و عصباني نيستم چون اتفاقه ميفته همين كه كسي آسيب نديد براي من يك دنيا ارزش داره اما از دست بيمه و سيستم بيمه بدجور عصبانيم.
    مورد دوم كه بدجور عصبانيم ميكنه تو محل كارم متاسفانه همكارهايي كه براشون احترام خاصي قايل هستم با كمال ناباوري به نا حق رفتن زيرآب زني كردن برام. البته اتفاق خاصي نيفتاد. فقط نميدونن چه خوابهايي ديدم براشون .

دو بار آخری که حس دلشکستگی شدید رو تجربه کردین تعریف کنین.
    شهادت شهيد حججي و مراسم خاك سپاري ايشان.
    سقوط هواپيماي.... كه متاسفانه منجر به از دست دادن يكي از دوستان صميم شد.

آیا از شهر و کشوری که الان درش ساکن هستین رضایت کامل دارین؟ اگر به انتخاب خودتون و با شناختی که الان از دنیا دارین میخواستین شهر و کشوری رو برای به دنیا اومدنتون انتخاب کنین کجا رو انتخاب میکنین؟
    من ساكن نصف جهان هستم و ازش راضيم.اگر بخام بدون شعار و.... بگم سويس يا اتريش.
    تا بحال شده که ظاهر یک نفر رو در شکل طبیعیش یا بدلیل عوارض ناشی از یک بیماری یا تصادف و ... نفرت انگیز و غیر قابل تحمل بدونین و به همین دلیل از نگاه کردن بهش حتی المقدور احتراز کنین؟
    نه . آنها هم آدم هستن و من براي همه ارزش و احترام قايلم . چه بسا براي اين دسته از افراد هم بيشتر احترام قايلم.

آیا رفتاری هست که اگر همسر آیندتونتون مرتکب بشه بدون امکان بخشش به فکر جدایی بیفتین یا اگر دوست صمیمیتون مرتکب بشه بدون امکان بخشش به فکر قطع ارتباط بیفتین؟
    بله اگه خطوط قرمز رد كنه صد البته كه به فكر جدايي ميفتم . در مورد دوستان هم خطوط قرمز تعريف شد اي وجود داره و اگر آن دوست عزيز آن خطوط قرمز را رعايت نكند منجر به قطع ارتباط ميشود.

تا بحال شده که انقدر از خودتون متنفر بشین که به فکر خودکشی بیفتین؟
    نه به هيچ وجه . هيچ چيز عزيز تر از جون آدمي نيست.

شده که انقدر از شرایط حاکم بر زندگیتون خسته و ناامید بشین که به فکر خودکشی بیفتین؟
    نه به هيچ عنوان. تو بدترين شرايط من حاضرم مبارزه كنم.

تا چه حد خوش قول هستین؟ شده کسی بخاطر بدقولیتون ازتون خیلی عصبانی بشه؟ تا چه حد برای تحقق قولی که دادین حاضرین مایه بذارین؟
    من هميشه خوش قول بوده و هستم چون نميخام اعتبارم از بين بره. براي اينكه خوش قول باشم از تمام وجود مايه ميزارم.

یه سوال آسون: تا بحال شده که بخاطر شک به داشتن یه بیماری خاص جسمی و روحی به پزشک یا روانشناس مراجعه کنین؟
    خوشبختانه چنين شكي نداشته و ندارم.

تا بحال شده از مرگ یا اعدام کسی لذت ببرین؟ تا بحال شده از اعدام کسی خیلی ناراحت شده باشین؟
    بله از اعدام يك كثافت كه به نواميس مردم تجاوز ميكرد از ته دل خوشحال شدم.
    از اعدام شيخ نمر هم بد جور حالم گرفته شد.

خودتون رو خوش شانس میدونین یا بدشانس؟ خوش شانس ترین آدمی که میشناسین کیه؟
    در مورد خوش شانس بودن يا بد شانس بودن افراد نميشه نظري داد چون ما به حكمت خدا نا آگاه هستيم.
    من در اوج بدشانسي خيلي خوش شانسم. در مورد من ميانه وجود ندارد يا بالا هستم يا پايين چراش را نميدونم واقعا.
    براتون بهترين ها آرزو مي كنم

2. 6 کاربر از پست مفید sia518 تشکرکرده اند .

m.reza91 (یکشنبه 26 فروردین 97), paiize (شنبه 25 فروردین 97), اثر راشومون (شنبه 25 فروردین 97), باغبان (شنبه 25 فروردین 97), عشق آفرین (دوشنبه 27 فروردین 97), صبا_2009 (شنبه 25 فروردین 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)