بحث سازش ( ادامه ) ، جدایی کاملا وابسته به شرایط فردیه ،،
یعنی توانایی شخص (روحیه استقلال ، شادی درونی و.. )
شرایط شخص ( مالی ، خانوادگی ، فرهنگی ، و... )
شرایط همسر و نوع مشکل ( اعتیاد ، کار ، خیانت ، مشکلات اخلاقی حاد ( بددلی ، خساست ، بی مسئولیتی ..) فرزند دارند ، ندارند و.. )
لذا اینکه یکی جدا شد موفق بود ، پس منم میتونم ،
یکی ادامه داد موفق بود پس منم میتونم نیست .
دوستان همسر خانم سوده مشکل بزرگی نداشتند که نیاز باشه روی شخصیتشون کار کنند ،
بچه داشتند و خیلی شرایطشون فرق میکرد .
ملودی ، یک بار هم قبلا اشاره کردی که فلان مشاور گفت برید ازدواج کنید مشکلی نیست ،
حالا مشاور میگه نه نمیتونید ،
این مشاورین ، این تجربه های ادامه و جدایی ، همش سرنخ هست برای شما ،
هیچ کس به اندازه خودت شرایطت رو بلد نیست .
اگر امروز با شناخت درستی از خودت و همسرت و شرایطت تصمیم نگیری ،
این تصمیم چه جدایی باشه چه ادامه باشه ، اشتباهه .
چون اگر جدا بشی ، یک سال بعد میگی نه ، من بین بد و بدتر ، بدتر رو انتخاب کردم ، یا اصلا شرایط من همچینم بد نبود ، حس عذاب وجدان و... .
ادامه بدی 2سال بعد میفهمی نه .. زندگی نکردی ، نمیتونی تحمل کنی و.. داری باج میدی ، حس قربانی شدن و...
به اوایل ازدواجت فکر کن ، به اندازه اشتباهات اون موقع خودت ، و اندازه مشکلات شخصیتی همسرت ،
این آدم همینه ، 5سال دیگه بیکار شه باید تو بزاریش سرکار ،
بچه که بیاد وسط ، خونه بزرگتر نیاز داشته باشی ، یا باید بیخیال خونه بزرگتر بشی ،
یا باید بدون اینکه ناراحت باشی خودت خودجوش و از صمیم قلب به فکر تهیه خونه باشی ، برای هر تصمیمی همینه حتی بیرون گذاشتن زباله .
و برای این کارها حتی توقع قدردانی و تشکر خالی هم نداشته باش .
اگر بخواهی جدا شی ، ببین جو خونه پدرت همینه ، باید بتونی توی همین فضا زندگی کنی و لذت ببری
وگرنه ببین مثلا پدرت مستاجری چیزی داره که بعد از اتمام قرارداد تو بری جای اونها ،
اگه راه حلی براش نداری ، نمیتونی این شرایطو تغییر بدی . ببین میتونی ؟
نگاه به شخصیت خودت کن ، چقدر مستقلی ، چقدر میتونی شاد باشی و از زندگیت لذت ببری ،
به هر حال یه زمانی خواستگار داشتی ،
یه خانم ممکنه توی متاهلی هم مثلا همکارش ، همکلاسیش ندونه متاهله خواستگار داشته باشه ،
چه تیپ خواستگار داشتی ، یعنی بعد ازین باتوجه به خانوادت ، خودت ، ظاهرت کار ات اخلاقت چقدر امکان یه زندگی خیلی آرومتر رو داری .
ملودی بشین دو دوتا چهار تا کن
شرایطت رو بشناس ( خودت ، همسرت ، مشکلات و مزایای بعد از ادامه ، مشکلات و مزایای بعد از جدایی )
بعدش تصمیم بگیر .
- - - Updated - - -
توانا جان تاپیک سوده 82

علاقه مندی ها (Bookmarks)