شما تو دعوا چی بهش میگین؟ مگه نمیگید فحش میدین و داد می زنید؟ ولی آیا احساساتتون همیشه همینه؟ آیا احساستون واقعی تون رو با این کلمات بیان میکنید؟ خب معلومه که نه؛ شیوه بیان خشمتون در مقابل کسی که دوستش دارید و واستون مهمه فعلا استفاده از این کلمات هست، حرص تون رو به این شیوه خالی می کنید. درسته؟منتها خودش هی تو دعواها بهم میگه من قلب و عاطفه ندارم یا وحشیم یا فقط برای رابطه جنسی میخواستمش یا میگه تو ماشینی و قلبت از آهنه برای همین از گریه ی من دلت نمیسوزه از این جور حرفای منفی. منم میگم حتما یه مدل دیگه میخواسته دیگه منو دوست نداره.
از کجا شما خانمها میفهمین زن من منو دوست داره؟
همسرتون هم همینطوره دیگه! تو دعوا که حلوا قسمت نمیکنند، یکی شما میگی! یکی ایشون ولی دلیل نداره احساسات واقعیش این باشه که شما احساس ندارین و ...
دیگه خودتون می دونید و لازم نیست من بگم یه جور بی مهارتی دارید هر دوتون تو بیان احساسات که خدا رو شکر شما در مسیر حلش هستید.
در مورد همسرتون هم که قطعا با تغییر رویه شما تغییرات عمده ای در نحوه استفاده از کلماتش رخ میده.
از اینجا که خانمتون واسه زندگی ش ذوق داره و البته اینکه ایشون هم تو این مدت تغییراتی داشتن و البته آرامش شما واسش مهمه و در حد خودش و توانایی هاش تلاش های کوچیکی انجام میده.از کجا شما خانمها میفهمین زن من منو دوست داره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)