به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 108

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 06 شهریور 00 [ 17:16]
    سطح
    64
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 237
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    172

تشکرشده 281 در 129 پست

Array
    سلام

من تمام مطالب تاپیک شما رو خوندم.

آنچه که برای من جای سوال داره دلیل و علت رفتن همسرتون هست، و مهمتر اینکه شما دلیل این رفتار همسرتون رو نمیدونید.

من فکر میکنم آنچه که باعث شده زندگی شما به اینجا ختم بشه همین ناآگاهی شما از احساس و افکارو نارضایتی ها و خواست های همسرتون هست.

شما حتی الان هم بعد از چند ماه جدایی نمیتونید به درستی در مورد دلیل اختلافاتتون توضیح بدید.
    حتی در این تاپیک هم درمورد نوع شخصیت و احساسات و افکارو عقاید همسرتون هم نتونستید در حداقل ممکن صحبت کنید. با خوندن تاپیک شما تنها چیزی که درمورد همسرتون فهمیدم این بود که یک برادر ناجور دارند و خانواده ای که تحریکش میکنند و خودش هم مشکل نازایی داره و عجب دیوانه ای هستند ایشون ،که با داشتن اینهمه ضعف و مشکل شخصی و فامیلی، همسری مثل شما و زندگی خوبشون رو به یک باره و بی دلیل وبا دیوانگی محض ول کرده اند و رفته اند!

و من تعجب میکنم از شما. که چطور اینهمه سال با همچین ادمی زندگی کردید. با همچین خانواده ای فامیل شدید. و هیچ مشکلی هم نداشتید؟

به نظر میرسه شما در مورد همسرتون گوش شنوایی نداشتید و هنوز هم ندارید.

شما سالیان زیادی با همسرتون زندگی کردید و ادعا میکنید در طی این سالها مشکلی نداشتید و همسرتون بدون دلیل و به یکباره شما رو ترک کرده. از نظر من چنین چیزی امکان نداره.
    شاید این شما بودید که در طی این سالها چشم و گوشتون رو بستید و مشکلات و نیازها و خواسته های همسرتون رو ندیدیدو نشنیدید.

این کار همسرتون نشان دهنده خستگی روحی و ناامیدی و طغیان هست.

همسرتون درحال حاضر درست مانند کسی هست که لبه پرتگاه ایستاده و هر لحظه ممکنه خودش رو بندازه پایین. و تنها کسی که میتونه کمکش کنه ،فقط و فقط شما هستید.شما میتونید با داشتن گوش شنوا ، دست همسرتون رو بگیرید و نجاتش بدید. ویا میتونید با فرستادن واسطه و درگیری و شکایت و ... همسرتون رو به داخل پرتگاه هل بدید.

این طور که از نوشته هاتون پیداست شما در این چند ماه تنها کاری کردید فرستادن واسطه و درگیر کردن خانواده ها و .... بوده. که در اینگونه موارد کارها رو خرابتر میکنه. و همسرتون این کارها رو نوعی اجبار فرض میکنه.

هر نوع اجبار ، فرستادن واسطه ، درگیری با خانواده ، تهدید به طلاق و خیانت و ... برای برگردوندن همسرتون ،نتایج بسیار بدی خواهد داشت.

انچه که رابطه شما نیاز داره گوش شنواست.

باید با صبر و تحمل و خودداری تمام ، نارضایتیها و خواسته های همسرتون رو بشنوید.

باید دلیل واقعی این رفتار همسرتون رو بفهمید.

از تعریف و تمجید خودتون دست بردارید. نگاهتون رو از خودتون بردارید. متوجه همسرتون بشید. به خاطرات و روزها و مسایلی که ممکن هست باعث ناراحتی ایشون شده باشند فکر کنید.

غرور و حودخواهی باعث نابودی رابطه شما خواهد شد. اگر نیت شما ،شنیدن و گوش دادن و درک و فهم خواستها و مشکلات همسرتون باشد ، حتما راهی برای ارتباط با ایشون پیدا خواهید کرد.

اما اگر هدف شما ادامه زندگی با شرایط قبلی و نشنیدن و ندیدن خواستهای همسرتون باشه و بخواهید بدون ایجاد هرگونه تغییری همسرتون برگردند ، متاسفانه باید بگم که شما این زندگی رو میبازید.
    ویرایش توسط maadar : چهارشنبه 25 بهمن 96 در ساعت 16:24

2. 3 کاربر از پست مفید maadar تشکرکرده اند .

Fariba.89 (چهارشنبه 25 بهمن 96), niloofar_aabi (چهارشنبه 25 بهمن 96), گیسو کمند (شنبه 18 فروردین 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)