سلام
دوستان ممنون از پاسخهاتون
الهه زیبایی عزیز وقتی ادم عاشق کسی میشه واقعا قدرت نابود شدنشو به طرف مقابل میده با این تفاوت که اعتماد میکنه که طرفش همچین کاری نمیکنه اما متاسفانه میکنه من الان دست خودم نیست . هیچ کسی دوست نداره کسی له اش کنه😔
دوست دلجو ممنون از شما
راستش بله واقعیته چون واقعا نمیتونم دیگه زندگی کنم شاید ضعیفم یا هر چی اما ته خط رسیدم . اما من به هر کسی دل دادم و خواسته به نتیجه برسه بهم خورده اونم به دلایل واهی - سه بار . واقعا پیش همه سرافکنده شدم . با اینکه ارشد میخونم و اعتقاد ندارم اما دیگه به این نتیجه رسیدم که شاید یه انرژیهایی داره زندگیمو بهم میزنه
اقای یک دوست عزیز شما همیشه منو مواخذه کردین اما خدا شاهده هم ظاهر هم مالی هم تحصیلات همه بهم غبطه میخورن حتی دوستام اینو رک بهم میگن بهم خوردن خواستگارا که انتخابهای خودم هستن نمیدونم بخاطر چیه . چرا نمیگین شاید بخاطر عیب اوناس . حتی این قبل خواستگاری نمیخواست بیاد
وقتی من گفتم پس من ازدواج میکنم فرداش زنگ زد گفت میام بعد از ابنکه من خواستگار قبلی رو رد کردم دیروز گفت خانواده ها مدلشون فرق میکنه
اصلا دلیل قطعی هم نگفت . حتی قبل رد کردن خواستگارم گفت مامان اینا تو هتل گفتن خیلی خانواده ی خوبی بودن پس یهو چجوری نظر عوض شد . خودم حس میکنم بخاطر اصرارها و شوقی که داشتم بود ....
خواستگارای سنتی هیچکدوم باب میلم نبودن اونایی هم که اشنا شدم همشون تو مرحله خواستگاری بهم خورد
اینم سرنوشت من بود اما دیگه بریدم....

علاقه مندی ها (Bookmarks)