سلام میشل جان مرسی که بلاخره اومدی
موقعیت کاری که پیش نیومده همچنان همون وضعیت ومشکلات قبلی برقرار فقط چند ماهی کارای که دوست داشتم همیشه انجام بدم انجام دادم یه سبک نقاشی کلی کار انجام دادم بدون اینکه بدونم باید چیکارشون کنم مشتری خاص میخوان که نمیدونم کجا پیدا کنم نه کسی میشناسم نه لینکی که منو معرفی کنه به ادمایی که تو این کار هستن شهر ما هم کوچیکه هیچ کاری نمیتونم بکنم
نمیدونم شاید واقعا خدا این ادم سرراهم قرار داد که فقط بهم انرژی وانگیزه بده ولی دارم توانم از دست میدم حس میکنم تلاشم بیهوده است تا اینجا که دارم خودم میکشونم فقط به خاطر اون چون خیلی تشویقم میکنه انگیزه میده وهمین رفتارش منو وابسته تر کرده

بدون اینکه بدونم احساس واقعیش چیه وهمین منو ازار میده مشکل کار کم بود اینم بهش اضافه شده الان زندگیم پر شده از استرس دغدغه دوراهی دودلی اروم وقرار ندارم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم همش منتظر یه معجزه ام زندگیم درست بشه خیلی همچی بهم ریخته است
- - - Updated - - -
مرسی سوگند جان
نمیدونم چی بگم فعلا که اتفاق خاصی نیوفتاده نمیدونم گاهی رفتاراش نشون میده اونم احساس داره یه ماهی خودم کنترل کردم با اینکه کار داشتم نرفتم ببینمش که شاید از این وابستگی دربیام ولی متاسفانه بدتر شدم چون هر چند روز یه بار به بهانه کار یه مسئله دیگه بهم پیام میداد وهمین رفتارش منو به شک میندازه
وقتی هم رفتم محل کاراش واقعا نگاهش چر از اشتیاق بود همش لبخند میزد موقع حرف زدن اینو دیگه هر کسی میتونه تشخیص بده ولی باز هم میگم اگه احساسی باشه پس چرا الان 5ماه من با این ادم اشنا شدم چرا چیزی نشون نمیده تازگیا هم چون میدونه من دنبال جایی برای زندگی واموزش هستم پیشنهاد دوتا خونه داده که کنار خودشونه تو همون کوچه وخیابون
نمیدونم این رفتارا وکاراش باید به حساب چی بزارم ویه اتفااقی دیگه که واقعا بیشتر از این نمیتونم اینجا توضیح بدم جزئیات تا همین جا هم استرس دارم نکنه لو بره
علاقه مندی ها (Bookmarks)