سلام
من تاپیکتونو دنبال کردم تقریبا اما الان دیگه واقعا اعصابم خورد شد از خوندن پست آخرتون از بس تکرار کردین پسرای کوتاه قد و لاغرفلانن و به دل دخترا نمیشینن
باور کنید همه اینطور نیستن،که دنبال ظاهر باشن یا فقط دنبال پسر قد بلند و خوش استایل باشن،
خیلی از خواستگاریهایی که سنتی انجام میشه شاید شتابزده و بدون تامل تصمیم گرفته میشه و بدون اینکه شناخت کامل صورت بگیره در نهایت
به جواب منفی ختم میشه،که دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه وصرفا به خاطر ظاهر نباشه
چندین سال پیش،موقعی که نامزد سابقم اومد خواستگاری همزمان با اون چند مورد دیگه هم اومدن اون موقع قد و هیکل برای من در حدی مهم بود که به هم بیایم
اتفاقا یکی از خواستگارهاتقریبا جثه ای مشابه شما داشت اما واقعا فرد موفقی در زمینه تحصیلی وغیره بود
اون موقع من جواب رد دادم اماجواب به خاطر ظاهرش نبود به خاطر اخلاق خاص خانواده اش،و خودش و اختلاف سنی نزدیک
ده سال بود
از طرف دیگه پسرایی رو اطرافم میشناسم که از نظر ظاهر خوب هستند و سایر شرایط در حد معمولی ،که نزدیک ده جا رفتن خواستگاری چه سطح بالا ،چه سطح پایین اما به دلایل مختلفی قسمت نشده
باور کنید ،باور کنید ،باور کنید اینو منی که یه دخترم دارم میگم،جنم و جذبه و اعتماد به نفس یه مرد واسه خانوما خییلی مهمه
لطفا خودتونو همینطوری که هستید دوست داشته باشید
و با اعتماد به نفس با برنامه ریزی به خواستگاری رفتن ادامه بدید و اگه احیانا جواب نه شنیدید بید لیاقت خوبیامو نداشت که قسمت نشد
ان شاالله خوشبخت بشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)