سلام خدمت دوستان محترم و عشق آفرین عزیز
عشق آفرین عزیز؛ در ابتدای عرایضم این نکته رو یادآوری میکنم...یکی از بهترین خصوصیات افراد این هست در مسایلی وارد بشن که در اون از آگاهی بالایی در زمینه فنی و جو روانی حاکم بر اون مطلعن و بتونن نظری یا راه حلی با کیفیت و مفید ارائه بدن وگرنه همه میتونن نظر بدن و این کار سختی نیست. دوستانی که به هر علتی عضو این دست از سایت ها میشن برخی از اونها سابقه مدیریت سایت هایی با موضوعات و عناوین دیگر داشتن، یعنی خیلی خوب درک میکنن که مدیران اکثراً در چه موضوعاتی حساسیت دارند یا اینکه چه چیزهایی در یک سایت براشون مطرح هست. دوست عزیز، ما وقتی عضو شدیم مثل شما با دو چشم بینا قوانین رو مطالعه کردیم اما بند ۲۸ که فرمودین باید دربارش مطلبی به شما عرض کنم ... هیچ کاربر یا عضوی در تمام اینترنت قدرت این رو نداره در کار مدیریت یا نحوه تصمیم گیریش دخالت بکنه! حتی در یک پیج شخصی... از طرفی این بند بدین معنا نیست که اعضاء نتونن صحبتی بکنن یا پیشنهادی بدن، در پایان هر اتفاق خجسته ای که برای این سایت پیش بیاد بیشترین بهرش از آن مدیر هست نه اعضاء، شبیه مثال هر گلی زدی به سر خودت زدی! اگر قرار باشه عضوی پیشنهادی بکنه بگیم شما داری دخالت میکنی بیشتر شبیه ماجرای دیوار برلین هست تا یک سایت که اولین هدفش کمک به مردم هست و بالاتر از اون جایی برای آرامش روان افراد تا بهم ریختگی اعصاب اونها.
درباره قانون ۲۷ باید خدمتتون عرض کنم من انتقاد و اعتراضی نداشتم و همچنین دوستانمون .. بیشتر شبیه یک درخواست جمعی و پیشنهاد هست... از طرفی من مخالفم که در پیغام خصوصی این دست مطالب عنوان بشن، چون اگر بفرض بنده در خصوصی این مطلبو میگفتم مدیریت محترم جوابشون همین بود و این فقط مشکل من تلقی میشد تا باقی ماجرا... اما هدف این هست مدیریت بدونن اعضای دیگه هم خواست قلبیشون همین هست و اونم تنها برای کمک به دیگرانه و لا غیر.
در ضمن عشق شیرین عزیز، من درک نمیکنم چطور شما از هزینه صحبت میکنین در حالی خود بنده سایتی دارم که سه سال هست بدون کوچکترین تبلیغی و از جیب هزینش رو میدم و اتفاقا سایت بنده همین برای کمک رسانی هست و ثروتمند هم نیستم. من فکر میکنم شما دچار اشتبای محاسباتی شدین، برای کاری خیر هرگز سقف و میزان تعیین نمیکنن و در اینصورت در حق دیگران اجحاف میشه! بفرض یک مراجعه کن رو من دیدم تاپیکش یک روز بیشتر بی جواب باقی مونده بود و واقعا به التماس افتاده بود ، سؤالشم خیلی سخت نبود و مشکلش هم حاد نبود که نیاز به دخالت افراد متخصص باشه اما چون بیشتر دوستان اون روز پست هاشونو ارسال کرده بودن دیگه نمیتونستن به این فرد پاسخ بدن. ما اینجا هستیم که باری از افسردگی و غم و ... رو از دوش دیگران برداریم نه بفکر این باشیم که بند چند چی میگه، بله قانون مهم هست اما گاهی همین قانون رو تصحیح میکنن در رده های بالاتر حالا که اینجا سایت هست و جای خودش رو داره. پافشاری بر یک حرف بنظرم مقاومت دربرابر بهتر شنیدن هست و در پایان فرموده بوین اینجا جایی برای اظهار نظر غیر مسئولانه نیست و نباید به مشکلات دیگران مثل سرگرمی و غیره نگاه کنیم و حرف بزنیم .. من فکر میکنم ما در مقامی نیستیم که بخوایم حدس بزنیم چه کسی برای چه هدفی عضو میشه اگر چه قصد و نیت افراد کاملا واضح هست چون اینترنت تا دلتون بخواد فضای سرگرمی داره و اینجا اونم با ارسال سه پست مشاوره ای فکر نمیکنم کسی بهش خوش بگذره یا سرگرم بشه و تفریح کنه. امیدوارم در درک و اخلاق و به جایی برسیم که نیت پاک افراد رو برای اهداف خودمون کوچک و نادرست نشماریم.متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)