همونطور که میدونی ادم باید برای بدست اوردن چیز بهتر یه سری چیزها رو ازدست بده مشکل شما و بیشتر فکر میکنم پوشش باشه دختر خوب اولا باید خودت به این درک برسی که حجابت رو بهبود ببخشی وگرنه با زور و کنار اومدن و بخاطر این و اون بعد یه مدت کم میاری و بصورت خشم نهفته خودش نشون میده
البته شما باید بدونی اکثر مردها ذاتا به همسرشون در مورد نوع پوششش و نوع برخوردشون با مردها حساسند و این ناشی از علاقه و حس مالکیت اونها هست
و تا حدی زنها این رو دوست دارن چرا که حس میکنن برا همسرشون مهم هستند من این رو حتی در زندگیهای غربی هم دیدم
کمتر زنی میشه از همسر سیب زمینی خوشش بیاد
اما در اخر باید بگم اعتقادات و نوع تفکر بسیار بسیار در زندگی مهم هست اگر اختلاف زیادی بینتون باشه بعدا بسیار پشیمون خاهید شد هردو اما اگر کم باشه و هردو بتوتید خودتون تطبیق بدین اصلا مشکلی پیش نمیاد و در رابطهذشما فکر میکنم بیشتر شما باید خودت رو تطبیق بدی وگرنه ........
شما اصلا پیغام نده بذار خودش اگر واقعا بخادت میاد دوباره اما یه نکته خیلی مهم شاید ایشون بخاطر علاقش و بدست اوردن شما یکم بیخیال اختلافات خودش رو نشون بده اما در طول زندگی خودش رو نشون خاهد داد پس اگر فکر میکنی می ارزه یکم تغییر کنی حتما اینکاررو بکن اما اگاهانه

علاقه مندی ها (Bookmarks)