به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 اسفند 95 [ 22:01]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class500 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    30

تشکرشده 26 در 15 پست

Array
    ممنون از راهنمایی خوب همه گی
    آقای جوادیان همونطور که گفتم من خودم شخص معتقد و مذهبی هستم و اصلا تفکرات غیر مذهبی و غرب زده رو نمی پسندم...منظورم از فضاهای روشنفکرانه و مطالعات در فضای مجازی که گفتم یکی بحث سلیقه و احساسات منه که متاسفانه افراد خیلی مذهبی و بهتر بگم تعصبی دیدگاه های بد و مخالفی نسبت به این فضا دارن و منو مسخره می کنن و احساسات و سبک زندگی من رو یا نمی پذیرن و یا نمی فهن و همفکر من نیستن...این افراد شامل پدر و مادرم و بسیاری از اقوام و اکثر خواستگارهام میشه... و بحث مطالعاتی هم که گفتم منظورم این بود که من دیگه اون دیدگاه خیلی سنتی درباره ی ازدواج رو نمی پذیرم مثل دیدگاه پدر و مادرم....مثلا اینکه عشق در هر صورت بعد ازدواج به وجود میاد یا اینکه اصلا مهم نیست یا مثلا اینکه تفاهم در شخصیت و روحیات خیلی مهم نیست و مهم فقط مذهبی و سالم بودن فرد هست و مسایل اینچنینی

من معیارهام رو چند ساله که بر اساس اولویت نوشتم اما مشکل اینجاست که خیلی از خواستگارها از معیارهای اصلی من دور بودن...
    خانم عشق آفرین چه قدر خوشحالم که شما به عنوان کسی که تقریبا همون مشکل منو دارید راهنمایی کردید. خیلی ممنون. راهنمایی تون خیلی خوب بود. گفته هاتون بیان یه حقیقت تلخ یود. با همه ی صحبت هاتون موافقم اما خیلی امیدوار به تغییر شرایط نیستم و خیلی می ترسم و تحت فشار هستم... خانم عشق آفرین و آقای جوادیان من خودم هم قبول دارم که نباید بر اساس حرف دیگران و فشارها ازدواج کرد اما دو تا مساله ی مهم دارم که نیاز دارم به راهنمایی شدن
    :
    یکی اینکه من نمی خوام همین شرایط معمولی برای ازدواجم رو هم از دست بدم چون می خوام که حتما ازدواج کنم چون به هیچ وجه تحمل غر زدن و سرکوفت خوردن همیشگی از مادرم و اقوام رو ندارمو ... و اینطور فکر می کنم که نکنه من همین شرایط کلی خوب رو هم به امید فراهم شدن شرایط بهتر از دست بدم و بعدها حتی آرزوی همین شرایط رو داشته باشم.سوالم اینه که آیا با شرایطی که من دارم ممکنه به همسری که می خوام دست پیدا کنم؟؟؟یا با توجه به شرایطم این یه توقع واقع بینانه ست؟؟کاری ازم برمیاد در این مورد؟؟
    دوم اینکه در صورتی که بخوام مقاومت کنم چطور با ناراحتی و حال بدی که از طعنه های اطرافیان نصیبم میشه کنار بیام؟؟؟ خصوصا که جدیدا بعضی ها ازدواج یکی از نزدیکان با خواستگار سابق من رو به روم میارن و ... با وجود اینکه همیشه ناراحتی هام رو از همه مخفی می کنم و سعی می کنم خودم رو قوی و خونسرد نشون بدم اما این روزا بارها پیش میاد که یا تنهایی یا حتی گاهی تو جمع فامیل نزدیک از این حرفا ناراحت میشم و گریه می کنم چون خیلی احساسی هستم اصلا نمی تونم جلوی اشکامو بگیرم حتی تو جمع... و گاهی فکر می کنم بهتره با یکی از همین کیس ها ازدواج کنم به جای اینکه یه عمر بخوام این تحقیر و ناراحتی رو تحمل کنم... نمی دونم فکرم درسته یا نه؟؟؟ خیلی نیاز یه راهنمایی دارم....باید تصمیم بگیرم

2. 2 کاربر از پست مفید احساسی تشکرکرده اند .

باغبان (یکشنبه 14 آذر 95), عشق آفرین (پنجشنبه 11 آذر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)