به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 96 [ 00:37]
    سطح
    74
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 767 در 424 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط amf66 نمایش پست ها
    من قبلا کاملا توضیح دادم مشکلم رو
    بزرگترین مشکل همسرم الان ترس از آینده و بی اعتمادیه
    بخاطر یه حرفایی که زده شد و بقول خودش اینکه خونوادم براش ارزش قائل نشدن که اصرار به برگشتش کنن و همینطور خودم(البته من خیلی تلاش کردم اما ایشون بیشتر ازین میخاست)
    موضوع دیگه ادعای در‌وغم توی دادگاه و بردن مامور در خونشون برای حکم تمکین بوده و بقول خودش بردن آبروشون توی محل
    البته من به این شدت قبول ندارم حرفشو
    مشکلش اینه که دائم حرف گذشته رو میزنه و اشتباهاتمو به روم میاره و ابراز تردید میکنه
    بنظر خودم هنوز بینمون وابستگی عاطفی هست و فقط کم رنگ شده
    خیلی سخت گیرانه برخورد میکنه با موضوع
    یه درخواست دیگه اش اینه که من میخام آزادنه تصمیم بگیرم و نمیخام حس کنم مجبورم به برگشت
    گفت طبق حرفای قبلی بهم وکالت طلاق بده در عوض بخشیدن مهریه و حقوقم که من بدونم خودمم میتونم تصمیم بگیرم و نیاز به رضایت تو نیست
    راستش نمیدونم چه کنم!
    از لحاظ مالی برام چیزی نداره چون کل حقوقش رو میبخشه در عوض طلاق اگرم برگشت که پاره میکنه میریزه دور
    چیزی که برام نا خوشاینده اینه که من رسما هیچ اختیاری ندارم دیگه و اون میتونه تمومش کنه به تنهایی
    از طرفی هم میگم خب ما که به اینجا رسیدیم منم که خودم پیشنهاد وکالتنامه دادم تا دیگه درگیر رفت آمد دادگاه نشم
    میگم بهش بدم که فکر نکنه اجباری در کاره اگر موند که بهتر اگرم نموند که حتما صلاحی بوده
    اما کاش میتونستین دقیقا بگین چه حرفهایی
    اما در کل من کمی حق میدم به ایشون بخاطر مامور بردن شما و دروغ دردادگاه این چیزها کم نیستن برای خود من شخصا بسیار سنگینه
    اما برای برگشت
    شما دیگه الان اخلاقیات ایشون رو میشناسی ایا ایشون رو همینطوری که هست میپذیری؟
    ببنید در زندگی هردو طرف باید گذشت کنند به نقش هم در خانه احترام بذارن یعنی ایشون به مرد بودن شما و شما به زن بودن ایشون
    من از شما میخام در صورت برگشت حتماحتما حتما برین پیش مشاوره خوب چون هردو تا مهارتها رو یادنگیرین هیچ تغییری رخ نخاهد داد اگر میتونی بهش بگو بیاد تو سایت تا مشکلات رواز زبون ایشون بشنویم و بهتر کمکتون کنیم تشویقش کن که اصلا میخای دیگران بگن ایارفتار شما غلط بوده کلا بیارش اینجا
    ببنید مرد و زنی که بخان زندگی کنن با اینکه باهم گاهی دعوا هم کنند با گذشت همه چی تموم میشه اما اگه فکرشون طلاق باشه تقی به توقی میرن پای طلاق و این زندگی ارزش نگه داشتن نداره
    اما حتما حتما برین پیش مشاوره تا راهکار بده بهتون مهارتها رو یادبگیرین بعد برین سر خونتون
    شما معلومه که دوستش داری اما کاش از خونوادت هم بخای یکم مراعاتش رو بکنن البته فقط بخاطر شما
    راستی عمل وعکس العمل هرد تو دعواها چی بود؟؟؟داد کتک فحش ؟؟؟؟کاش بگین هر کدام چه برخوردی میکردین لطفا شفاف توضیح بدین مثال بزنید
    بخاطر شناخت از هردومیپرسم
    ویرایش توسط ستاره زیبا : شنبه 22 آبان 95 در ساعت 08:56

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)