سلام دوست عزیز... هیچ ادمی منکر چهره جذاب ... قد و اندام مناسب نیست ...
خانم شیدا فرمودن یکم انتخاب هاتون کم تر میشه ... ولی من میگم فقط کارتون سخت تر میشه ... خانم ها اکثرا مرد قد بلند تر رو مرد تر می دونند و این یک پیش فرض ذهنی هستش که لزوما همه می دونیم درست نیست... همون طور که همه ی ادما اکثرا ادمای قد بلند رو سن بالاتر حدس می زنیم از سن واقعیشون... یا به طور ناخوداگاه انتظار رفتار عاقلانه و بالغانه تری ازشون داریم... ولی اینا پایدار نیستند....
در نهایت ادما ما رو بر اساس رفتارمون قضاوت می کنند و بر اون اساس توی ذهنشون تاثیر می ذاریم ... دوست من شما اینو به طور ذهنی واسه ذهنتون بزرگ کردید تا حدی که میگید هر کی شما رو دیده به خاطر قدتون تحقیر امیز نگاه کرده... باور کنید این طوری نیست ... شما چجوری ذهن ادما رو می خونید ؟!
شما روی رفتارتون کار کنید به عنوان یک مرد قول میدم خواستگاری خانم هم قد خودتون هم برید اون قدر روشون تاثیر بذارید این اصلا به چششون نیاد ...
البته الان نمی دونم از چی ناراحت هستید که کلا حس خوبی ندارید ... لطفا یکم ارامش پیدا کنید به چیزایی که گفتم فکر کنید ... قول میدم روزی به این دغدغه های الانتون بگید چرا داشتید؟!
توصیه ی اخر نمی دونم سربازی رفتید یا نه ... اون جا همه چون یک مدل لباس می پوشند و لباسشم زیاد جالب نیست همه رو شبیه هم می بینی !!!!! مخصوصا تو دوران اموزشی که همه یکدست هستند و...
ولی همون ادما وقتی لباس شخصی می پوشند می بینی چقدر متفاوت هستند بعضی ها چقدر جذاب میشند البته بسته به پوششی که انتخاب می کنند... خواستم بگم نوع پوششتون هم خیلی مهمه که جذاب به نظر برسید یا نه و به این هم توجه داشته باشید ....
کلا بحث ازدواج چون به سلیقه بستگی داره به نظرم وقت تلفی هستش که ادم به این فکر کنه مثلا دخترا چی دوست دارند پسرا چی دوست دارند ... یکی قدش بلنده خانم قد کوتاه دوست داره و ... بر عکس یکی قد بلند دوست داره ..حالا مثلا خانمی بیاد فکر کنه مثلا اقایون خانم قد کوتاه می خوان یا قد بلند .. چون کلی سلیقه ی متفاوت هستش و قد تنها نیست بلکه در کنار خیلی چیزا میتونه کم رنگ یا پر رنگ بشه...گیریم این طور هم نباشه ایا قد دست خود ماست که مثلا حالا که فهمیدیم تغیرش بدیم ؟! یا نهایتا می بینیم اشتباه فکر کردیم خوشحال میشیم یا می بینیم نه درست فکر کردیم غمگین تر میشیم...
در صورتی که من میگم ادم باید روی ویژگی های رفتاریش کار کنه... مثلا ویژگی هایی که یک مرد واقعی باید داشته باشه ... مطمئن هستم در نهایت فردی مقابلش قرار می گیره که می تونند عاشق هم بشند .... با تمام ویژگی های خوب و بدی که دارند.....
دوست من لطفا روی ویژگی های شخصیتیت کار کن... تا وقتی توی ذهن خودت به خاطر قدت خودتو یک ادم تحقیر شده می دونی چهرت هم اینو نشون میده و من نوعی که مثلا خانم باشم مقابلت قرار بگیرم این حس بدو درک می کنم... ولی شما وقتی از درون به خودت افتخار کنی(البته واقعا قابل افتخار باشی نه اعتماد به نفس الکی ) این حسو به طرف مقابلت القا می کنی ...
.

.

علاقه مندی ها (Bookmarks)