نقل قول نوشته اصلی توسط باغبان نمایش پست ها
سلام

ببینید ما نمی تونیم جمع ببندیم و بگیم مثلا تمام دخترها این گونه فکر می کنند !

از طرفی هر جامعه ای با جامعه دیگر متفاوت هست !

مثلا یه مرد عرب شاید سلیقه ای متفاوت با یه مرد ایرانی یا آمریکایی داشته باشد پس نمی تونیم نسخه ای بپیچیم ! (دختر هم همین طور)

به نظرم چیزی که مهمه تناسب نسبی بین آنها هست حالا هم قد بودن و یا یه خورده بالا و پایین بودن شاید مشکلی پیش نیاد !

ولی میگن بهتره اختلاف زیاد نباشه - البته موردهایی هم هستند که اختلاف قدی زیادی هم داشتند و دارنند زندگی خوبی می کنند و من نمونه آن را دیدم !

خیلی از دخترها هستند که به نجابت و پاکی پسر اهمیت می دهند و قد را مورد آنچنانی نمی دانند ( پسرها هم همین طور)

بالاخره هر دختر و هر پسری معیاری داره - دلیل نمیشه همه این نگاه را داشته باشند .

مطمئن باشید معیار خودتون را پیدا می کنید .
سلام
متاسفانه باید بگم اصلا خیلی وجود نداره . اگر قد کوتاه و لاغر باشی نجابت و پاکی کسی انتخاب نمیکنه . شما تو جامعه نگاه کنید اصلا همین سایت برید ملاک های دخترها رو چک کنید تقریبا همه چه مذهبی چه غیر مدهبی جز ملاک هاشون قد بلند بوده . اگر این طرز نگاه شما تو جامعه بود که خیلی خوب بود . ولی پسری که قد کوتاه و بسیار لاغر باشه قطعا نزدیک به 100 درصد رده مگر اینکه به خاطر این موضوع که دست خودش نبوده انچنان از ملاک های (اکتسابیش نه ذاتی ) بزنه که مطمئنا از زندگیش لذت نمیبره و ازدواج نکردن بهتر از اونه

نقل قول نوشته اصلی توسط زندگی بهتر نمایش پست ها
محمد عزیز هیچکسی حق اینو نداره که به شما بگه حق نداری زندگی مورد علاقه ات با همسر مورد علاقه است رو داشته باشی. من کاملا درکت مکینم و شعور و فهم هر انسانی به مراتب بالاتر از خصوصیات فیزیکی اون فرد هست. امیدوارم از صحبت هایی که من قبلا کردم رنجیده نشده باشی چون بحث اون صحبت ها اصلا بر سر دیکته زندگی و اصول به افراد نبود. من برای حل مساله ایشون گفتم. هر انسانی شرافت وجودی داره و حق انتخاب و آزادی. علم روانشناسی هم قرار نیست برای شما زندانی بسازه که علاقه ها و خواسته های شما رو محدود کنه. من بر اساس آمار و اطلاعات صحبت کردم و مواردی که مشاهده کردم و به شما این مساله رو میگم که برخی زن ها هم هستند که دوست دارند شوهرشون از خودشون کوتاه تر باشه و قد کوتاه یا بلند ابدا برای شما یا هر کس دیگه ای نباید نقطه ضعف یا قوت محسوب بشه. من در این تاپیک با توجه به اینکه ایشون گفتن خانم مخالفن این مطالب رو نوشتم وگرنه تو برای رسیدن به همراه زندگیت و کسی که بخوایی عاشقانه باهاش باشی حق هر انتخابی رو داری. قد کوتاه و لاغر بودن مورد پسند یک عده هست و نیست. اما اصلی که من گفتم یک اصل الهی و مطلق نیست و این اصل میپسنده که مرد از زنش قد بلندتر باشه. هزاران مورد هم وجود داره که اینطور نیست و زوجین زندگی های خوبی دارن. من فکر میکنم در قبال صحبت هایی که تو این تاپیک شد جهت گیری نادرستی کردی.
موفق باشی

پ.ن: من خانم نیستم.
ذر قبال چی جهت گیری نادرست کردم اینکه به انسان ها فارغ از ویژگی های ذاتیشون نگاه کنیم و طبقه بندی نکنیم چیز زیادیه . البته درست که فکر میکنم بله انگار زیاده مخصوصا در این دوره زمونه .

نقل قول نوشته اصلی توسط delkhaste نمایش پست ها

شما پسرای قد کوتاهی که دوروبرشون پر دخترِ ندیدی فکر کنم!
خیلی از مدل های عکاسی مرد قدشون کوتاهه
فوتبالیستهاقدشون کوتاهه
خیلی از مردای معروف قدشون کوتاهه
خیلی از مردای عادی هم قدشون کوتاهه ، زنشون از خودشون بلندتره
شما اعتماد بنفستونو ببرید بالا
دقیقا هم انسانیت مهمه ، پسر قدبلند باشه، اما هوسباز باشه خوبه، یا پسر قدکوتاه که عاشق زنشه وخیانت نمیکنه؟!
الان دیگه قد ملاک مهم برای ازدواج نیست برای خانوما
موقعیت اجتماعی مهمتره
نه من پسر قد کوتاه و لاغری ندیدم که مدل باشه و ... (مسی رو هم مبشناسم البته !!)
در مورد اعتماد به نفس من تاپیک زدم ولی 1 نفر نیومد یه راهنمایی در مورد اون بکنه . من فقط برای اینکه شرایط توضیح بدم در واقع دلیل اعتماد به نفس پایینم به لاغری مفرطم و قد کوتاهم اشاره کردم ولی اکثر مراجعین به من راهکار برای چاقی نشون میدادن . فکر نمیکنید به این علته که این مسئله اینقدر براشون مهم بوده که اصل سوالم به حاشیه رفت

خانم فکور اقتدار ربطی به قد و قواره نداره .