به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط abi.bikaran نمایش پست ها

سلاماقای باغبان من تو خیلی زمینه ها استعداد دارم بخصوص هنری ولی نمیدونم چرا انگیزه و اراده ندارم همین بلاتکلیفی تو زندگی باعث دلسردیم میشه همینکه جا ومکان ندارم با خیال راحت بشینم کارهایی که دوست دارم انجام بدم جا ومکان درست بشه سرمایه شروع کار وخرید وسایل مشکل مهم بعدیه

چند سال تدریس کردم ولی از بس حقم خوردن دانشگاه ازاد پولم بالا کشید که کلا گذاشتم کنار تدریس. بعدش کارهایی دیگه ای شروع کردم که بیشتر از یه سال نتونستم ادامه بدم یکی چون سرمایه نداشتم تازه کلی هم بدهی بالا اوردم . بعدش دوباره رفتم شهر دیگه یه سال دور از خانواده ولی به خاطر اخلاق بد مسئول اونجا مجبور شدم ول کنم چون روحیه ام واقعا خراب شده بود ونتونستم تحمل کنم.

ببینید مثلا کاری میخوام شروع کنم اولش کلی انگیزه وایده دارم ومیگم باید خیلی موفق بشم من استعدادش دارم ولی نمیدونم چرا دقیقا برعکس میشه اون انتظاری که خودم ودیگران ازم دارن نمیتونم براورده کنم نمیدونم مشکل کارم کجاست؟ خیلی هم تلاش میکنم به خاطر همین از شروع کردن کار دیگه ای واقعا میترسم میگم ممکنه اینم مثل بقیه از عهداش بر نیام نتونم موفق بشم بدتر احساس سرشکستگی کنم وغرورم هم از بین بره.
    در یک کلام من استعدادهای زیادی دارم ولی نمیتونم اونجور که میخوام ازشون استفاده کنم یا راهش بلد نیستم نمیدونم

سلام ، وقتتون بخیر

ببخشید نوشته ها ی شما همش رنگ آبی هست - منم با رنگ آبی میانه خوبی ندارم - برای همین رنگشو عوض کردم .

چیزی گه تو نوشته های شما موج میزمه اینکه ، از توانایی های خودتون آگاه هستید ،،،،، ولی نمی تونید برای خودتون انگیزه درست کنید !

معمولا میگند که انسانها برای تغییر نیازمند انگیزه هستند - برای اینکه برای خودتون انگیزه ایجاد کنید من چند تا راه به شما میگم :

اول اینکه قدر نعمت هایی که دارد را بدونید

برای همین منظور ، تمرین آقای مدیر را به شما می دهم - یه کاغذ بردارید و مثلا 100 مورد از دلایلی که باید شاکر باشید را بنویسید - مثلا :

1) گوش هایم می شنود
    2) چشم هایم می بیند
    3) می تونم غذا بخورم
    4 ) زیبا هستم
    5) هوش خوبی دارم
    ...
    ....

100 ) ......

انجامش بدهید - خیلی کمک میکنه

...............................

دوم باید ببینید از زندگی چه می خواین!

من به شما توصیه می کنم دو هدف انتخاب کنید : 1 ) اصلی ترین هدف زندگی شما - 2) هدف های دیگر

ببنید کار - ازدواج و ... به نظرم جزء اصلی ترین هدف انسان نیستند - بلکه بخشی از هدف ها هستند

مثلا اگر یه شصی هدف اصلی زندگیش کارش باشه - یا ازدواج باشه - با نرسیدن به اون - یا خدایی نکرده از دست دادن اون و ..... ناراحت میشه و دیگه شاد نیست ( تو مقاله های قبلی صحبتی با شما داشتم در این مورد )

پس هدف های متعالی تر و بزرگ تر بر دار :

مثلا اصلی ترین هدف من اینکه همیشه شاد باشم
    یا اصلی ترین هدف من اینکه به مردم خدمت کنم و کمک کنم
    و ......

یه نگاهی به تاپیک ها ی سایت بندازید متوجه میشید شاید بعضی از ناراحتی ها به خاطر همین نداشتن هدف اصلی تو زندگی هست

مثلا شخصی ازدواج نمی کنه - یا دیر ازدواج میکنه - یا به عشقش نمیرسه

یا به کار مورد علاقه اش نمیرسه و ..... - یا سختی هایی داره - یا کنترلی نداره در مدیریت احساس (خشم - شادی و ....)

که باعث میشه تو زندگییمون ناراحت باشیم - برا ی همین کار مثلا یکی از هدف ها ی خوب که خودم خیلی دوسش دارم اینکه :

"" من خودم را با هر شرایط وفق می دهم - سپس راه حلی برای آن پیدا می کنم !!!!!! ( سختی - خوشی و ....) ""

سپس در مرحله بعدی هدف های دیگرتون را بررسی کنید.

.............................

در مرحله سوم باید هدفی که انتخاب می کنید را بررسی کنید !

چیزی که خیلی خطرناکه ایده آل گرایی هست !!!! برای این خطرناکه چون ، ما یه هدف می ذاریم و اون هدف خیلی گنده هست - وقتی وارد کار میشیم می بینیم زمان خیلی زیادی می بره
    و از طرفی توقع خودمان و دیگران را به خودمان بالا می بریم - و اون هدف را به خوبی آنالیز نکرده - این که باعث میشه دلسرد بشیم !
    یکی از چیزهای که باعث میشه ما انگیزه نداشته باشیم همین هست ،،،، یعنی کمال گرایی منفی !

سعی کنید هدفی که انتخا ب می کنید ( مثلا کاری ) از مرشدهای رشته ی تحصیلی خودتون و یا کسانی که در این حوزه قبلا کار کردند و موفق شدند سئوال بپرسید

و اگر لازم شد هدف خودتون را آپدیت و یا تغییر دهید !!

...............................................

در مرحله چهارم : باید هدف های خودتون را به هدف های بلند مدت و کوتاه مدت ( میکرو هدف ) تقسیم کنید !!

این کار باعث میشه لذت ببرید . سپس سعی کنید برای خودتون سیستم جریمه و پاداش قرار دهید !! - بعضی موقع ها به خودتان استراحت دهید !

یه کشاورز باهوش و با تجربه خیلی خوب میدونه زمین باید استراحت کنه ! باید به خاک استراحت بده و یا درخاک محصول دیگه ای بکاره !!

فکر کنم خانم مارکوپولو چون شما دست به کشاورزی و گل و گیاه هم دارید ،،، اینو خوب بدونید .

سیستم جایزه و جریمه و استراحت برای شما خودش یه انگیزه میشه !!!

کاری که خوب انجام میدهید را ، به خودتان جایزه دهید - و اگر نتوانستید انجام بدید نا امید نشید - خودتان سرزنش نکنید و برای جریمه، برید به رستوران گرون قیمت یه غذای گرون بخورید

نظرتون بابت جریمه چیه ؟

................

پنجم باید از خودتون سئوال بپرسید :

الف ) اگر شرایط خودم را تغییر ندهم - اگر هر روز با ناراحتی و غصه زندگی کنم ، به چه چیزهایی می رسم ؟
    ب ) اگر هدف هاییم را پیگیری نکنم چه اتفاقی برایم می افتد ؟

الف) اگر تغییر کنم و شاد تر باشم - اگر با روحیه تر باشم چه چیزی را بدست می آورم ؟ چقدر جذاب تر میشوم ؟
    ب) اگر دنبال هدف هایم باشم چقدر شاد ترم ؟

پاسخ به این سئوال ها باعث میشه شما بتونید وضعیت موجود خودتون را آنالیز کنید که مثلا دنبال هدفتان باشید یا نه - شادتر باشید و یا نه !

این هم نوعی انگیزه هست ( شاید بهترین نوع انگیزه )

...........................................

مرحله ششم باید آشغال های ذهنمون را بنداریم دور ( فکر منفی و ....)

از طرفی مطالعه ی کتاب های خوب و مثبت - شرکت در سمینارهای موفقعیت و .... به شما کمک میکنه .

خیلی خوبه در ذهنمان زباله جمع نکنیم .

پس یه مامور استخدام کن بره مراقب باشه ! مثل شکل بالا.

.........................................

در رابطه با رشته تحصیلی شما - بگم که شما رشته خوبی درس خوندید - هم میتونید در این حوزه کار آفرینی کنید - هم تدریس داشته باشید و هم به استخدام در آیید.

تقریبا میتونی به تمام رشته ها سرک بکشی : مثلا طراحی - انیمیشن - بازی ها - فیلم و سریال و ....

می تونید یه طرح و یا ایده خوب برای مجلات یا کتاب های درسی - یا کتاب های کودکان و .... ایجاد کنید و در این زمینه با شرکت ها قرار داد ببندید و ...
    برای این منظور ایده خودتون را درست و طراحی کنید و به شرکت ها بفرستید

اگر هم خواستید در شرکتی کار کنید هدف اصلی خودتون را کمک برا ی پیشرفت شرکت بذارید - اون مدیر اینو خوب می فهمه !!
    چون شما شناخته میشید و کارهای زیاد ی را انجم میدید !!

به نظرم ، مهم اینکه از مسیر خودت لذت ببری - این لذت معنوی از هدف از لذت مادی هدف بهتره !

همین که در مسیری که دوست داری باشی و لذت ببری - و بدانی تلاش هایی که کردی داره ثمر میده ،،،، برای شما انگیزه و شادی می یاره

ولی به نظرم این شادی نباید به هر قیمتی باشه !!

خودت را پژمرده نکنی ،،، خانم مارکوپولو !!

...................................

خانم آبی بیکران :

همیشه شاد باشید زیرا :

می آید !
    زیرا برای داوری جهان می آید !

.................................................. ......................................

​​
    ویرایش توسط باغبان : یکشنبه 10 مرداد 95 در ساعت 21:54

2. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 20 مرداد 95), hamed-kr (جمعه 22 مرداد 95), هلیاجون (دوشنبه 11 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)