نظریات فمینیستی مثل نسخه های پزشکانی هست که پزشک حاذق خودش توی 40 سالگی سکته میزنه،فلسفه ازدواج موقت هرچی که هست واضح و شفاف نشده و سوءاستفاده و انحراف و آوارگی درش زیاده، منم 1سالی هست طلاق گرفتم، چندمورد آشنا شدم که آدمای متشخصی بودند و مذهبی هم بودندو تمایل به صیغه و ازدواج دوم رو باهام داشتند، از طرفی یک مشاور مجتهد و مومن هم دارم ، که خودش رو پدر من میدونه، شدیدا مخالفت کرد و گفت هرگز نباید سمت صیغه برم، از اونجایی که این مرد در حد یک آیت الله برام اثبات شده و به مومن بودنش یقیین دارم پس به علت مخالفتش فکر کردم وخب به این نتیجه رسیدم که ما به عنوان شخص عاقل نباید کاری انجام بدیم که به آینده و حیثیت و شخصیتمون ضربه وارد کنه، شاید برای افرادی که سنی ازشون گذشته یا .... صیغه مناسب باشه اما برای یک خانم جوان که موقعیت ازدواج دائم رو میتونه داشته باشه عقل و دین حکم میکنه آینده اش رو برای مقاصد کوتاه مدت به فنا نفرسته،چون دین از ما میخواد که کاری که برای جسم و روحمان ضرر داره انجام ندهیم، عواقب ازدواج موقت به قصد زودگذر و هوس برای یک خانم جوان شکست و ناکامی و دست به دست شدن و ناامنی ذهنی و ..... (من معذرت میخوام ولی یه مروری بکن)

علاقه مندی ها (Bookmarks)