سلام خانوم دلخسته...
چون خیلی توی شرایط بدی هستید نمیخام محکومتون کنم اما حرفایی که توی این تاپیک و تاپیک قبلی زدید و مجموع حرفهاتون همش از روی احساساته... جوری حقایق رو تحریف میکنید که واقعیت اونجوری بشه که شما دوست دارید و دیگران هم بهتون حق بدن....
ما توی حقوق ایران عنوانی به اسم سه طلاقه نداریم... چطور شوهرتون به شما میگن که ایشون رو سه طلاقه کردن... این عنوان فقط توی فیلم فارسی های قبل از انقلاب که یه بخشهاییش توی آپارات هست هی تکرار میشه و اصلا جنبه ی قانونی نداره... حتی از صحبت های شما اینجور بز میاد که همسرتون فقط متارکه کردن و طلاق رسمی ندادن اون خانوم رو. شما کجا خوندید که اگه زن و شوهر چهار ماه رابطه نداشته باشن ازدواجسون باطل میشه من که بعد از هفت سال خوندن کتابهای مختلف حقوقی چنین چیزی رو نخوندم. شوهر اگه ناپدید هم بشه و پنج سال هیچ خبری ازش نباشه باز هم زن باید بره دادگاه اثبات کنه که شوهرش غایب مفقود الاثره و رسما طلاق بگیره...
امیدوارم از حرفای من ناراحت نشید ما آدما همیشه میخایم واقعیت رو اونجوری که دلمون میخاد ببینیم و شما انقدر تحت تاثیر احساساتتون هستید که واقعیت ها رو اصلا نمیببنید.
عزیز دلم از تاپیک قبلیتون اینطور بر میاد اون خانوم حتی اگه هرزه و اجباری و ... بوده باشه هفت سال همسر شرعی و قانونی شوهر شما بوده و بچه شون هم کاملا مشروعه چون در زمان متارکه و نه طلاق رسمی ایجاد شده...
من نمیگم چه تصمیمی بگیرید فقط ازتون میخام که چشمهاتون رو باز کنید و واقعیت ها رو ببینید... اگر این اتفاق بیفته خودتون راه حل رو پیدا خواهید کرد...

علاقه مندی ها (Bookmarks)