سلام دوست عزیزم
شیدا و بی نهایت راهنمایی های فوق العاده ای برات گذاشتن. ازشون استفاده کن.
ضمنا با فکر کردن به دعا و خرافات باعث تلقین و تاثیر افکار منفی روی زندگی و روحیت نشو. دیدی که با حفظ آرامشت چطور تونستی بدون جروبحث حرفتو بزنی و بگی پروانه تو باطل نمی کنی. شدیدا مواظب باش دختر تو درگیر دعوا و این مسائل نکنی دوستانی که راهنمایی های اینچنینی می کنند احتمالا خودشون فرزندی ندارن یا موقعیت تو رو درک نمی کنن.
در مورد موادغذایی هم نیازی نیست مرتب اطلاع رسانی کنی خودش یخچالو باز می کنه حتما و میبینه هیچ چی نیست. اگه زیاد فشار اومد میتونی خودت کمی خرید کنی فقط چیزهای ضروری تا بفهمه بخاطر شرایط موجود در چه حد مستاصل و درمانده شدی.
از همین حالا برای باشگاه و هر چیزی که بهت انرژی میده برنامه ریزی کن. تو بانوی پرتلاش و با هوشی هستی.
گاهی یاد خودم می افتم چطور 300 کیلومتر راه رو واسه دانشگاه می رفتم و یه روزه برمیگشتم که سرکارم باشم. یکی از بهترین رتبه های کنکور بودم که از اتمام کارشناسی تابحال هم سرکار می رفتم هم درس می خوندم و زندگی می چوخوندم و بچه دار شدم و ....
مشکلات زندگی آدمهایی مثل ما بیشتر از بقیه است. زندگی موفق جان حتما مشاوره برو فکر می کنم در این مرحله از بحران زندگیت فعلا نتونی شوهرتو هم وادار به مشاوره رفتن کنی ولی بعدها حتی در صورت آرام بودن زندگیت برای بهبودش از یک مشاور بطور مشترک کمک بگیرین.
هنوز خبری از شوهرت نشده؟