به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 92
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 96 [ 00:37]
    سطح
    74
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 767 در 424 پست

Array
    سلام عزیزم یه فکری به نظرم رسید اینکه از طریق دخترت که ایشون دوستشداره وارد شو
    مثلا به دخترت یاد بده بره از طرف خودش حتما بهش بسپار نگه شما یادش دادی
    بره پیش باباش و از باباش بخاد که بابا دوباره مثل اولامامان دوست داشته باش من به هردوتون نیاز دارم همه بچها مامان باشون باهم میخندن و........کلی چیزا کهمیتونهدل پدرش بدست بیاره البته تو این مدت شما بدون توقع بهش محبت کن شاید قلبش نرم شد
    تاپیک سوده 82رو یادت هست دوباره بخونش و ازش استفاده کن

2. کاربر روبرو از پست مفید ستاره زیبا تشکرکرده است .

tavalode arezoo (جمعه 17 اردیبهشت 95)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    سلام به دخترم چندروز پيش گفتم اما دخترم مي گه از بابا مي ترسم قبلا دوسش داشتم الان نه
    خيلي روش كار مي كنم كه پدرش رو بازهم دوست داشته باشه اما حتي شبا نمي ره تو بغل باباش شب بخير بگه
    قبلا به زور و هزار ترفند مي تونستيم شبا از بغل باباش بيرون بياريمش
    اما ماجراي من با سوده عزيز خيلي فرق داره
    خيانت هاي همسرم به من اجازه نمي ده
    دست خودم نيست نمي تونم برم سمتش مخصوصا الان كه ديگه علني بهم ثابت شده و اصلا هم از كارش پشيمون نيست و مي گه حتما چيزي كم داشتم كه رفتم سمت اونا حق داشتم
    من تو برزخي گير كردم كه عقلم بهم هيچ كمكي نمي كنه
    هنگ كردم
    واقعا مي گم ذهنم كار نمي كنه فعلا تمام تلاشمو مي كنم كه دخترم با خوش حالي و موفقيت امتحاناشو بده
    صبح تا شب با هم درس كار مي كنيم درسته پايه اوله اما مطالب خارج از كتاب زياد دارن و سوهرم منتظره كه يه نمره غير از بيست ببينه تا روزگار رو برامون تلخ كنه ( درستشون توصيفي هست خيلي خوب و خوب و نيازمند تلاش و .. همش ميگه فقط يه نمره خوب ببينم تابستونتو خراب مي كنم )
    اما بعد منتظر نظرات و راهنمايي هاي آقاي مدير هستم
    و خودم فكر مي كنم مشاوره تير آخر هست
    من تو اين چند سال از مهربوني و گذشت چيزي كم نزاشتم و هيچ توقعي هم ازش نداشتم حتي مالي
    بلكه تو پاس كردن چكهاش هم كمكش مي كردم
    اما نمي خواد مهر من رو باور كنه
    مي گه پولاتو مي كوبم تو سرت كه پولم پولم نكني در صورتي كه منتي نزاشتم
    فقط وقتي ازم پرسيد خونه كه هميشه نامرتبه (كه اصلا نامرتب نبود و همه كارها حتي گذاشتن زباله و خريد و جمع و پهن كردن رخت خوابها هم با من بود حتي بردن دخترم به مدرسه و درس كار كردن شركت تو جلسات اوليا يعني همه و همه كارها خب برق نمي زد خونه اما نامرتب هم نبود ) اما اون رو كاناپه تو كانالهاي تلگرام و چت و بازي بود مي گفت پس نتيجه سركار رفتنت چيه چه كار مثبتي كردي پولت كجاست
    گفتم خب ... جان پول فلان و فلان رو خب من دادم درسته كمه اما تملم تلاشم بود
    بعد داد و بيداد كه پولتو به رخم مي كشي
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟
    ویرایش توسط zendegiye movafagh : جمعه 17 اردیبهشت 95 در ساعت 12:58

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 آبان 04 [ 04:30]
    سطح
    83
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    OverdriveTagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,002

تشکرشده 1,784 در 580 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانم زندگی موفق.

امیدوارم بهترین تصمیم را در زندگیتان بگیرید و جسارت و شجاعت و صبوری لازم برای تبعات تصمیمهایتان را داشته باشید.

صحبت من الان در مورد رابطه بین شما و همسرتان نیست. پس عذرخواهی می کنم.

فقط خواستم گوشزد کنم که تمایل زیاد شما برای راضی نگه داشتن شوهرتان در هر زمینه ای تصمیمی است که شما دارید می گیرید ( در مورد اثراتی که روی شما گذشته است کاری ندارم
    اما تبعاتش دامن گیر فرزندتان خواهد بود )

دوست گرامی

اعمال فشار و کار کردن زیاد با فرزندتان برای اینکه جز نمره عالی نمره ای نگیرید متاسفانه مقدمه مشکلات رفتاری بزرگی در فرزندتان خواهد بود

استرس، اضطراب، کمالگرایی منفی، تایید طلبی و مهر طلبی و احساس بی ارزشی و خدشه دار شدن عزت نفس و ..

قرار نیست برای راضی نگه داشتن شخصی که خوب عمل نمیکند و تصمیم گرفته است نکند بخواهیم شخص معصومی را این وسط قربانی کنیم.

پس با این قضیه سعی کنید راحت برخورد کنید باور کنید باور کنید که شخصی که دوست دارد در یک رابطه بماند با دیدن یک تار مو روی زمین و نمره بد فرزندش پس نمی کشد.

شما هر چقدر هم تلاش کنید بهانه دست ایشان ندهید نمی توانید چون انسان هستید ! پس با ایثارگیهای این چنینی که متاسفانه شما را بیشتر از پیش از هدفتان دور میکند بر خود و فرزندتان فشار وارد نکنید

بدرود

نیایش به قصد این نیست که خدا را به برآوردن آرزوهایمان وادارد، بلکه برای آن است که اشتیاق به خدا را در ما برافروزد و ما را به سوی خدا فرا ببرد. دیونوسیوس مجعول می گوید:
    "کسی که در قایقی نشسته و طنابی را که از صخره ای به طرفش پرت شده می گیرد و می کشد، صخره را به طرف خود نمی کشد، بلکه خودش و قایق را به صخره نزدیک تر می کند".
    فریدریش هایلر، نیایش، ص 331

ویرایش توسط مهرااد : جمعه 17 اردیبهشت 95 در ساعت 13:29

5. 6 کاربر از پست مفید مهرااد تشکرکرده اند .

tavalode arezoo (جمعه 17 اردیبهشت 95), zendegiye movafagh (جمعه 17 اردیبهشت 95), آی تک (جمعه 17 اردیبهشت 95), آنیتا123 (شنبه 18 اردیبهشت 95), بی نهایت (جمعه 17 اردیبهشت 95), شیدا. (جمعه 17 اردیبهشت 95)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 31 اردیبهشت 95 [ 13:25]
    سطح
    3
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 19
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    100 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 39 در 19 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiye movafagh نمایش پست ها
    سلام به دخترم چندروز پيش گفتم اما دخترم مي گه از بابا مي ترسم قبلا دوسش داشتم الان نه
    خيلي روش كار مي كنم كه پدرش رو بازهم دوست داشته باشه اما حتي شبا نمي ره تو بغل باباش شب بخير بگه
    قبلا به زور و هزار ترفند مي تونستيم شبا از بغل باباش بيرون بياريمش
    اما ماجراي من با سوده عزيز خيلي فرق داره
    خيانت هاي همسرم به من اجازه نمي ده
    دست خودم نيست نمي تونم برم سمتش مخصوصا الان كه ديگه علني بهم ثابت شده و اصلا هم از كارش پشيمون نيست و مي گه حتما چيزي كم داشتم كه رفتم سمت اونا حق داشتم
    من تو برزخي گير كردم كه عقلم بهم هيچ كمكي نمي كنه
    هنگ كردم
    واقعا مي گم ذهنم كار نمي كنه فعلا تمام تلاشمو مي كنم كه دخترم با خوش حالي و موفقيت امتحاناشو بده
    صبح تا شب با هم درس كار مي كنيم درسته پايه اوله اما مطالب خارج از كتاب زياد دارن و سوهرم منتظره كه يه نمره غير از بيست ببينه تا روزگار رو برامون تلخ كنه ( درستشون توصيفي هست خيلي خوب و خوب و نيازمند تلاش و .. همش ميگه فقط يه نمره خوب ببينم تابستونتو خراب مي كنم )
    اما بعد منتظر نظرات و راهنمايي هاي آقاي مدير هستم
    و خودم فكر مي كنم مشاوره تير آخر هست
    من تو اين چند سال از مهربوني و گذشت چيزي كم نزاشتم و هيچ توقعي هم ازش نداشتم حتي مالي
    بلكه تو پاس كردن چكهاش هم كمكش مي كردم
    اما نمي خواد مهر من رو باور كنه
    مي گه پولاتو مي كوبم تو سرت كه پولم پولم نكني در صورتي كه منتي نزاشتم
    فقط وقتي ازم پرسيد خونه كه هميشه نامرتبه (كه اصلا نامرتب نبود و همه كارها حتي گذاشتن زباله و خريد و جمع و پهن كردن رخت خوابها هم با من بود حتي بردن دخترم به مدرسه و درس كار كردن شركت تو جلسات اوليا يعني همه و همه كارها خب برق نمي زد خونه اما نامرتب هم نبود ) اما اون رو كاناپه تو كانالهاي تلگرام و چت و بازي بود مي گفت پس نتيجه سركار رفتنت چيه چه كار مثبتي كردي پولت كجاست
    گفتم خب ... جان پول فلان و فلان رو خب من دادم درسته كمه اما تملم تلاشم بود
    بعد داد و بيداد كه پولتو به رخم مي كشي
    سلام ، با توضیحاتی که دادی،برای من خیلی عجیبه که شما اینقدر تحمل داشتی و اینقد گذشت کردی ، اگه یگصدم این بدجنسیها را من تو زندگیم میکردم تا حالا همسرم ده بار جدا شده بود ، زمانی من یه جا کار میکردم ،پیرمردی هم اونجا کار میکرد، میگفت ادما دو جورند ،یا باج بده هستند یا باج بگیر ، خدا نکنه که یکی مثل شما گیر یه ادم باج بگیر و طلبکار بیفته ، این میشه عاقبتش ، من از ماجرای شما و از صبر شما خیلی تعجب میکنم من نمیتونم باور کنم زنهایی مثل شما وجود داشته باشند ، پس ماخیلی بد شانس بودیم!

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    نه شما بدشانس نبودين
    وظيفه ي آدمهاست كه خوب و درست رفتار كنند
    و حتي شايد من اشتباه كردم و اگر از اول محكم تر برخورد مي كردم اين نبود حال و روزم
    من اوايل مي بخشيدم چون فكر مي كردم واقعا بار آخرش هست و اون موقع ها پشيمون مي شد
    اما خدا نكنه يكي هم بي بند و باري تو ذاتش باشه و هم توسط پدر و مادر نادان و بي محبت و بي مسئوليتي بررگ شه
    اون وقته كه ميشه اين وضع

- - - Updated - - -

نه شما بدشانس نبودين
    وظيفه ي آدمهاست كه خوب و درست رفتار كنند
    و حتي شايد من اشتباه كردم و اگر از اول محكم تر برخورد مي كردم اين نبود حال و روزم
    من اوايل مي بخشيدم چون فكر مي كردم واقعا بار آخرش هست و اون موقع ها پشيمون مي شد
    اما خدا نكنه يكي هم بي بند و باري تو ذاتش باشه و هم توسط پدر و مادر نادان و بي محبت و بي مسئوليتي بررگ شه
    اون وقته كه ميشه اين وضع
    پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    خب يه مطلبي هست شايد نبايد بگم اما جزو احتمالات هست
    من آدم خرافاتي نيستم اما وقتي تو موقعيت قرار گرفتم نظرم تا حدودي تغيير كرد
    مادر همسر من آدميه كه پيش دعاتويس زياد ميره يه بار اون اوايل برام تعريف كرد كه برادرش يعني دايي همسرم عاشق دختري شده بود كه مادرشوهرم به شدت ناراضي بوده و تو مراسم خواستگاري آبي رو پشت مبل خونه دختر مي ريزه ( به گفته خودش آب رو دعا نويس بهش داده بود تا اونا در نظر دايي بد بيان) فرداي خواستگاري دايي پشيمون ميشه و چند سال بعد با فرد ديگه اي ازدواج مي كنه و ازون ماجزا كسي غير از خودش خبر نداشت كه براي من تعريف كرد و من خيلي خيلي تعجب كردم اما زياد جدي نگرفتم
    بعدها كه مادر همسرم به من تهمتي مي زد و با احترام و برخورد خوب من روبروو مي شد همسرم جوابش رو مي داد البته من راضي نبودم كه تو روي مادرش بايسته اما كو گوش شنوا
    مادرش دوباره پيش دعا نويس مي رفت و من چند بار تو خونشون دعا ديدم اما تا مي فهميدم نگاه نمي كردم و نمي خوندم
    چندماه پيش مادرش و همسرم به خاطر مسايلي كه كاملا مربوط به خودشون بود با هم دعواشون ميشه و قطع رابطه و مادرهمسرم به همه ميگه تقصير اين دختر جادوگره و تهديد مي كنه كه زندگيتونو به هم مي ريزم
    حالا وقتي همسرم بهم ميگه مثل ديوي براي من ( با وجود اين همه محبت ) فكر مي كنم دعايي شايد وحود داره كه بايد از بين بره
    شايد خرافاتي شدم
    اما آيت الكرسي و چهار قل رو زياد مي خونم

- - - Updated - - -

يه كم تو اينترنت گشتم ديدم دعاي سياهي وجود داره و زن رو در چشم مرد مثل ديو سياه و كريح مي كنه
    با خودم مي گم آدم اگه به بدجنس ترين آدمها هم انقد محبت كنه دلشون نرم ميشه چه برسه به همسرم كه يه روزي عاشق هم بوديم
    گاهي فكو مي كنم عوامل ماورايي دخيل هستند اما راه از بين بردنش رو بلد نيستم فقط نماز و دعاي توسل و آيت الكرسي و چهار قل
    ديگه نمي دونم
    ویرایش توسط zendegiye movafagh : جمعه 17 اردیبهشت 95 در ساعت 15:34

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    ديشب به من گفت فردا چه ساعتي لريم براي ابطال پروانه ؟ آروم گفتم من پروانه رو باطل نمي كنم گفت چييييييي ؟ دوباره تكرار كردم گفت بااااااااشه پس وضعت از ايني كه هست خيلي بدتر ميشه
    گفتم من به تصميمات احترام مي زارم ولي اين كارو نمي كنم
    صبح بيدار شدم ديدم ديشب اس ام اس داده اگه پروانه رو باطل نكني طلاق تنها راهه
    جوابش رو چي بگم

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    ترو خدا اكانت من چرا فعال نميشه ؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 مرداد 98 [ 10:31]
    سطح
    53
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 65
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 251 در 103 پست

Array
    سلام دوست عزیزم
    هیچ جوابی برای این پیام لازم نیست. کمی تحمل کن و پرخاشگری نکن حتی اگه دادو بیداد کنه و خونه رو بهم بریزه فقط بگو این پروانه حاصل تلاشهای چندساله منه و حتی اگه ازش استفاده نکنم حاضر به ابطالش نیستم.
    اگه مسئله طلاقو پیش کشید بگو من راضی نیستم ولی اگه راه حل تو برای زندگیمون اینه خودت پیش قدم شو. همه اینها با ملایمت و آرامش گفته بشه.
    اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید و چون گاهی منم در چنین موقعیتهایی قرار می گرفتم تجربشو داشتم. گاهی لازمه در دورانی که قهر و دعوا ندارین یادآوری کنی عزیزم اگه وضع مالیمون خوب باشه نیازی بکار کردن من نیست. چون به هر حال با روشی که شما کار و زندگی میکنی خودت استراحت و آرامش کافی نداری.

- - - Updated - - -

من تاپیکتون رو چندین بار خوندم. همسر شما چون میدونه شما از طلاق و عواقب اون سخت نگرانید از این مساله بصورت اهرم فشار علیه شما استفاده میکنه. کاش اینقدر ترس و واهمه تون رو از طلاق بروی خودتان نمی آوردین. باید نشون بدین اونقدر بالغ و کامل هستین که حتی در صورت طلاق هم زندگی موفقی خواهید داشت. باور کنین در این صورت همسرتون بسیار ملایم تر رفتار خواهد کرد. و اینکه احساس می کنم شما بسیار وابسته به شوهرتون هستین و ایشون هم سو استفاده می کنه.

12. 3 کاربر از پست مفید suzana تشکرکرده اند .

مهرآیین (شنبه 18 اردیبهشت 95), zendegiye movafagh (شنبه 18 اردیبهشت 95), ستاره زیبا (شنبه 18 اردیبهشت 95)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    95
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,759

Array
    درسته حق با شماست بايد با آرامش بيشتري برخورد كنم
    چنين مردهايي شده تا حالا سر زندگيشون برگردن و زندگي كنن ؟

صفحه 6 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)