من قلبا هنوز شوهرمو دوست دارم ولی وقتی به کاراش فکر میکنم دیگه رغبتی ندارم این زندگی رو حفظ کنم
همه ی این چیزایی که گفتم هیچ کدوم به تنهایی دلیل طلاق نیستن وقتی با هم جمع میشن میشن دلیل طلاق
فکر میکنید چی میشه که یه فرد تصمیم به جدایی میگیره !
من وقتی میبینم برای اینکه لحظه هاشو با من بگذرونه هیچ تلاشی نمیکنه ، برام وقت نمیزاره که یه موقع هایی هم به خواسته های من توجه کنه نمیگم همیشه( مثل همون مثال خرید رفتن که بالا گفتم ) من توقع ندارم تو هر خریدی باهام باشه خب طبیعت بعضی مردا اینه که از خرید رفتن خوششون نمیاد ولی گاهی لازمه
از همه اینا مهمتر اینکه من میخواستم با من راحت باشه مشکلشو بمن بگه محرم خودش بدونه نه این که بریزه تو خودش کم حرف بشه ، عصبی بشه ، انواع مریضی ها بیاد سراغش
من میخواستم با شوهرم مثل دو تا دوست باشیم ؛ تو همه چیز از همدیگه نظر و همراهی بخوایم
نشد واقعا ،، متاسفانه من هر چی بهش میخواستم نزدیکتر بشم انگار اون از من دور تر می شد
جزء اخلاقیاتش اینکه به شدت تو داره حتی مسائلشو به خانواده ي خودشم نميگه
من اون وقت چطور میتونستم و میتونن با این طور ادم کنار بیام
وقتی مسائلش فقط به خودش مربوطه پس چرا زن گرفت ! پس چرا خواست یه همراه کنارش باشه ؟
البته که من خودم خیلی اشتباهات داشتم به قول مارال اویزونش شدم هر روز چند بار یا بهش اس میدادم یا زنگ میزدم گله میکردم ازش یا قربون صدقش میرفتم
اشتباه این بود که گاهی گذاشتم دخالت های مامانم تو زندگیم راه پیدا کنه
وقتی پارسال روز زن شوهرم فقط یه شاخه گل برام خرید همه منتظر بودن ببینن روز زن برای من چیکار می کنه !
روز مرد شد مامانم پشت تلفن بهم میگفت حق نداری روز مرد یا چند روز بعدش که تولدشه چیزی براش بخری ! وقتی اون برای تو ارزش قایل نیست تو هم همین کارو باهاش کن
که من تنها کاری که توانستم بکنم اینکه گوشی رو تو اون لحظه قطع کنم ولی بعدش حرفاش هی اذیتم میکرد که یه روز بدون اینکه خودمم بخوام تو عصبانیت تو دعوایی که بینمون شده بود به زبون اوردم که من هدیه ی درست حسابی برات خریدم ولی تو چی کار کردی! که از دستم خیلی ناراحت شد
من می خوام یه زندگی دیگه شروع کنم که از اولش خودم افسار زندگیمو دست کسی ندم
وقتی من میتونم بعد از این یه ازدواج پخته تر داشته باشم و خودش هم همین جور چرا بسوزیمو و بسازیم ؟
خدا می دونه خودشم توی این زندگی اذیت شد دیگه نمی خوام این زندگی زجر اور رو با هم تجربه کنیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)