دوست خوبم سلام . من الان تازه پستتو خوندم. واقعا متاسف شدم.
متاسفم برای تو که می خوای زندگیت از هم نپاشه ولی دقیقا داری این کار رو می کنی. عزیزم می خوای یکم از خودت بگم ؟؟؟

یک زن وابسته- حساس و شاید هم کمی بیمار که مجبور باشه دارو مصرف کنه. داره با دست های خودش زندگی قشنگشو خراب می کنه. داستان چکامه رو خوندی ؟؟؟ خب آخرش چی شد ؟؟؟
خراب کردن خیلی راحته ولی ساختن سخته. چکامه راحت خراب کرد ولی الان برای ساختنش داره جونشم بالا می یاد. خب کار درستیه ؟؟؟
نوشتی شوهرم سیگار کشیده.
خب بکشه. چیزی ازت کم می شه ؟؟؟ از زندگی مشترکش و علاقه اش به تو ؟؟؟ چرا بیخودی اعصاب خودت و شوهرتو خرد می کنی ؟
عزیزم تو زندگی مشترک اعتماد داشتن به همدیگه خیلی مهمه. خیلی زیاد.
با یکی از دوستام صحبت می کردم می گفت بریم مهمونی ناراحت می شوم شوهرم زنی رو نگاه کنه ( شوهرش مرد سالمی بود دوستم خیلی الکی حساس بود ) می دونی بهش چی گفتم ؟ گفتم اگه تو بری مهمونی و مرد فوق العاده جذاب و شیک پوشی رو ببینی یک نگاه بهش بندازی و تو دلت تحسینش کنی. این یعنی خیانت به شوهرت ؟؟؟ گفت نه . گفتم پس چرا وقتی شوهرت یک همچین کاری بکنه شر به پا می کنی ؟؟؟
زیبایی در هر جایی و در هر مکانی احسنت داره اما به حدش.

در هر مرحله ای از زندگی اگه تعادل باشه هیچ مشکلی به وجود نمی یاد. اینکه زن یا مرد بعد از ازدواج در حد تعادل با دوستاش رابطه داشته باشه- کارهای مورد علاقه اش رو انجام بده و گاهی اوقات کمی هم شیطنت کنه هیچ اشکالی نداره. تازه باعث شیرین تر شدن زندگی هم می شه. زن یا مردی که بعد از ازدواجش احساس کنه تو قفس افتاده نه تنها از زندگیش راضی نیست و نمی تونه نقش اش رو در زندگی مشترک به خوبی ایفا کنه بلکه بعد از مدتی خسته می شه و شاید برای رهایی دست به هر کاری بزنی.

یک چیز دیگه رو هم همیشه یادت باشه. فنر رو هر چی بیشتر فشار بدی وقتی ولش کنی بیشتر می پره!!! امیدوارم انقدر شوهرتو تحت فشار نذاری که یک روز خسته بشه و بخواد بپره .

در ضمن اختلافات شما و همسرتون باید بین خودتون دو تا حل بشه. خوب بود تا مشکلی پیش می یومد همسرت گوشی رو برداره و بخواد به مادرش زنگ بزنه ؟؟؟ کمی منصف باش.

تراوت عزیز در تالار بیشتر جستجو کن . ببین چند نفر مثل تو بودند و با ادامه دادن اشتباهشون زندگیشون به کجا رسید؟؟؟

اگه تند حرف زدم معذرت می خوام. موفق باشی.