به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دوست عزیز راه حل

مهم این نیست که معیار‌های شخصی‌ من برای ازدواج چه هستند. اگرچه جهت اطلاع، در خیلی‌ از زمینه‌ها به خصوص در زمینه حجاب و ایمان انقدر متفاوت با نظر خانوادم هست که با آنها به مشکل بخورم.

به هر حال، من با توجه با بازخوردهایی که از هم سنّ و سالهام داشتم، طرز فکر اکثریت رو بیان کردم.

هر فردی معیار‌ها و ترجیحات مختلفی‌ برای ازدواج دارد که در نظر می‌گیرد. به پست اول من در این تاپیک دقت کنید. من هرگز نگفتم فردی وجود ندارد که شرایط ایشان را داشته باشد، بلکه گفتم دایره انتخاب ایشان بسیار محدود خواهد بود. ضمن اینکه، معیار‌های ایشان هم اکثرا سطحی هستند، و سهمشان در تامین آرامش در زندگی‌ مشترک بسیار کم هست، که البته این را یک فرد با تجربه زندگی‌ مشترک بهتر متوجه خواهد شد.

من تمایلی به ادامه این بحث و ریز شدن روی ریز به ریز کلمات ندارم، اما بهتر هست یک بار دیگر پست‌های استارتر را به دور از تعصب مرور کنید، به خصوص آنجا که می‌گوید "من تمام این سالها از اعصاب و روانم خرج کردم و حوصله‌‌ ی بچه ندارم". آنوقت منظور من نوعی را هنگامی که اشاره به طراوت و حوصله‌‌ داشتم بهتر متوجه خواهید شد. فکر می‌کنید ایشان این اعصاب و روان را کجا خرج کرده است؟ سر پاس کردن کدام درس ها؟

هدف از ازدواج تشکیل خانواده هست، و من فکر نمیکنم این اشتباه باشد که یک مرد مادری را برای فرزندانش انتخاب کند که حوصله‌‌ تربیت فرزندان احتمالیشان را داشته باشد.

و اما در مورد افرادی مثل آن ۴۰۰ هزار نفر سی‌ سال پیش، نسلشان همان ۳۰ سال پیش منقرض شد. توصیه من به شما این است که در نسل ما دنبال آنها نگردید، بسیار کمیابند. مثل آنها را شاید در همین کانورت‌ها پیدا کنید، که اعتقاد‌شان معمولاً بسیار قلبی تر از ما هست که مسلمان متولد شده ایم.

من تمایلی به ادامه این بحث ندارم.

برای خوشبختیتون دعا‌ خواهم کرد.

کامران
    عاشق همه سال مست و رسوا بادا

ديوانه و شوريده و شيدا بادا

با هوشياري غصه هر چيز خوريم

چون مست شديم هرچه بادا باد

2. 3 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

hamdardiuser (چهارشنبه 05 اسفند 94), mohamad.reza164 (سه شنبه 04 اسفند 94), بارن (چهارشنبه 05 اسفند 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)