به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 اسفند 94 [ 14:55]
    سطح
    3
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    29

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر جونی نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزم
    بابت تاخیر عذر خواهم
    از نظر بنده شما قبل اینکه واسه زندگیت تلاش کنی به آرزوی یه آینده بهتر و یه مرد بهتر و یه زندگیه بهتر میخوای بزنی زیر زندگیت
    هیچ تلاشی واسه درست کردن زندگیت نکردی هرکاری کزدی که اسمشو تلاش گذاشتی بدتر بوده که بهتر نبوده
    اگه نمیخوای ادامه بدی برو به سلامت وقت خودتو برای قانع کردن خودت و تایید بقیه الکی نگیر اگر میخوای زندگی کنی یکم تلاش کن و سختی رو تحمل کن
    شوهر بی مسءولیتو تحمل کن مادرشوهرو تحمل کن بی پولی رو تحمل کن دوری از خانواده رو تحمل کن
    حداقل خودت تلاشتو بکن که مدیون خودت نشی عزیزه دلم
    دل بسوزون واسه زندگیت خودت عزیزم واسه وقتی گذاشتی واسه عمری که رفت واسه عشقی که خرج کردی اصلا در بدبینانه ترین حالت واسه پولی که خرج کردی
    گلم شما منتظری ما بهت بگیم طلاق بگیری یا نه؟امروز نرو دو هفته دیگه هفت صبح برو
    آخه گلم یکم تلاش کسی رو نکشته این زندگیت به ثمر نرسید خدایی نکرده زندگی بعدیت نباید طرز رفتار با آقایونو یاد بگیری
    مشکلت با مادرشوهرتم با زندگیه خوب شما کم کم و با صبر حل میشه با صبرررررر
    هر جایی که همسرت میتونه زندگی براتون تامین کنه همراهش باش هر جا
    والا همسر منم توی دوران عقد فقط در حد هدیه های عیدی و شب چله برام پول خرج کرد و گاهی گل و شام بیرون
    ولی شما دیگه بهش پول تده جایی که هست پول حساب نکن
    وقتی پول نداره چرا خرج اضافی و شام و تاکسی و کاری که مجبور باشی تو دستتو تو جیبت بکنی
    بگو همراهم نیست سرمایه گذاری کردم واسه جهازم از کار کردم خسته ام فقط منتظرم بریم خونمون که با خیال راحت به خودمو زندگیم برسم شوهرم زندگی رو رو انگشتش بچرخونه (حس تامین کنندگی)
    حالا اگرم فردا روزی کار کردی حداقل از الان امیدش به پپول تو نیست البته این حرفا رو با احساس و زمان مهربونی بگو نه وسط دعوا
    بله که مثل قبل باش طلب که ازش نداری که بداخلاق باشی
    باید باید باید از لحاظ عاطفی تامین باشه یک مرد که بتونه به کار و بقیه مسایل فکر کنه و درست انجامشون بده
    بگو به خاطر عشقمون واسه خاطر تو که بهت اطمینان دارم که میتونی واسه عشق بینمون به حرمت عشق میخوام دوباره به هردومون فرصت داشتن همو بدیم و چون حالا شرایط اینجوری شده انتظار دارم که بعد مدتی تقریبا تغییرات رو در شما ببینم والا قبول که آدم نآمید میشه
    من اجبار زمانی برات ندارم برای تغییر کامل اوضلع ولی انتظار سیر صعودی دارم اگه راکد باشه مسلما فایده ای نداره
    طلبکارانه و قلدرانه و از روی رییس بازی حرف نزن دلسوزانه واسه زندگیت بگو واسه همسرت که بهترین دوستته
    بگو یه قدم تو واسه زندگی یکی من
    هر دومون بایر کاری کنیم زندگی دو تا مرد یا دو تا زن نمیخواد زندگی مرد و زن میخواد
    زاستی یه چیزی چرا نگاهت به خونه پدرشوهرته والا من الان تو خونه مستاجری ام ماشینم نداریم پدرشوهر مرحومم سه چهار تا زمین داره و یه خونه که 16ساله خدمت مادرشوهره امید به خدا لز هیچی خدا همینا رو برامون جور کرد بدون حرف ارث و میراث تازه شوهرمم که میگه و نظر میخواد من نظری نمیدم .تو قراره یه عمر زندگی کنی واسه آسایش امروز احترام فرداتو از بین نبر
    اینقدر نگاهت به دست بقیه نباشه لطفا
    به قول مامانم بچسب به شوهرت اونه که واسه پیری و کوریت میمونه
    موفق باشی خانم گل

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیزم
    بابت تاخیر عذر خواهم
    از نظر بنده شما قبل اینکه واسه زندگیت تلاش کنی به آرزوی یه آینده بهتر و یه مرد بهتر و یه زندگیه بهتر میخوای بزنی زیر زندگیت
    هیچ تلاشی واسه درست کردن زندگیت نکردی هرکاری کزدی که اسمشو تلاش گذاشتی بدتر بوده که بهتر نبوده
    اگه نمیخوای ادامه بدی برو به سلامت وقت خودتو برای قانع کردن خودت و تایید بقیه الکی نگیر اگر میخوای زندگی کنی یکم تلاش کن و سختی رو تحمل کن
    شوهر بی مسءولیتو تحمل کن مادرشوهرو تحمل کن بی پولی رو تحمل کن دوری از خانواده رو تحمل کن
    حداقل خودت تلاشتو بکن که مدیون خودت نشی عزیزه دلم
    دل بسوزون واسه زندگیت خودت عزیزم واسه وقتی گذاشتی واسه عمری که رفت واسه عشقی که خرج کردی اصلا در بدبینانه ترین حالت واسه پولی که خرج کردی
    گلم شما منتظری ما بهت بگیم طلاق بگیری یا نه؟امروز نرو دو هفته دیگه هفت صبح برو
    آخه گلم یکم تلاش کسی رو نکشته این زندگیت به ثمر نرسید خدایی نکرده زندگی بعدیت نباید طرز رفتار با آقایونو یاد بگیری
    مشکلت با مادرشوهرتم با زندگیه خوب شما کم کم و با صبر حل میشه با صبرررررر
    هر جایی که همسرت میتونه زندگی براتون تامین کنه همراهش باش هر جا
    والا همسر منم توی دوران عقد فقط در حد هدیه های عیدی و شب چله برام پول خرج کرد و گاهی گل و شام بیرون
    ولی شما دیگه بهش پول تده جایی که هست پول حساب نکن
    وقتی پول نداره چرا خرج اضافی و شام و تاکسی و کاری که مجبور باشی تو دستتو تو جیبت بکنی
    بگو همراهم نیست سرمایه گذاری کردم واسه جهازم از کار کردم خسته ام فقط منتظرم بریم خونمون که با خیال راحت به خودمو زندگیم برسم شوهرم زندگی رو رو انگشتش بچرخونه (حس تامین کنندگی)
    حالا اگرم فردا روزی کار کردی حداقل از الان امیدش به پپول تو نیست البته این حرفا رو با احساس و زمان مهربونی بگو نه وسط دعوا
    بله که مثل قبل باش طلب که ازش نداری که بداخلاق باشی
    باید باید باید از لحاظ عاطفی تامین باشه یک مرد که بتونه به کار و بقیه مسایل فکر کنه و درست انجامشون بده
    بگو به خاطر عشقمون واسه خاطر تو که بهت اطمینان دارم که میتونی واسه عشق بینمون به حرمت عشق میخوام دوباره به هردومون فرصت داشتن همو بدیم و چون حالا شرایط اینجوری شده انتظار دارم که بعد مدتی تقریبا تغییرات رو در شما ببینم والا قبول که آدم نآمید میشه
    من اجبار زمانی برات ندارم برای تغییر کامل اوضلع ولی انتظار سیر صعودی دارم اگه راکد باشه مسلما فایده ای نداره
    طلبکارانه و قلدرانه و از روی رییس بازی حرف نزن دلسوزانه واسه زندگیت بگو واسه همسرت که بهترین دوستته
    بگو یه قدم تو واسه زندگی یکی من
    هر دومون بایر کاری کنیم زندگی دو تا مرد یا دو تا زن نمیخواد زندگی مرد و زن میخواد
    زاستی یه چیزی چرا نگاهت به خونه پدرشوهرته والا من الان تو خونه مستاجری ام ماشینم نداریم پدرشوهر مرحومم سه چهار تا زمین داره و یه خونه که 16ساله خدمت مادرشوهره امید به خدا لز هیچی خدا همینا رو برامون جور کرد بدون حرف ارث و میراث تازه شوهرمم که میگه و نظر میخواد من نظری نمیدم .تو قراره یه عمر زندگی کنی واسه آسایش امروز احترام فرداتو از بین نبر
    اینقدر نگاهت به دست بقیه نباشه لطفا
    به قول مامانم بچسب به شوهرت اونه که واسه پیری و کوریت میمونه
    موفق باشی خانم گل
    مرسی حرفاتون روم تاثیر مثبتی گذاشت حتما بهتر سعی میکنم فکر کنم
    دلیلش اینه ناامید شدم و سرد!

والا من چشم به مال پدر شوهرم ندارم چون هر موقع پیشنهادی دادم گفته پول میخواد منم گفتم میگی چیکار کنیم ؟؟ خودش بیشتر چشش به دست مادرشه تا کمک حالش بشه
    وگرنه من از خدامه رو پای خودش بایسته

البته خونوادم کمی مثل اینکه روم تاثیرات منفی گذاشتن و مادی به قضیه نگاه میکنن اما نه بیش از توان شوهرم و خونوادش

مادر خودمم دهن بینه و صبر و قرارم نداره میره یه عروسی میاد کلی بحثمون میشه

میگه همه فامیل میگن پس که یه عروسی ؟ هر چند گاها جوابشو میدم میگم ما برای مردم که زندگی نمیکنیم باید شرایط جور شه

مادرم و خواهرمم میگن این خونه واده عین خیالشون نیست

آخه تو عیاد حضورا خونوادش اصلا تا حالا نیومدن که لااقل به خاطر احترام به خونوادم

یه مدت که باباش مریض بود بعد فوت شدنشم مادرش عزا نشین شده

راستش همه به این نتیجه رسیدیم که خونوادش اصلا برای من و خونوادم ارزش قایل نیستن و دوستم ندارن با توجه به برخورد هاشون

چون اعتقاد به این دارن که وقتی مردی میره از شهر دیگه زن میگیره ، به خاطر احترام در حد توانشون باید سعی کنن رسم و رسوم رو رعایت کنن

وقتی اینجوریه من چطور دل به زندگی ببندم

جورشم هر از گاهی شوهرم کشیده هر از گاهیم اصلا سر در نیاورده و به روش نیاورده

خودم گیجم خواستم مشورتم کنم هم هر کس یک حرفی زد گیج تر شدم
    ویرایش توسط mythicalgirl : جمعه 30 بهمن 94 در ساعت 02:58

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)