سلام به همه دوستان
برادر عزیز کاملا درکتون میکنم. حق دارید ...حق دارید ک انتظارر داشته باشید محبتتون رو تلافی کردن پیش کش، لااقل ی عکس العملی نشون بدن
ک یعنی ما فهمیدیم الان شما دارید به ما محبت میکنید ...
اگر هم بگید ک دیگه فایده نداره ...واقعا هم اب باید از خود چشمه بجوشه با اب ریختن توش پر نمیشه
منم نمیدونم چرا بعضی ها مدلشون اینطوریه؟ (حتما الان اونها هم میگن ای بابا چرا اینها اینجورین؟)
حالا شاید خانواده همسر شما همچین انتظاری رو هم از شما نداشته باشن (سر مسائلی ک مطرح کردین مثلا)
اما ببینید ما چی میکشیم وقتی طرف خودش هیچ ادابی رو رعایت نمیکنه ولی ...ولی دائم انتظار داره ک شما رعایت کنید!!!!!!!
ببینید ما چی میکشیم از دست اینها...
فک میکنم یکم هم خودمون باید تغییر رویه بدیم . به قول شیدا جون ما مهر طلب هستیم کمی البته .(اگه همه مثل ما بودن ک دیگه دنیا میشد بهشت. مگه نه اینکه به قول دکتر فرهنگ ادمها بلا استثنا دوست دارن دیده بشن و تشویق بشن؟
ما انتظار داریم ک
هر کسی وظیفش رو بدونه. موقعش تشکر کنه . باعث زحمت کسی نشه کارش رو به دوش کسی نندازه .مزاحم کسی نشه وو....حق کسی رو ضایع نکنه و نخواد ک حقش ضایع شه)
مامانم این جور موقع ها میگه خب اونها مثل ما اهل تشکر یا ...نیستن. خوبه ک ما از اونها عبرت بگیریم ادب از ک اموختی از ...(البته حالا مثال تشکر رو زدیم سو تفاهم نشه ک یعنی ما محبت میکنیم تا ازمون تشکر کنن ...نه...مسئله چیز دیگه ایه
به قول دوستمون باید زیر پوستی تغییر کنیم یا همه محبتمون رو برای کسی ک هنوز کامل نشناختیمش رو نکنیم ک بعد هم سر خورده بشیم.خوب میگن ک برای کسی بمیر ک برات تب کنه
یا دلخوریهامون رو نگه داریم نگه داریم بعد ی جا ک اتفاقا اصلا هم جاش مناسب نیست مثل اتشفشان فوران کنه
ما با کسایی ک مثل خودمون هستند خیلی خوب ارتباط برقرار میکنیم و از دوستی با هاشونم راضی هستیم
اما میتونیم کمی از منفعل بودنمون کم کنیم
مثلا تو همین مثال گوشت قربونی ک زدین...ما ک واقعا نمیخواییم اونها از ما تشکر کنن ما میخواهیم ک موجب خوشحالی عزیزانمون بشیم و اونها هم مارو تو این خوشحالیشون
شریک کنن.یا مثلا مطمئن بشیم ک اونها این پیام رو گرفتن ک ما میخواستیم
روابط فامیلی گرمتر بشه اونها هم برای این صمیمیت قدمی جلو بذارن و بهانه ای بشه با یک تلفن روابط رو صمیمی تر کنیم صدای هم رو بشنویم ...
وگر نه ک جا ی گله هم نبود ک از ی روستای دیگه
گوشت و نگه داری و بعدشم بفرستی برا فامیلها تو ی شهر دیگه و...
بعضی وقتها هم طرف قصد بدی نداره واقعا متوجه نیست
خب اینجور موقع ها میتونیم متوجهشون کنیم مثلا مامان بگن
ببخشید ها اون روز اگه گوشت هم کم شد...راستی عروسم گوشت مامائینا رو بردین؟زود ببرین بدین و... از این حرفا...
اون وقت طرف هم میگه راستی خیلی ممنونزحمت کشیده بودین و...
ولی میدونم ک میدونید تغییر خودمون اسونتر تا تغییر دیگران
ما هم تو این دلخوری یکم مقصریم شاید زیادی احساساتی هستیم یا واقعا مهر طلبی زیادیه فک میکنیم حق با ماست و ...
به هر حال تاپیکتون رو دنبال میکنم تا شاید مشکل خودم هم حلشه
شما به دنبال خوشبختی هستید و اون رو تو دستاتون دارید
فقط کمی بشتر از خواسته ها و احساساتتون با همسرتون صحبت کنید
ایشالا ک حل شه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)