به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 فروردین 96 [ 23:18]
    سطح
    31
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 144
    Overall activity: 36.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 63 در 32 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara9595 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من خواستگار مناسبی تا الان زیاد نداشتم، با توجه به اینکه خودم شرایط نسبتاخوبی دارم،
    نمیدونم اشکالی تو رفتارم هست؟ کلا زیاد اهل خودنمایی و جلب توجه نیستم، این را تو تست شخصیت،مشاور هم بهم گفت
    شاید تا الان یه خواستگار بوده ، که در حدی بوده که باهاش صحبت کردم که اونم به توافق نرسیدبم
    خودم از نظر پوشش معمولی هستم، قیافه معمولی، شاغلم و وضع مالی خودم هم بد نیست
    حداقل این را میدونم نسبت به خیلی از دخترها موقعیت بهتری دارم، اصلا این حرف را از سر غرور و فخرفروشی نمیگم و خدا را هم به خاطر همه داشته ها و نداشته هام شاکرم
    کم کم دارم به این نتیجه میرسم پسرها شاید اعتماد به نفس و جرات خواستگاری را ندارند!
    سلام دوست عزیز،من نمیدونم شما چند سالته اما میخام یک چیز رو براتون بگم.من خودم 29 سالم هست،درسم رو تا مقاطع تکمیلی ادامه دادم،سربازیمو رفتم،الانم چند سال مشغول به کار هستم،شغلمم شان اجتماعیش خوبه و جز کمک خدا و همت خودم کسی رو هم ندارم!!نه پدر پولداری نه خودم خیلی پولدارم و.......تا الانم تونستم سرمایه تشکیل یک زندگی رو فراهم کنم،اهل هیچ کار خلاف عرفم نبودم...نه اهل دختر بازی،نه دود( حتی قلیونش) ونه خیلی چیزهای دیگه و شکر خدا سالم هم هستم و خدا همه نعمتهاشو کامل بهم داده..اما برا هیچ دختری خودم جلو نمیرم دیگه..میدونی چرا؟؟؟چون تا الان نزدیک 7 یا 8 مورد به طرق مختلف معرفی شدن جواب منفی دادن...چرا؟؟چون یکم لاغرم!!!چون لاغرم خانمها خوششون نیومده!!!حالا اینکه دارم ورزش حرفه ای میکنم،اینکه سالمم،اینکه خیلی چیزهای دیگه دارم مهم نیست اما لاغریه مهمه!!!اخرین موردشم توسط یک معرف به هم معرفی شدیم طبق خواسته های من از همسر ایندم و طبق خواسته هایی که اون خانم از همسر ایندش داشت!!!مثلا به زبون خانم شغل اما به بعد از یک جلسه دیدن و به 24 ساعت نکشیده و تحصیلات و اینکه اصلا طرف اهل دود نباشه و با خانواده باشه و... براش مهم بود..مثلا............یک جلسه هم رو دیدیم و صحبت کردیم و به 24 ساعت نکشیده خانم بهم پیام داد در کل فکر میکنم مناسب هم نباشیم...منم گفتم به سلامت!!!!ا حالا خود خانم یه دختر کاملا معمولی بودند ( گفتم تا بدونید طرفم سیندرلا نبود)از من ناراحت نشیدا خیلیهاتون حقتونه مجرد بمونید!!! اه و ناله نکنید و اسم خدا رو هم الکی وسط نیارید...وقتی دنبال شاهزاده هستید خب شاهزاده دنبال بالاتر از خودشه و سمت شما نمیاد که !!!حالا این خانم یک نمونه بود براتون گفتم مورد های دیگه هم هر کدوم به یک بهانه ای رد کردند!!!خب عیب نداره..من پسر هستم..اصلا ازدواج هم نکنم چیزی نمیشه اما شمایی که شعار میدید دنبال پسر سالم و خوب و... هستیم اما نیست و بر اینه ازدواج نکردیم فقط دارید شعار میدید...زیاده خواهید..دیدم نوشتید پسرا جرات خواستگاری ندارن بهم فشار اومد جوابتونو ندم...من یه ادم خجالتی هستم که مهمون اشنا میاد خیلی با تعارف برخورد میکنم و کلا ادم خیلی راحتی نیستم...شما فک کنید این ادم که تا حالا پیشنهاد دوستی به یه دختر نداده دلشو به دریا زد خودش رفت از یه دختر خواستگاری کرد ( جوری که خود دختر خانم بهم گفتند شهامتتو تحسین میکنم)اما خانم گفت نه....فکر کنید این ادم توی مورد اخر حتی به مادرمم گفتم کسی برام معرفی شده برای ازدواج و این اولین بار بود که اسم ازدواجو پیش مادرم میاوردم و خانم فکر نکرده گفتند نه...من ناراحت جواب منفی نیستم..ناراحت اینم همه فقط اهل شعار دادن هستن و توی عمل چیز دیگه میبینیم...خب با این توضیحاتی که دادم زن میخام چیکار!!!منم شخصیت دارم برای خودم !!برای چی شخصیت و عزت نفس خودمو همش زیر سوال ببرم.منم دیگه پا پیش نمیذارم برا کسی..دخترای که وضعشون جالب نیست و به درد ازدواج نمیخورن که تکلیفشون معلومه..منی که دنبال دختر خوب بودم خوباشم دیدم!!!یه مشت دختر پر توقع که فقط شعار میدن!!بله خانم اگر میبینی خیلی پسرها جلو نمیان دیگه چون زده شدن از ازدواج.چون جوری برخورد کردید رغبت ازدواجو ازشون گرفتید،حالا کنار اینا مشکلات اقتصادی و معیشتی و... رو هم اضافه کنید...نتیجش این میشه که اما ازدواج تو جامعه میاد پایین
    ویرایش توسط captive : یکشنبه 05 مهر 94 در ساعت 16:00

2. 2 کاربر از پست مفید captive تشکرکرده اند .

baitollah-abbaspour (سه شنبه 07 مهر 94), sepanta1990 (یکشنبه 05 مهر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)