به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 573

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 دی 98 [ 13:15]
    سطح
    73
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    894

تشکرشده 1,236 در 375 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه بانو نمایش پست ها
    خدای خوبم کاش پدر عزیزم حالش خوب خوب بشه...کاش پر از آرامش بشه...
    من دلم خیلی گرفته ست ... بابای من گناه داره خیلی زجر می کشه

لعنت کنه خدا صدامو که مسبب تمام بدبختی هاست تو سن 27 سالگی قرص اعصاب می خورم

حالا دیگه مثل قبلنا واسم مهم نیست چه اتفاقی افتاده اما از اینکه بابا عذاب وجدان می گیره من نمی تونم تحمل کنم

دیگه منتظر نمی مونم بابا بیاد جلو ! خودم پیش قدم می شم...حالا من دیگه قوی ام...دیگه نباید ببرم

بابا همه ی دنیامه...با تمام وجود دوستش دارم ...خدا جونی هواشو داشته باش
    سلام سرکار خانم فاطمه بانو

به طور عادی زن ها پر احساس تر هستن ولی توی یک شرایطی لازم میشه که برای ثبات زندگی از احساس تشون کمی چشم پوشی کنن و با عقل شون پیش برن ، در کنار ایمان و توکل به خدا مهمترین عامل قوی بودن گوش دادن و عمل کردن به کلام عقل و مشورت گرفتن از عقلا است و برای ما آدم های معمولی و کم مهارت احساساتی بودن درست روبروی عقل هست .

بارها دیدید که امروز یه احساس دارید که واقعا عمیق هم هست ولی با یه اتفاق کوچیک کاملاً احساس تون دگرگون میشه و در تضاد کامل با احساس قبلی قرار میگره ، پس ثبات که یکی از مهمترین فاکتور های قوی بودن هست در تعارض با عقل هست و اساسا احساسات به تنهایی قرین با تضاد و بی ثباتی هست.

پس تبدیل به یه آدم بی احساس بشیم؟
    معلوم هست که نه ، ولی باید یاد بگیریم از عقل مون در کم و کیف مهار و مخصوصاً قضاوت های احساسی مون کمک بگیریم.
    اون سه تا خطی که براتون قرمز کردم از یه طرف نشونه سلامت احساسات انسانی هست ولی کاملاً و البته با توجه به سوابق شما یه عیب بزرگ داره و اون این هست که مهار عقلی در اون نیست و این شما و اطرافیان تون رو دچار مشکل میکنه.

اولا عقل میگه چه اهمیتی داره که توی این سن قرص اعصاب میخورین ، مهم سلامتی هست و به بقیه هم هیچ ارتباطی نداره.
    ثانیا ،عقل میگه همون طور که باید به پدرتون احترام میذارین روابط خودتون رو بر اساس شخصیت ایشون باهاشون مدیریت کنین این هم یه ثبات و اطمینان ارتباطی به طرف مقابل تون میده و هم شما دچار سرگردانی در رفتار و احساسات نمیشین و با یه عصبانیت پدرتون هم به قطب مخالف این احساسات نمیرین

اگر واقعا نمیخواید ببرید حتما حتما باید توجه یه ابعاد شخصیت پدرتون در کنار احترام عمیق به ایشون یاد بگیرید روابط تون رو در سطوح مختلف با پدرتون و کلا اطرافیان تون هر کدوم به فراخور شرایط خودشون مدیریت کنید این جور واقعاً قوی میشین ، پس اگر میخواین پیش قدم بشین یا هر چیز دیگه یاد بگیرین حدود روابط تون برای کمک به خودتون و اطرافیان تون باید چه جوری باشه.

اگر نه عقل به مستی فروکشد لنگر
    چگونه کشتی از این ورطه بلا ببرد

2. 4 کاربر از پست مفید hamed-kr تشکرکرده اند .

فاطمه بانو (جمعه 03 مهر 94), فرشته مهربان (جمعه 03 مهر 94), یاس پاییزی (جمعه 03 مهر 94), مصباح الهدی (جمعه 03 مهر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)