واقعا آره ....
درد و رنج واسه همه تو زندگی همه هست ....
من خودم از نالیدن بیزارم. خونه بعضی اقوام میریم یوقت شروع کنن به نالیدن گوشامو میگیرم(زیرپوستی-نمیشه با دستام گوشامو بگیرم جلوشون
) تا مبادا ذهن منم پرشه از این حرفا و منم عادت کنم به این حرفا و یادبگیرم ....از شش سال پیش نالیدن رو کم کم گذاشتم کنار...
میگین پس حرفمونو به کی بزنیم اینهمه حرف میمونه توی دلمون غمباد میکنه...بنویسین ... برا خودتون... حرف بزنین با خداتون ... و به انسانهای دیگه فقط محبت و مهربونی بدینباور کنیم دنیامون بهشت میشه
فارغ از شعار زدگی.. هممون از این حرفا بلدیم ... انجام بدیم میبینیم کارسازه.
اصلا آدم بره تو کار فضای مثبت کی وقت میکنه به چیزای منفی فکر کنه ؟!
یجایی خوندم میخوای خوشبختی و موفقیت سراغت بیاد دور و برت رو با آدم های خوشبخت و موفق پرکن... من چون کمتر کسی رو با این ویژگی سراغ داشتم (از لحاظ در دسترس بودن ) آدم های اطراف من شدن نویسنده های کتاب های موفقیت و مثبت اندیشی... باهاشون دوس شدم باهام حرف زدن ازشون یادگرفتم انجام دادم و از دوستی باهاشون لذت بردم... همیشه جاشون محفوظه تو خونمون تو اتاق من بهترین جاش
-من این تایپیک نه فقط برای خودم بلکه برای همه کسایی که مشابه شرایط من هستن ایجاد کردم خیلیا یه ایده و پیشنهاد مناسب نیاز دارن تا با توانایی و شرایط خودشون بسنجن و زندگی بهتری بسازن با یک تصمیم قاطعانه ...
و اینجاست که "هم اندیشی" دوستان "همدردی" میتونه موثر باشه نباید حتما که درد رو بزرگ کنیم و بعد برای اون راه حل براش بگردیم...
هیچ کس از یک جا نشستن و بدون تلاش به جایی نرسیده ...(حالا نگین اونایی که ارث زیاد بهشون رسیده چی ؟ باور کنین اونام تلاش موثر نداشته باشن همشو به باد میدن و در آخر به جایی نمیرسن- بدتر از قبل هم میشن )
جوون ایرانی همینه ...
ممنون ...جالبه . فقط سوالی که دربارش برام بوجود اومد اینه که :لازمه های اینکار "برنامه نویسی اندروید" چیه ؟ چه کارایی لازمه تــــــــا قبل از عرضه انجام بدیم ؟! در مورد عرضه اش میشه بیشتر توضیح بدین بازم ممنون
ممنونم از هردوعزیز .... تجربه ها و گفته هاتون رو به ذهنم میسپارم و برای طرح اصلیم حتما استفاده میکنم.
ممنون ...همچنین شما...
- دوس دارم بدونم شما چه کارهایی رو پیشنهاد میدین؟ که میشه انجام داد برای کسب درآمد ( کوتاه مدت-پاره وقت )
و یه سوال دیگه چه کارهایی رو میشناسید که بشه مثلا سه روز در هفته انجام داد؟!
مشتاق شنیدن پیشنهادهای بیشتر همدردی های عزیز هستیم ...

-نمیشه با دستام گوشامو بگیرم جلوشون
باور کنیم دنیامون بهشت میشه
فارغ از شعار زدگی.. هممون از این حرفا بلدیم ... انجام بدیم میبینیم کارسازه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)