سلام دوستان
ببخشید متن طولانی من اذیتتون کرده
دلیلی که منو میکشونه اونجا تعریفای اون از لباسم و زیباییم هست توجه اون به حرفام گوش دادن به حرفامو
راهنمایی کردنش اینکه من همیشه دنبال مطالب روانشناسی بودم اینم از این ویژگی استفاده کرده و من
همش دنبالشم بااهاش حرف بزنم!! روک اینارو گفتم که بتونید راهنمایی کنید
ولی امروز بد جور عذاب وجدان گرفتم از بعداز ظهر اخه باز یه کار اشتباهی کردم به مغازه یه پسره بیرون برم سر
میزنم همینطوری صحبت میکنیم ایندفه یه جوری برخورد کرد حس کردم مزاحمم انگار زبونم لال یه فاحشه ام که
داره بهش پا میده یعنی روک گف تواینجا وایستادی میدونی همه فکر میکنن دوس دختر منی برا من بد نمیشه
بر ا خودت بد میشه حداقل یه چرخی بزن لباسارو نگا کن بعد خودشم رف بیرون مغازه منم دیدم رف از اونجا رفتم
ولی باز از اینکه کسیو ناراحت نکنم باهاش خدافظی کردم بیرون از مغازه درحالی که نباید خدافظی میکردم مردم
فک میکنن دوس پسرمه!!! قبل این حرفا بحث از دوستی دختر و پسر شد اون گف پسرا دخترارو فقط برا کردن
میخوان که بکنن پاسش بدن به یکی دیگه یا ولش کنن برن سراغ یکی دیگه از دختره هم فیلم میگیرن و پخش
بعد گف خیلی از دخترای خوشکل دیدم گفتن که اره این خرابه!!
اینارو که شنیدم حس بدی بهم دس داد وای یعنی این میفهمه من با کسی هستم وای یعنی منم مث
اونام؟؟؟یه روزی مث اونا
بعد عذاب وجدان دارم امروز دکتر پیشرفت کرد از این پیشرفتش ناراحتم یه جور خورد کردن من بود اون اصلا
ارزشی برام قائل نیس و میدونم منم اولین کسی نیسم که طعمه اش شدم
ناراحتم از اینکه یکی نیاز مالی یا مشکل روحی داره تشخیص بده و از این مشکلش سواستفاده شه!!!
کاش این چشمام کور نشه کاش برا این دکتر تا این حد خوشبین نباشم اخه تا کی!!! حالا که به این مرحله
رسیدم چیکار کنم؟وقتی فکر میکنم یهویی ولش کنم تا زنگ میزنه بدون فکر میرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)