تو رو به خدا قسم میدم از حقت نگزر داداش من اینو با چشمان گریه مینویسم داداش از حقت دفاع کن بعد پشیمون میشی اگه دفاع نکنی داداش اینا میخوان فشار بیارن تا تو تسلیم شی داداش اصلا به هیچ وجه تسلیم نشو داداش کسی که میخواد طلاق بگیره باید با شرایط تو کنار بیاد چرا داداش منفعل هستی چرااااااااااااااااااااااا اااااااا داداش برو حتما خونه رو خالی کن جای دیگه خونه بخر با شرایط نرمالتر بعد اگه خانم اومد زندگی نکرد برو دادگاه بگو ایشون تمکین من نیست که نفقه بدم دادخواست بده داداش حتما با وکیل جلسه بزار وتمام شراطتتو بگو چرا اینقدر ضعیف هستیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط داود.ت نمایش پست ها
یک ریال پول بهش بدی ، بعدا خراب تر می شی
نفقه رو هم گفتم ، برو بگو رابطه جنسی اجازه نمی ده و ... ! راحت می شد ثابت کرد
برو شکایت کن برای عدم تمکین
طلاق هم خواستی بگیری هیچی بهش نده ، یه ماشین دادی زیادش هم بوده
اینقدر ضعیف نباش ، اگه می خواهی ادامه بدی برای تلاش ! بده
ولی اگه خواستی تمام کنی با ذلت ( ز ؟ ) تمام نکن !
احمق نشی برای اینکه مثلا ثابت کنی که دوسش داری چیزی بهش بدیا ! یا گولت نزنه و احساساتی بکنه تو رو !

دیدی بدون پول قبول نمی کنه برو عدم تمکین بزن و بیفت دنبال زندگی جدیدت ! مهریه رو هم قسط بندی کن و بهش بده ولی طلاقش نده !
اگر هم خواستی طلاق بدی ، تمام پولی که بهش دادی رو ازش پس بگیر و بعد طلاق بده
درود بر شماااااااااااااا داداش یک مقدار زرنگ باششششششششششششش با این قوم ظالمممممممممممممممممممممم ممممممممم یزید