به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 72

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 خرداد 01 [ 15:58]
    سطح
    55
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 73 در 45 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دلسا نمایش پست ها
    ممنونم از وقتی که گذاشتید.
    خیلی دوست دارم یکی دو روز خونه نباشم ولی شرایط خونه بقیه خواهر برادراش جوریه که مادرشوهرم نمیتونه بره و بمونه. البته واسه یکی دو روز خوبه
    که اونم کسی نیست که بخواد بیاد خونه من بمونه پیشش.
    هفته ای یا ده روزی یه بار میان واسه یکساعت و میرن. ماشاله زبونش رو هم دارن ارزش و احترامشون هم بیشتره. هر کدوم هم یه بهانه جور می کنن. وقتی مادرشوهرم خونه یکی دیگه از بچه هاش بود من هر روز یا یک روز در میون میرفتم پیشش گاهی غذا می بردم و ... .
    ترجیح میدم خودم بمونم ولی ازشون نخوام بمونن. مثلا یه بار یکیشون مونده بود که برم آرایشگاه. بعد نیم ساعت هی زنگ میزد منم نمیتونستم جواب بدم به شوهرم زنگ زده بود شوهرم هم به من که تو کجایی؟ قرصای مادرم کدومن؟ شام داره و ...
    چند مورد دیگه هم دیدم که ازشون نمیخوام بمونن.
    خواهرشوهرم دو روزی یه بار میاد که اونم شاغله و نمیتونه زیاد بمونه. منم اگر بخوام برم بیرون باید توی همون یکی دو ساعتی که اون اینجاست برم.
    خیلی دوست دارم دوباره روحیه ام رو بدست بیارم ولی نمیتونم. خودم میخوام خودمو درمان کنم که اونم تا یه چیزی می بینم عقبگرد می کنم.

دیگه مثل قبل دوستش ندارم . روز به روز داریم از هم دورتر میشیم.
    البته منکر این نمیشم که توی بعضی چیزاش خیلی بهتر شده. فقط همین یه مورد خیلی روی اعصابمه.
    وقتی نمیاد سمتم یعنی دوستم نداره. چون خودارضاییشو که داره. گوشیش هم پر از فیلم و عکسه. پس مشکل از منه.
    متاسفانه بدترین نوع مشکل رو داریم.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام دلسا جان خوبي؟منم مثل تو بعد از فوت پدرشوهرم مادرشوهرم توي خونه خودش تنها نميمونه با اينكه مريضي خاصي نداره ولي همش خونه دخترها و پسرهاش هست و به علت اينكه برنامه خاصي وجود نداره هم خودش و هم بقيه معذب هستند به نظر من با توجه به اينكه مادرشوهر يا پدر شوهر بزرگ فاميل هستند بايد در هر شرايطي احترامشون نگهداشته بشه به نظر ميرسه شما توي دل خودت راضي نيستي مادرشوهرت هميشه پيش شما باشه و اين عدم رضايت رو توي دلت نگهداشتي و به هيچكس نميگي و اين اصلا درست نيست حتما راه چاره اي هم وجود داره چرا مادرشوهرت خونه شما فقط راحته؟ به هر حال فرزندان ديگرش هم وظايفي دارند و هركدام سهمي هم دارند به نظر من با برنامه ريزي ميشه كاري كرد كه شما هم احساس آرامش بكنيد.مثلا من با توجه به اينكه شاغل هستم مادرشوهرم آخراي هفته خونه ما ميمونه (درسته كه واسه من دو روز تعطيلي هم خيلي مهمه)ولي خب اگر اعتراض هم بكنم هم شوهرم ناراحت ميشه هم حق ديگران ضايع ميشه يا وقتي ما ميريم مسافرت روزاي آخر هفته خواهرشوهر و برادرشوهرام مسوليت نگهداري مادرشون رو دارند به هر حال هر كسي سهمي بايد داشته باشه درسته كه بزرگتر ها روي سر ما جاي دارند ولي اينطوري كه رضايت نباشه اصلا درست نيست كه.شما بايد با شوهرت يا برادر شوهرت يا ديگران حرف بزنيد و مشكلتون رو مطرح كنيد.در مورد خودارضايي بايد باشوهرتون حرف بزنيد و از دردسرها و از گناهي كه داره براش حر بزنيد با محبت رفتار كنيد چندبار گفتم مردها خيلي تيز هستند كوچكترين اخم و عصبانيت شما توي مسايل ديگه رو يغريزه جنسي همسرتون تاثير ميزاره و روابط جنسي رو سرد و كم ميكنه مثلا شما سر دخترت داد ميكشي مطمنا روي شوهرت و احساسش تاثير داره.اگه خونه داري يكم از كارهاي خونه رو كم كن هر روز جارو كشيدن واقعا نيازه؟اين نظر شخصي من هست هيچوقت به خاطر ديگران از برنامه خودت نگذر.اول اولويت رو بده به خودت و بچه و شوهر و به همين ترتيب برو به بقيه برس.اگه تونستي سعي كن يك كاري پيدا كني من هيچوقت نميتون تصور كنم كه صبح تا شب توي خونه بمونم و كار خونه انجام بدم چون ميشه توي 3 يا 4 ساعت كارخونه و آشپزي رو تمام كرد.به هر حال اگه فاميلهاي ديگرت هم شاغل هستمن عصرها و روزهاي تعطيل كه سر كار نميرن ميتونن از مادرشوهرت مراقبت كنن

2. 2 کاربر از پست مفید elsay تشکرکرده اند .

دل آرا (یکشنبه 03 آبان 94), ستاره زیبا (دوشنبه 06 اردیبهشت 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)