به نظر من بهتره توی این دورهمی شرکت کنید.قرار نیست که همه انسان ها مثل هم باشند.شاید این مرتبه شما قضاوت اشتباه کرده اید و دوستتان ناخواسته و یا حتی از روی خیر خواهی شما رو رنجونده باشه.ضرر نداره.امتحانش کن . حداقلش اینه فرق دوست ودشمن خودتونو متوجه میشید.مگر اینکه حس کنید با قدم گذاشتن به این مهمانی خدای نکرده حالتون دوباره بد وبدتر بشه که در این صورت توصیه نمیکنم. به این بیاندیشید که چه دستاورد بزرگی انتظار شما را میکشد.شناخت دوستانی که در مورد شما قضاوت اشتباه می کنند بی آنکه متوجه باشند چه آسیبی را به شما وارد میکنند.حالا خواسته یا ناخواسته٬از سر بغض وکینه یا از روی حب و دوستی فرقی نمیکند.چیزی که اهمیت دارد این است که آنها باید دست شما را بگیرند حتی اگر به ظن خود شما را تقصیرکار یا حتی گناهکار تشخیص داده اند.فکر نمی کنم کنار گذاشتن چنین دوستانی کار چنان دشواری باشد.خواهرم شما باید یاد بگیری که انسان ها همان طور که احتیاج به دوست داشتن دیگران دارند گاهی اوقات لازم است از فرد یا افرادی متفر باشند تا شاید اندکی از سنگینی لحظات کاسته شود.سعی کن درون خودت شاد و آرام باشی مهم نیست بیرون چه اتفاقی میافتد.بزار هر چه می خواهند بگویند.واگذارشون کن به خدا.اون خودش خوب میدونه باید چه کار کنه.همه ما کم و بیش از دور یا نزدیک شاهد موارد زیادی از این دست بوده ایم.خدا راحت از سرشون نمیگذره.شاداب و سر زنده باشید. با توکل بر خدا قدم بر دارید.مطمعن باشید آینده از آن شماست.دعاگوی شما هستم.یا علی