خیلی ممنون که همچنان دارید ادامه میدید انشاالله که خدا هم کمکتون میکنه
این حق شماست که بخواهید همسرتون محجبه باشه ، اما حجاب که در بند چادر نیست ، چه بسیار خانومهای مانتویی که خوش حجابن و چه بسیار خانومهای چادری که بد حجابن
من خودم قبلا وقتی میخواستم مانتو بخرم و تمام مانتوها اندامی بود مانتوی مورد نظرمو میخریدم و با چادر میپوشیدم اما حالا مانتوها اکثرا گشادن و هم میشه خوش تیپ بود و هم خوش حجاب ،
همسر منم عاشق چادرن اما من برای محل کارم که افراد مذهبی و نخبه دارن ادارش میکنن با تیپ اداری و بدون چادرم چون حجابم کامله و با چادر با وضعیت اتوبوس و مترو و پشت میز واقعا سخته
اما دوست ندارم وقتی خودم حجاب دارم همسرم با من سر چادر تغیر رفتار بده ،از طرفی در این شرکتی که افراد همه بسیار مذهبی ان من چادر ندارم و اتفاقا بیشتر از بقیه مورد اعتماد و احترامم چون ملاک متانته حجابه نه چادر .
حالا همسرم بیاد بگه سرکار حتما چادر سرت کن ، منم فکر میکنم اصلا این همه متانتو حجابو نمیبینه و فقط میخواد حرفشو به کرسی بنشونه و غالب خانوما همین فکرو میکنن مخصوصا برای میهمانی و عروسی و.. که
خوب اگه غالب اقوام مذهبی نباشن سخت ترم هست
در ضمن ایشون لاک میزنه شما نگو من نمیخوام ، دستشونو ببوسید و بگید چقد به دستات میاد چقد زیبا، اما میشه این دستای قشنگ فقط مال من باشه؟ میشه فقط
توی خونه خودمون بزنی اگه فکر میکنی میخوای بری بیرون نزنی یا اگه زدی پاک کنی ؟ با لحن خواهش و عشق و ذوق کردن به دستاش ، نه با لحن زیرپا گذاشتن حرف شما ،اما شما اونو میکوبی وقتی
داره میگه واسه شما این کارو کرده ، تازه اینطوری خانوم که از حرف شما غیرت و دوست داشتن و.. را برداشت نمیکند بلکه با این رفتارتون این به نظر میرسه که خوب لاک زدی مثلا حالا دستت چه فرقی کرد؟
به جز جلف بازی؟ و خلاصه ازین فکرا الان متاسفانه در خیابانها باشگاهها دانشگاهها آرایشگاهها خانوما سراپا گریم شده آرایش شده هستند و یه خانوم وقتی این همه زنان جذاب میبینه و اینو درنظر میگیره که
اگه من الان زیر این همه آراستگی و آرایش بودم میشدم حوری
اما افسوس که الان همسرم اینارو با این آرایش میبینه و منو با این آرایش !! و فکر میکنه اونا جذاب و زیبا هستند . از طرفی خوب خانوم ها دلشون آب میوفته و بخاطر اعتقاداتشون نمیتونن اون ناخن کاشتنو
مژه کاشتنو غیره را داشته باشن پس به همون لاک قناعت میکنن حالا آقای شوهرم بیادو این دستهای لاک زده را اینطور سرکوب کند و بجای بوسیدنش و ذوق کردن بهش بگه من نمیخوام مگه نگفتم نزن
میبینید شما چه فکر میکنید و در باطن چه اتفاق دیگه ای میافته؟؟![]()

از طرفی در این شرکتی که افراد همه بسیار مذهبی ان من چادر ندارم و اتفاقا بیشتر از بقیه مورد اعتماد و احترامم چون ملاک متانته حجابه نه چادر .
، اما میشه این دستای قشنگ فقط مال من باشه؟ میشه فقط 

علاقه مندی ها (Bookmarks)