دوست عزیز
به نظر من با تجربه - با فکر و با درایت میتوانید این مشکل را مدیریت کنید مثلا
1- از موضاعات و مباحث چالش بر انگیز تا حد ممکن دوری کنید.
2- خطوط قرمز همسرتان را رعایت کنید و از رفتارها- صحبتها و حرکات حساس و تنش زا جدا خودداری کنید.
3- در موقع عصبانیت همسرتون سریعا محیط را ترک کنید و خودتون را مشغول به کار یا فعالیتی دیگه کنید.
4- بهیچوجه بحث را ادامه ندهید و پاسخ صحبتهاشون را ندهید و پرده و حریم عفت کلام بینتان را پاره نکنید تا حرمت و احترام بینتون محفوظ باشد حتی اگر این تلاش یکطرفه و تنها از طرف شما باشد.
5- اگر ایشون به هر نحو این رویه را ادامه دادند تا چند روز باهاشون سرد برخورد کنید بهیچوجه قهر نکنید ولی کمی سرد
و بیتفاوت باشید.
6- اگر علت سرد بودن و کم توجه ای شما رو پرسیدند بگید برایم سخت است که براحتی صحبتهای شما رو فراموش کنم
و با شما مثل سابق گرم و صمیمی شوم و همچنین نگران فرزند آینده مون هستم که این رفتارهای شما چه تاثیری روی
تربیت او خواهد داشت و چگونه الگو برداری خواهد کرد؟؟
7- در زمانی که روابطتون خوب و رویایی است خیلی آرام- سنجیده و با مهربانی ازش بخواهید این رفتارش رو ترک کنه
چون موجب ناراحتی و دوری شما ازش در دراز مدت میشود
8- به مناسبت روز تولد یا سالگرد ازدواج سی دی و یا کتابهایی در مورد کنترل خشم و عصبانیت بهش بدید یا به یک
کارگاه و سمینار کنترل خشم دعوتش کنید و حتما سعی کنید خودتون هم نکات اون کتاب یا کارگاه رو اجرا و عملی کنید
9- ازش بخواهید حتما حضورا به یک مشاور خانواده باتجربه و خانم مراجعه کند.
موفق و پیروز باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)